View Full Version : سرور
farhaneh
یک شنبه 16 فروردین 1388, 00:17 صبح
سلام .
چطور میتونم یه کامپیوتر سرور داشته باشم ؟
تا با یه سیستم client ارتباط داشته باشه ؟
یه کامپیوتر سرور چه ابزار ها و نرم افزار هایی نیاز داره ؟
ممنون میشم به سوالام جواب بدین .
*unos*
یک شنبه 16 فروردین 1388, 06:54 صبح
حتما نیازی نیست سرور داشته باشی رو pc یت ویندوز سرور نصب کن
با یه نرم افزار مجازی داخل سرور یه سیستم عامل دیگه نصب کن
سوال سومت واضح نیست
online_mansoor2007
یک شنبه 16 فروردین 1388, 11:17 صبح
سلام
این کلمه سرور همیشه واسه افراد عام یه قول می سازه . اما باید بگم سرور هیچ چیزه خاصی نیست . یه کامپیوتر هست و با کامپیوتر کلاینت هم میتونه هیچ تفاوتی نداشته باشه . وقتی اسمی از سرور میاد همه فکر می کنن با یه کامپیوتر عظیم الجسه طرف هستند که روی اون پر هست از چراغ های چشمک زن!!! ببینید سرور یه کامپیوتر هست اما به لحاظ اینکه بیشترین ترافیک و بار پردازشی و ترانسفری روی اون هست ، قطعات اون رو از نوع مرغوب و پر قدرت انتخاب می کنند . پس سرور یک کامپیوتر قدرتمند هست . اما به لحاظ نرم افزاری ، همه سرور ها به یک شکل خاص نیستند . هر سروری برای ارائه یک سرویس خاص هست و از همین جهت بر روی اون برنامه های مورد نیاز برای اون سرویس Run خواهید شد . مثلاً بر روی یک سرور هاستینگ IIS,PHP,SQLServer,MYSql, و نرم افزار های دیگه باید run بشه . سرور کش هم که دیگه معلومه ، به یک نرمافزار کش سرور نیاز داره مثلاً SmoothWall . یا یک سرور Accounting یک نرم افزار های اکانتینگ مثل سیب یا NTTac روی اون نصب میشه .
پس نمیشه در حالت کلی گفت که یک سرور چی داره یا باید داشته باشه . چون این موارد به کاربر سرور مربوط میشه . اما میشه چندتا چیز رو به عنوان نیاز برای همه سرور ها نام برد مثل : آنتی ویروس . فایروال . پورت اسکنر . برنامه های کنترل ترافیک و ...
بای
farhaneh
یک شنبه 16 فروردین 1388, 11:45 صبح
ممنونم.راستش مشکل من اینه که میخوام از یه وب سرویس سیستم دیگه تو برنامم استفاده کنم .
ولی نمیتونم با سیستم ارتباط برقرار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
online_mansoor2007
یک شنبه 16 فروردین 1388, 12:10 عصر
ممنونم.راستش مشکل من اینه که میخوام از یه وب سرویس سیستم دیگه تو برنامم استفاده کنم .
ولی نمیتونم با سیستم ارتباط برقرار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب این چه ربطی به سوال اولتون داشت؟ :لبخند: بگذریم
یه مقدار سوالتون را کامل تر و واضح تر شرح بدید تا بتونیم کمک کنیم . از سیستمش بگید . از اینکه اون سرور کجاست . داخلیه؟ اینترنتی ؟ چیه خلاصه
farhaneh
یک شنبه 16 فروردین 1388, 22:37 عصر
اینکه سوال اولو پرسیدم واسه این بود که بدونم کامپیوتر host من که وب سرویسمو درست کردم باید سرور باشه ؟ ویندوز سرور روش نصب باشه و...؟؟
من یه وب سرویس دارم با یه متد که براش نوشتم . حالا میخوام یه برنامه به زبان سی شارپ بنویسم که از این متد استفاده کنه . باید وب سرویسمو تو refrence برنامم add کنم .(اینترنتی).
مشکلم اینه که نمی تونه وب سرویسو پیدا کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
برای ارتباط هم از ip سیستم host و آدرس وب سرویس استفاده میکنم .
مریم جون
یک شنبه 16 فروردین 1388, 23:03 عصر
سلام
این کلمه سرور همیشه واسه افراد عام یه قول می سازه . اما باید بگم سرور هیچ چیزه خاصی نیست . یه کامپیوتر هست و با کامپیوتر کلاینت هم میتونه هیچ تفاوتی نداشته باشه . وقتی اسمی از سرور میاد همه فکر می کنن با یه کامپیوتر عظیم الجسه طرف هستند که روی اون پر هست از چراغ های چشمک زن!!! ببینید سرور یه کامپیوتر هست اما به لحاظ اینکه بیشترین ترافیک و بار پردازشی و ترانسفری روی اون هست ، قطعات اون رو از نوع مرغوب و پر قدرت انتخاب می کنند . پس سرور یک کامپیوتر قدرتمند هست . اما به لحاظ نرم افزاری ، همه سرور ها به یک شکل خاص نیستند . هر سروری برای ارائه یک سرویس خاص هست و از همین جهت بر روی اون برنامه های مورد نیاز برای اون سرویس Run خواهید شد . مثلاً بر روی یک سرور هاستینگ IIS,PHP,SQLServer,MYSql, و نرم افزار های دیگه باید run بشه . سرور کش هم که دیگه معلومه ، به یک نرمافزار کش سرور نیاز داره مثلاً SmoothWall . یا یک سرور Accounting یک نرم افزار های اکانتینگ مثل سیب یا NTTac روی اون نصب میشه .
