ورود

View Full Version : iis

dan
چهارشنبه 09 دی 1383, 23:55 عصر
آیا با کمک iis می توان کاری کرد که user بجای ip سرور یک url وارد کند ؟
(نرم افزار مورد استفاده intraweb است )

houtanal
پنج شنبه 10 دی 1383, 14:33 عصر
در صورتیکه dns سرور داید آن را تنظیم کنید در غیر این صورت فایل hosts سیستم خودتو باید تغییر بدی

dan
پنج شنبه 10 دی 1383, 21:39 عصر
از اینکه وقت گذاشتید تشکر می کنم . فایل hosts را باز کردم . توضیحات آن رسا بود متشکرم . اما آیا url که بکمک hosts تعریف می شود ، فقط در lan قابل دسترسی است یا وقتی که کامپیوتر به اینترنت connect باشد نیز برای کامپیوترهای دیگر قابل دسترس و قابل شناسایی است؟
تا جاییکه در help های iis خواندم یادم می آید dns نیز همین کار یعنی تبدیل ip به url را انجام می دهد اما نمی دانم که آیا این dns server دقیقا چیست ؟ آیا یک نرم افزار یا بخشی از ویندوز یا چیز دیگری است :( ؟ ممکن است راجع به آن توضیح یا اشاره ای داشته باشید؟
متشکرم.

houtanal
پنج شنبه 10 دی 1383, 22:56 عصر
اما آیا url که بکمک hosts تعریف می شود ، فقط در lan قابل دسترسی است یا وقتی که کامپیوتر به اینترنت connect باشد نیز برای کامپیوترهای دیگر قابل دسترس و قابل شناسایی است؟
فقط برای سیستم خودت قابل شناساییه مثلا اگر برای یاهوو IP این سایتو مشخص کنی این سایتو بجای اون باز می کنه(اشاره گری به آدرس IP سایت)

DNS=Domain Name Service
یه جورایی مثل یه فایل hosts عمومیه در شبکه که برای همه سیستم ها قابل استفاده است

dan
پنج شنبه 10 دی 1383, 23:51 عصر
از اینکه وقت گذاشتید تشکر می کنم . اما چرا بعضی از ip ها در اینترنت قابل دسترسی هستند اما بعضی دیگر خیر ؟ مثلا دوستم که یک isp دارد و می گوید تعدادی ip دارد . و البته با وارد کردن یکی از این ip ها در ie می توان به سرور و سایت او متصل شد و از کارکرد اشتراک آگاه شد. تا جایی که می دانم هر کامپیوتر یک ip برای خودش دارد . فرق این ip ها چیست ؟

Vahid_Nasiri
جمعه 11 دی 1383, 01:10 صبح
اصطلاحا به این نوع IP ها، Valid IP هم می گویند. اگر خط ADSL در ایران رواج (عمومی) پیدا کند جزو خدمات همراه آن است. (به این صورت هر کسی می تونه با کامپیوتر شخصی خودش یک وب سرور (چیزی شبیه به همین هاست هایی که ملاحظه می کنید) داشته باشه :strange: )

dan
جمعه 11 دی 1383, 11:11 صبح
متشکرم :)