ورود

View Full Version : import & export کردن جداول

AmirAlimadadi
شنبه 15 فروردین 1388, 11:23 صبح
سلام دوستان
من چند تا جدول دارم که اونا رو با sql express موجود در .net درست کردم، می خوام بدونم که چه طور می شه اونا رو توی یه data base که با sql server نسخه developer درست کردم واردکنم، همچنین برعکس این کار رو چه طور می تونم انجام بدم
البته من خیلی توی سایت جستجو کردم ولی چیز به درد بخوری پیدا نکردم

masoud.ramezani
شنبه 15 فروردین 1388, 11:46 صبح
سلام

اگر میشه کمی بیشتر توضیح بدهید. منظورتون خیلی گنگه.

AmirAlimadadi
شنبه 15 فروردین 1388, 13:07 عصر
ببینید، من چند تا جدول دارم که از اونا توی تمام پروژه هام استفاده می کنم، به همین دلیل با استفاده از .net و sql express این جداول رو پیاده سازی کردم و توی یه فایل(mdf) اونا رو دارم، اما وقتی توی sql server یه database جدید درست می کنم و چند تا جدول جدید می سازم، وقتی که بخوام اون جداول قدیمی که توی فایل هستند(با استفاده از Sql express درست شدن) رو وارد data base جدیدم کنم، نمی دونم باید چی کار بکنم (add ,import یا هر کار دیگه ای)به طوری که در data base جدیدم وارد شوند، و نیاز به نوشتن دوباره اونا نباشه. و برعکس این کار هم همین هست، یعنی database که با Sal server درست شده رو چه طور می شه فقط یه فایل mdf ازش داشت.
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم

masoud.ramezani
شنبه 15 فروردین 1388, 13:33 عصر
سلام

اگر ساختار هر دو یکسان است که مشکلی نیست و میتوانید آن را attach کنید به نسخه جدید. اما اگر ساختار این دو فرق دارد و میخواهید جداولی که در یکی وجود دارد به دیگری منتقل کنید بهتر است که جداول را به script تبدیل کرده و این script را روی دیگری اجرا کنید. اما اگر داده هم در جداول شما موجود است میتوانید از Import استفاده کنید.
باید بگویم اگر از نسخه ۲۰۰۸ استفاده میکنید میتوانید داده ها را هم به اسکریپت تبدیل کنید.

امیدوارم که توانسته باشم کمکی بکنم.

AmirAlimadadi
شنبه 15 فروردین 1388, 14:44 عصر
جداول با هم متفاوت هستند، یعنی توی یک فایل mdf هستند و می خوام که توی یه database وارد بشن که مثل اون جدول ها رو نداره، من از sql 2000 استفاده کردم، ولی نتونستم import کنم، در مورد script هم چیزی نمی دونم اگه می تونید کمک کنین، در ضمن یه سوال فرعی هم که هست اینه که چه طوری می شه نسخه sql 2005/2008 developer رو نصب کنیم.

masoud.ramezani
شنبه 15 فروردین 1388, 14:55 عصر
سلام

برای نصب نسخه ۲۰۰۸ به لینک زیر که دوستم آقای حاجلو نوشته مراجعه نمایید:

http://hajloo.wordpress.com/2008/11/09/%D9%86%D8%B5%D8%A8-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D8%A7%D9%85-sql-server-2008/

در زمینه اسکریپت هم باید بگویم که این یکی از امکانات خود sql server هست. برای این کار روی پایگاه داده مورد نظر راست کلیک کنید (البته در محیط sql server)، پس از آن روی Tasks رفته و گزینه Generate Scripts را انتخاب کنید. پس از آن DB و Table ها و Stored Procedure و ... مورد نظر را انتخاب کرده و روی finish کلیک کنید. سپس اسکریپت ساخته شده را روی پایگاه داده دیگر اجرا کنید.