پس نمیشه در حالت کلی گفت که یک سرور چی داره یا باید داشته باشه . چون این موارد به کاربر سرور مربوط میشه . اما میشه چندتا چیز رو به عنوان نیاز برای همه سرور ها نام برد مثل : آنتی ویروس . فایروال . پورت اسکنر . برنامه های کنترل ترافیک و ...
بای
این نرم افزار کش سرور که شما گفتید چیه و دقیقا ًچه کار میکنه؟
online_mansoor2007
یک شنبه 16 فروردین 1388, 23:03 عصر
سلام
متوجه شدم که می خواهید چکار کنید . یه کاری بکنید . ببینید به آی پی سرور پینگ دارید یا خیر . روی سرور فایروال نصب هست؟؟؟
online_mansoor2007
یک شنبه 16 فروردین 1388, 23:14 عصر
این نرم افزار کش سرور که شما گفتید چیه و دقیقا ًچه کار میکنه؟
سلام
فرض کنید شما به اینترنت متصل شده اید و آدرس سایت یاهو را در برنامه اینترنت اکسپلورر خود تایپ میکنید . در خواست دریافت صفحه ی اول سایت یاهو از کامپیوتر شما به سرور ISP شما ارسال میشود و این سرور هم درخواستی به سرور سایت یاهو ارسال میکند و صفحه اول را دریافت کرده برای شما میفرستد. حالا فرض کنید که به جز شما ۱۰۰ نفر دیگر هم قصد مراجعه به صفحه اول سایت یاهو را داشته باشند، در این صورت ISP شما چه میکند ؟ ۱۰۰ بار از سرور یاهو صفحه را میگیرد و برای این افراد میفرستد ؟ پاسخ منفی است . چون این امر موجب افزایش ترافیک شده و برای یک سرویس دهنده اینترنت مطلوب نیست . در کنار سرور هایISP کامپیوتری وجود دارد به نام cache server . این کامپیوتر نسخه ای از صفحه اول سایت یاهو را ذخیره کرده و برای بقیه همان نسخه ی ذخیره شده را میفرستد. به این معنی که شما یک صفحه از قبل ذخیره شده را میبینید که ممکن است با صفحه اول سایت یاهو تقاوت داشته باشد . البته استفاده از کش سرور امری معمول است اما به شرطی که سرور تنظیم شده باشد که صفحات ذخیره شده را هر چند ساعت با سرور اصلی به روز کند.در غیر اینصورت شما ممکن است وقتی به سایتی مراجعه می کنید با مطالب دیروز یا حتی چند روز قبل ان سایت مواجه شوید . برای بروز کردن CTRL+F5 را بزنید :چشمک:
پس در واقع وجود کش سرور بار ترافیکی را تا حد زیادی کاهش می دهد و از طرفی سرعت یوزر نیز افزایش می یابد
بای
مریم جون
یک شنبه 16 فروردین 1388, 23:21 عصر
من یک سرور مخصوص خریدم با cpu xeon
می خوام بدونم آیا روی سرورها ویندوز سرور نصبه یا من باید نصب کنم و آیا مثل سیستم های معمولی باید درایورهای آن بعد نصب ویندوز نصب شود؟چون من توی کارتون اون هیچ سی دی ای را ندیدم
می شه در مورد اینکه وقتی یک سرور آکبند رو برای اولین بار می خواهم با سوئیچ و کلاینتها ارتباط بدم چه کار کنم؟
می خوام این سرور بانک اطلاعاتی اس کیو ال سرور 2005 من باشه ایا باید ویندوز سرور 2003 نصب شه یا ورژن بالاتر؟ایا اصلا ویندوز سرور ورژن بالاتر هم هست؟
farhaneh
یک شنبه 16 فروردین 1388, 23:32 عصر
چه طوری باید این کارو انجام بدم ؟؟؟؟؟؟؟
پس نیاز نیست سیستم که وب سرویس رو روش دارم نرم افزار خاصی جز firewall داشته باشه ؟؟؟
farhaneh
یک شنبه 16 فروردین 1388, 23:35 عصر
چه طوری باید این کارو انجام بدم ؟؟
پس سیستمی که وب سرویس روش نصبه نرم افزار خاصی جز فایروال نیاز نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
متوجه شدم که می خواهید چکار کنید . یه کاری بکنید . ببینید به آی پی سرور پینگ دارید یا خیر . روی سرور فایروال نصب هست؟؟؟
مریم جون
یک شنبه 16 فروردین 1388, 23:35 عصر
سلام
