View Full Version : سوال: کلید اصلی با فرمت خاص
s.iran
چهارشنبه 12 فروردین 1388, 13:22 عصر
سلام دوستان
در sql2005 میشه یک کلید اصلی داشت که یه قسمت کاراکتری ثابت داشته باشه و یک قسمت عدد باشه که به صورت اتوماتیک یکی به آن اضاف بشه؟ مثل :
A1
A2
A3
A4
این که فقط عدد باشه میدونم ولی چه جوری کاراکتر اضافه کنم؟
با تشکر:خجالت:
s.iran
شنبه 15 فروردین 1388, 23:41 عصر
سلام دوستان
کسی نمی تونه در این زمینه به من کمک کنه؟؟؟؟؟
:ناراحت:
EffatBandehlou
یک شنبه 16 فروردین 1388, 07:59 صبح
سلام دوست عزيز
من دقيقاً منظور شما رو نفميدم.اما اگه منظورتون اينه كه همونطور كه اگه فيلدي رو از جنس عددي تعريف كنيم مي تونيم اونو autonumber كنيم آيا در خصوص كاراكتري هم امكانپذير هست يا خير بايد بگم خير.
شما نمي تونيد فيلدي داشته باشيد كه خودش اضافه بشه و از جنس عدد هم نباشه بايد يطوري خودتون اونو بازسازي كنيد يعني از تو برنامه خودتون بهش مقدار بدين
s.iran
یک شنبه 16 فروردین 1388, 13:06 عصر
سلام دوست عزیز ممنون از جواب
من میخوام که یه قسمت غیر عددی ثابت داشته باشه و یه قسمت عددی که اتوماتیک اضاف بشه. یعنی نمیخوام قسمت غیر عددی تغییر کنه یا زیاد بشه.
Alireza Orumand
یک شنبه 16 فروردین 1388, 13:38 عصر
سلام
سلام دوست عزیز ممنون از جواب
من میخوام که یه قسمت غیر عددی ثابت داشته باشه و یه قسمت عددی که اتوماتیک اضاف بشه. یعنی نمیخوام قسمت غیر عددی تغییر کنه یا زیاد بشه.
دوست من همونطوری که گفتن identity فقط برای اعداد قابل دسترسی هست.
اگر اون قسمت اصلا تغییر نمیکنه چه نیازی به وجود اون هست؟
راه حلی که به ذهن من میرسه اینکه 2 تا فیلد داشته باشید که مشترکا PK باشند. اولی رو از نوع حرف انتخاب کنید و مقدار default اون رو هم برابر با مقدار مورد نظر خودتون بگذارید. و دیگری از نوع عددی باشه و به صورت identity هم باشه. حالا موقع select این دوتا فیلد رو در صورت نیاز یکی کنید و یه alias برای این فیلد ایجاد شده جدید با نام دلخواه خودتون قرار بدید
موفق باشید.
s.iran
یک شنبه 16 فروردین 1388, 16:28 عصر
سلام
مرسی از راه حل.
اگر اون قسمت اصلا تغییر نمیکنه چه نیازی به وجود اون هست؟
حالا موقع select این دوتا فیلد رو در صورت نیاز یکی کنید و یه alias برای این فیلد ایجاد شده جدید با نام دلخواه خودتون قرار بدید
موفق باشید.
.
من چند تا جدول دارم میخوام کلید اصلی هر جدول با فرمتی که گفتم باشه و قسمت کارکتری هر جدول با جدول دیگر فرق کنه، تا در جدول های دیگه یا برنامه از کلید اصلی بشه فهمید که مال کدام جدول هست. با راه حل شما می تونم این کارو بکنم.
فقط اگه امکانش هست در مورد قرار دادن alias توضیح بدید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.