ورود

View Full Version : سوال: درخواست جهت راه اندازي يك تالار

mahdihg
سه شنبه 11 فروردین 1388, 11:04 صبح
من مي خواهم يك تالار را در اين سايت تأسيس كنم و در اين بخش آخرين كنفرانسها و مجلات جهت ارسال مقاله و نحوه پذيرش و نگارش انواع مقالات علمي و پژوهشي قرار گيريد. اين تالار مي تواند كمك بزرگي به پيشبرد بعد پژوهش در عرصه علوم كامپيوتر داشته باشد و اين در زير بال پرتوان سايتي پر بيننده و با محتوا مانند برنامه نويس اجرا گردد.
مشخصات شخصي اينجانب:
مهدي حسني گودرزي -كارشناس ارشد نرم افزار- مدير گروه كامپيوتر دانشگاه آزاد پرديس، مدير نرم افزار دانشگاه آزاد تهران جنوب و مدير سايت كهن بوم
اين پيشنهاد از جانب آقاي white hat از دوستان نزديك به اينجانب داده شد

با تشكر
mahdi_h_g@yahoo.com

vcldeveloper
سه شنبه 11 فروردین 1388, 13:21 عصر
سلام،

مرسی از بابت پیشنهاد شما. در حال حاضر، ما در سایت تالاری برای مقالات عمومی داریم. تالارهای پرطرفدار هم بخش مقالات خودشان را دارند. یک تالار هم برای مهندسی نرم افزار داریم. اگر هدف ارسال مقاله هست، همین الان هم میشه از تالار مهندسی نرم افزار، و تالارهای مقالات برای ارسال مقاله استفاده کرد.
اگر منظور شما اخبار مربوط به کنفرانس ها هست، تالار تازه های فناوری و تکنولوژی به همین منظور در نظر گرفته شده.

در ضمن، مجله برنامه نویس (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=150692) هم از کاربران مقالات مرتبط با توسعه نرم افزار قبول می کند، و در هر شماره آنها را منتشر می کند. اگر مقالات تالیفی یا ترجمه هستند، و اجازه انتشار آنها توسط نویسنده مقاله وجود داشته باشه، بنده توصیه می کنم مقالات خودتان را به مجله برنامه نویس ارسال بکنید. در غیر اینصورت، می توانید مقالات را در تالار مقالات، یا مهندسی نرم افزار منتشر کنید.

موفق باشید

mahdihg
سه شنبه 11 فروردین 1388, 14:54 عصر
با سلام و عرض ادب، ونيز بابت پاسخ دادن سريع شما متشكرم.
منظور اين حقير اين است كه در اين بخش نحوه نگارش، اخبار و موضوعات سمينارهاي داخلي و خارجي و نيز ژورنالهاي معتبر و ميزان درجه آنها در پستها توسط افراد ارائه گردد و اينكه افراد بتوانند با ياري و حمايت يكديگر صاحب مقاله در اين محافل شوند. شما دوست عزيز بهتر مي دانيد ارزش يك كار تحقيقاتي كه قابل پذيرش و ثبت شده در يك محفل علمي باشد از چندين هزار خط برنامه نويسي و كارهايي از اين قبيل معتبرتر مي باشد. به همين دليل همه تالارهايي كه فرموديد در اين بعد ميتوانند حامي خوبي باشند ولي بطور مجزا اين تالار در يك سمت و سو حركت خواهد كرد.
و نيز تالارهايي مانند"مباحث و مقالات فراگیر مهندسی نرم افزار" بيشتر به نقل قول و كارهاي انجام شده پرداخته است كه منظور اين حقير نيست. تالار "تازه‌های دنیای کامپیوتر و فناوری" را هم قبلاً ديده بودم اين هم تا حدي شامل اين مبحث هست ولي بطور منحصر بفرد چنين هدفي را دنبال نمي كند. به هر حال متشكر بخاطر زحماتتان.

---------------------------------------------------------------
امروز روز اول ازبقيه عمرمان است.

whitehat
شنبه 15 فروردین 1388, 20:25 عصر
معمولا برای ایجاد تالار جدید می بایست مخاطب آن تالار نیز وجود داشته باشد و تعداد آنها تا حدی باشد که بتوان برای آن تالار در نظر گرفت، اخبار ژورنال و سمینارهای خارجی را می توان در یک تاپیک مستقل در بخش نرم افزار عنوان شود و مابقی مباحث پیرامون آنها نیز می تواند در قالب یک مقاله در همان بخش مطرح شود. به نظر من بهتر است فعلا این کار در بخش مهندسی نرم افزار انجام شود و بازخورد آن معلوم گردد.
با تشکر از شما دوست عزیز
پی نوشت: البته این پیشنهاد از سوی شما داده شد که در جمله اشتباه درج شده