ورود

View Full Version : کمک در مورد ساخت قفل های سخت افزاری

White_eagle
سه شنبه 08 دی 1383, 11:38 صبح
سلام بر همه
شدیدا به اطلاعات هرچند اندک در مورد ساخت قفلهای سخت افزاری که جای پورت پرینتر وصل میشه یا قفلهایی که به صورت فلاپی هستند احتیاج دارم منون میشم کمک کنین و دست ما رو هم بگیرین
فعلا
::نوشتن::

MM_Mofidi
سه شنبه 08 دی 1383, 12:38 عصر
چه جور کمکی؟
چنتا میخواهی؟
میخواهی خودت بسازی؟

binyaz2003
سه شنبه 08 دی 1383, 14:49 عصر
یک نمونه هست که شرکت منشور سیمین www.msbbs.com درست می کنه من استفاده کردم و راضیم هر قفل 4500 تومان
به نظر من نمی ارزه روش وقت بگزارید

MM_Mofidi
چهارشنبه 09 دی 1383, 12:52 عصر
چرا من خودم ساختم برام حدودا دونه ای 1000 تومان افتاد(برای تعداد حدودا 1000 تا)

mahdie
چهارشنبه 09 دی 1383, 13:58 عصر
آقای mm-mofidi میشه در مورد نحوه ساختن این قفل توضیح بدید و اینکه راه شکستن این قفل ها چیه؟
ممنون می شم اگر اطلاعات مفیدتون رو در اختیار ما قرار بدید.

MM_Mofidi
چهارشنبه 09 دی 1383, 19:18 عصر
نحوه ساخت بله اما نحوه شکستنش نیاز به آموزش نداره.
میتونید از چکش، چرخ تریلی،پشت بام ساختمان 25 طبقه یا مشت (در صورت برخورداری از زور بازوی مناسب) استفاده کنید.

binyaz2003
چهارشنبه 09 دی 1383, 23:49 عصر
میتونید از چکش، چرخ تریلی،پشت بام ساختمان 25 طبقه یا مشت (در صورت برخورداری از زور بازوی مناسب) استفاده کنید
:D :تشویق: :موفق:

mahdie
شنبه 12 دی 1383, 13:37 عصر
سلام آقای mm-mofidi شاید من منظورم رو اشتباه رسوندم :D
سوال من اینه که اگر نرم افزاری با چنین قفل سخت افزاری کار می کنه آیا راهی هست که این قفل را اصطلاحا شکسته و بدون در اختیار داشتن این قفل از ابن برنامه استفاده کرد.
ممنون می شم اگه اطلاعات مفیدتون رو در اختیار ما هم قرار بدید.

rezamim
شنبه 12 دی 1383, 21:55 عصر
متاسفانه بدلیل اینکه اکثر قفلها در یک خط از برنامه یک شرط رو چک میکنن از همینجا قفل شکنها کار خودشونو میکنن. بنابراین قفلهای اینچنینی فقط وقتی خوب کار میکنه که سورس برنامه موجود نباشه و یا نشه موجود بشه :گیج: و یا برای قفل شکنها ارزش وقت گذاشتن نداشته باشه ( حالا به هر دلیل ) :embr:

MM_Mofidi
یک شنبه 13 دی 1383, 02:02 صبح
به همین راحتی ها هم نیست.ولی بله کلا راه برای شکستن انواع قفلها اعم از سخت یا نرم افزاری وجود دارد.
ولی مثلا قفل rainbow من هنوز چیزی براش ندیدم که اونو دور بزنه.

mahdie
یک شنبه 13 دی 1383, 08:19 صبح
اگه در مورد ساخت این قفل ها تو ضیح بدید ممنون می شم. :thnx:

VouDou_ir
یک شنبه 13 دی 1383, 10:04 صبح
به همین راحتی ها هم نیست.ولی بله کلا راه برای شکستن انواع قفلها اعم از سخت یا نرم افزاری وجود دارد.
ولی مثلا قفل rainbow من هنوز چیزی براش ندیدم که اونو دور بزنه.

فکر کنم منظور شما Sentinel باشه در حقیقت Rainbow نام شرکتی است که آن را طراحی کرده ! این زیاد مهم نیست ولی چیزی که مهمه که بیشترین Dongle Emulator برای قفل های Sentinel نوشته شده !! :mrgreen:
برای Sentinel از Remove shell protaction وجود دارد تا Patch کردن Service License Manager آن برای کنترل تعداد کاربر و ... تقریبا این قفل پودر شده !

قفل "شگرد" که مثل آبنبات چوبی میمونه :mrgreen:

کلا قفلها سخت افزاری رو از Interface میشکونن یعنی با خود قفل کاری ندارند بلکه اون برنامه که وظیفه چک کردن قفل را دارد را C r a c k میکنند!

MM_Mofidi
یک شنبه 13 دی 1383, 12:10 عصر
VouDou_ir حرف شما کاملا صحیح (در مورد نحوه شکستن قفلهای سخت افزاری) اینهم بدان علت است که استفاده از این روش معمولا ساده تر است.
در مورد قفلهای شرکت rainbow هم حتما شما بهتر میدونید.

mahdie
دوشنبه 14 دی 1383, 10:18 صبح
سلام به علمای قفل:
اگه می شه یکم سطح پایین تر صحبت کنید و در مورد روش ساخت اونا توضیح بدید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم.
ممنونم