ورود

View Full Version : عکس پس زمینه در کریستال ریپورت

مهدی رحیم زاده
دوشنبه 10 فروردین 1388, 20:49 عصر
سلام
من یه تعداد گزارش با کریستال ریپورت ساختم حالا شرکت گفته که آرم اونا رو پس زمینه برگه ها کنم و ککم رنگ تو کل صفحه بخوره . چطور باید این کار رو انجام بدم ؟؟؟؟
با تشکر

مهدی رحیم زاده
دوشنبه 10 فروردین 1388, 21:38 عصر
اینجا یک سری توضیحات داره و درست عمل میکنه ،
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=147432&highlight=%D8%B9%DA%A9%D8%B3+%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9 %86%D9%87
مشکلی که داره اینه که بعد از این کار دیگه جداول Report دیده نمیشه ولی اطلاعات داخل جداول دیده می شه . چکار کنم که جداول هم دیده بشن؟؟؟

hasan_esfahan
جمعه 14 فروردین 1388, 19:41 عصر
البته در کریستال یک سری از ابزارها بر دیگری فکر کنم اولویت داشته باشند اما شما می تونید یک کلک بزنید به این صورت که از یک subreport استفاده کنی چون بر عکس اولویت دارد و جدول را در یک subreport قرار بدهید خیلی راحت :چشمک:

مهدی رحیم زاده
شنبه 15 فروردین 1388, 00:09 صبح
البته در کریستال یک سری از ابزارها بر دیگری فکر کنم اولویت داشته باشند اما شما می تونید یک کلک بزنید به این صورت که از یک subreport استفاده کنی چون بر عکس اولویت دارد و جدول را در یک subreport قرار بدهید خیلی راحت
میشه توضیح بدی چکار کنم . ریز کار رو . ممنون میشم.

hasan_esfahan
شنبه 15 فروردین 1388, 15:04 عصر
شما اگر درگزارش برنامتون از کریستال و سپس sub report استفاده نمی کنید شما می تونید کل گزارشتون را در subreport انجام دهید مثلا نمایش فیلد ها و غیره چون میشه گفت sub repoert همانند همان گزارش اصلی است و سپس این که ساب ریپورت را در قسمت دیتیل قرار دهید

مهدی رحیم زاده
شنبه 15 فروردین 1388, 16:15 عصر
میشه بگید که من چطور باید از Subreport استفاده کنم . من صلا در مورد اونا چیزی نمی دونم .
با تشکر