ورود

View Full Version : دکمه delete در Gridview

slashslash2009
دوشنبه 10 فروردین 1388, 18:14 عصر
سلام سال نو مبارک باشه (به همه).

من یک کلید delete در گرید وییو درست می کنم اما نمیتونم کدمو تو چه eventy بنویسم و چه جوری شرط جلوی دستور where به یک سلول یا خونه از گرید وییو را نصبت بدم . البته ایم کارو تو #C انجام دادم در رویداد cellclick ولی اینجا رو نمیدونم البته میشه به راحتی با ویزار این کارو کرد ولی می خوام با کد نویسی انجامش بدم . البته یه سوال دیگه هم داشتم که تو سوال قبلمم یه جورایی هست اونم چه جوری میشه رو یه خونه از Gridview کلیک کرد و بقیه فیلدای اون سطرو تو چندتا textbox نشون بدم مرسی

slashslash2009
دوشنبه 10 فروردین 1388, 19:14 عصر
سوال اولمو حل کردم . باید یک datakeynames درست کرد بعدش در رویداد rowdeleting این کد رو نوشت :

doCommand("delete from input where id='" + Grdtable1.DataKeys[e.RowIndex].Values["id"] + "'");

البته بعدش دوباره باید جدولتون رو بایند کنید تا تغییرو ببینید.
ولی هنوز مشکل دومم حل نشده یعنی نمیدونم چه طوری فیلدهی یک سطر از دیتا گریدمو درون چندتا textbox نشون بدم با کلیک روی یک خونه از جدولم . یعنی چه طوری میشه به یک سلول خاص از جدول اشاره کنم و محتویاتشو یه جا نشون بدم مثل کد زیر که در #C استفاده میشه :

textBox18.Text = dataGridView6.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();

Saber_Fatholahi
دوشنبه 10 فروردین 1388, 20:07 عصر
خوب دوست من باید توی رویداد IndexChanged گرید ویو این کد بنویسی و با توجه به سطر انتخاب شده اطلاعاتو نشان بدی من توی پروژه ام استفاده کردم ببین به کارت میاد توی قسمت های مدیریت سایت
موفق باشی

slashslash2009
سه شنبه 11 فروردین 1388, 11:44 صبح
خودم درستش کردم یک کلید درست می کنید با command name:select
در ایونت SelectedIndexChanged کد زیر را مینویسیم البته باید datakeynames رو هم برای هر فیلدتون تعریف کنید :

TextBox3.Text = Grdtable1.DataKeys[Grdtable1.SelectedIndex].Values["mark"].ToString();
TextBox4.Text = Grdtable1.DataKeys[Grdtable1.SelectedIndex].Values["id"].ToString();