ورود

View Full Version : سوال: گذاشتن Password بر روی Database?????

m.abooei
یک شنبه 09 فروردین 1388, 14:35 عصر
سلام

من می خوام روی پایگاه داده ام رمز بگذارم چطوری اینکار رو بکنم

خواهشا سریع عجله ای است!!!!!!

در ضمن من از SQL Server 2005 استفاده می کنم

hamid_200611
یک شنبه 09 فروردین 1388, 17:18 عصر
فکر نکنم برای این کار راه حلی وجود داشته باشه فقط می تونی برای کاربران سطح دسترسی قرار بدی :اشتباه:

programmable
یک شنبه 09 فروردین 1388, 18:29 عصر
خوب دوست عزیز بهترین راه اینه که یه کاربر بسازی و اونو به عنوان Owner دیتابیست قرار بدی . بعد به اون پسورد بده!

m.abooei
یک شنبه 09 فروردین 1388, 18:49 عصر
خوب دوست عزیز بهترین راه اینه که یه کاربر بسازی و اونو به عنوان Owner دیتابیست قرار بدی . بعد به اون پسورد بده!

ضمن تشکر از شما دوست عزیز می شه لطف کنید بیشتر توضیخ بدید؛ مثلا، کجا و چطوری کاربر را بسازم و کجا و چطوری آنرا به عنوان Owner پایگاه داده ام انتخابش کنم

با تشکر

m.abooei
دوشنبه 10 فروردین 1388, 16:57 عصر
هیچ کس نمی خواد جواب ما را بده !!!!!!!!!!!!!!

آقا به جان خودم فوری هست

oldboy
دوشنبه 10 فروردین 1388, 21:35 عصر
سلام. من هم تازه کارم ولی چون گفتی فوریه منم اون چیزی رو که بلد بودم نوشتم.

تو sql server management studio تو قسمت object explorer یه پوشه به نام security هستش.
رو اون راست کلیک کن و new login رو انتخاب کن.
تو پنجره ای که باز می شه خودت می فهمی چی کار کنی.
بعد از انتخاب login سمت چپ چند تا گزینه هست(general,...).
رو user mapping کلیک کن بعد Database هایی رو که می خوای انتخاب کن.
پایین همین صفحه چند تا checkbox هست. db owner و هر کدوم دیگه رو که میخوای اتخاب کن. اینایی که نوشتم واسه password خود SQL Server بود.

اگه میخوای رو یه پایگاه داده خاص Password بزاری باید تو قسمت security پایگاه داده مورد نظر این کارو انجام بدی. (object explorer -> databases -> security بعد رو security راست کلیک و...)

:گیج::خجالت:من همون اول گفتم که تازه کارم پس اگه این چیزایی که گفتم خیلی سطحش پایینه یا اشتباهه لطفا ببخشید:خجالت::خجالت:

m.abooei
سه شنبه 11 فروردین 1388, 13:53 عصر
:گیج::خجالت:من همون اول گفتم که تازه کارم پس اگه این چیزایی که گفتم خیلی سطحش پایینه یا اشتباهه لطفا ببخشید:خجالت::خجالت:

من هم تازه کارم ولی توصیه می کنم یه ذره اعتماد به نفس داشته باشید؛ شما پنج خط واسه من نوشتید دو خطش جمله بالا را تکرار کردید