فرض کنید شما به اینترنت متصل شده اید و آدرس سایت یاهو را در برنامه اینترنت اکسپلورر خود تایپ میکنید . در خواست دریافت صفحه ی اول سایت یاهو از کامپیوتر شما به سرور ISP شما ارسال میشود و این سرور هم درخواستی به سرور سایت یاهو ارسال میکند و صفحه اول را دریافت کرده برای شما میفرستد. حالا فرض کنید که به جز شما ۱۰۰ نفر دیگر هم قصد مراجعه به صفحه اول سایت یاهو را داشته باشند، در این صورت ISP شما چه میکند ؟ ۱۰۰ بار از سرور یاهو صفحه را میگیرد و برای این افراد میفرستد ؟ پاسخ منفی است . چون این امر موجب افزایش ترافیک شده و برای یک سرویس دهنده اینترنت مطلوب نیست . در کنار سرور هایISP کامپیوتری وجود دارد به نام cache server . این کامپیوتر نسخه ای از صفحه اول سایت یاهو را ذخیره کرده و برای بقیه همان نسخه ی ذخیره شده را میفرستد. به این معنی که شما یک صفحه از قبل ذخیره شده را میبینید که ممکن است با صفحه اول سایت یاهو تقاوت داشته باشد . البته استفاده از کش سرور امری معمول است اما به شرطی که سرور تنظیم شده باشد که صفحات ذخیره شده را هر چند ساعت با سرور اصلی به روز کند.در غیر اینصورت شما ممکن است وقتی به سایتی مراجعه می کنید با مطالب دیروز یا حتی چند روز قبل ان سایت مواجه شوید . برای بروز کردن CTRL+F5 را بزنید :چشمک:
پس در واقع وجود کش سرور بار ترافیکی را تا حد زیادی کاهش می دهد و از طرفی سرعت یوزر نیز افزایش می یابد
بای
ممنون که جوابمو دادید .اینطور که من متوجه شدم این باید برای سرور اینترنت باشه !
و اینکه آیا خودش اتومات کار کش رو انجام می ده؟
و همین جا یک سوال دیگه دام اینکه چطور می شه فهمید پورتی روی سیتم بازه یانه؟
و این سوال که گاهی مطرح می شه فلان پورت روی سیتم باز باشه چیه و چطور می شه اونو کنترل کرد ؟ مثلا باز گذاشت یا بست؟
farhaneh
یک شنبه 16 فروردین 1388, 23:36 عصر
سلام
چه طوری باید این کارو انجام بدم ؟
سیستمی که وب سرویسم روش نوشته شده نرم افزاره دیگه ای جز فایروال نیاز نداره ؟
مریم جون
یک شنبه 16 فروردین 1388, 23:50 عصر
حتما نیازی نیست سرور داشته باشی رو pc یت ویندوز سرور نصب کن
با یه نرم افزار مجازی داخل سرور یه سیستم عامل دیگه نصب کن
سوال سومت واضح نیست
منظورون اینه که می شه با یک کامپیوتر هم سرور داشت هم کلاینت!!!!!!!!!!!!!! یا من اشتباه متوجه شدم؟
اگه با یک کامپیوتر به تنهایی به صورت مجازی می شه این کار رو کرد می شه منو راهنمایی کنید مایم بدونم.
متشکرم.
online_mansoor2007
دوشنبه 17 فروردین 1388, 16:44 عصر
من یک سرور مخصوص خریدم با cpu xeon
می خوام بدونم آیا روی سرورها ویندوز سرور نصبه یا من باید نصب کنم و آیا مثل سیستم های معمولی باید درایورهای آن بعد نصب ویندوز نصب شود؟چون من توی کارتون اون هیچ سی دی ای را ندیدم
می شه در مورد اینکه وقتی یک سرور آکبند رو برای اولین بار می خواهم با سوئیچ و کلاینتها ارتباط بدم چه کار کنم؟
می خوام این سرور بانک اطلاعاتی اس کیو ال سرور 2005 من باشه ایا باید ویندوز سرور 2003 نصب شه یا ورژن بالاتر؟ایا اصلا ویندوز سرور ورژن بالاتر هم هست؟
سرورهای مخصوص هیچ فرقی با سیستم های معمولی نمی کنن . اما برخی از سرور های هم ویندوز اورجینال مایکروسافت روشون نصب هست و احتمالا سرور شما ازین نوع هست که سی دی نداره . چون خود شرکت سازنده اومده یه بار ویندوز اورجینال را نصب کرده . همه درایور هاش را نصب کرده . هر برنامه که نیاز داشته مصب کرده و سپس از درایو c یه بک آپ گرفته و گذاشته در داخل یک پارتیشن مخفی در خود همون کامپیوتر . در دفترچه راهنمای سیستم دنبال یه گزینه ای بنام system restore بگردید . اونجا همه چیز مشخص هست . اینکه چطوری ویندوز را عوض کنید و غیره ... که خیلی ساده هست .
در مورد سوال 2 هم باید بگم بابا بحثش مفصل و از حوصله اینجا خارج .
در مورد سوال سوم هم باید بگم ویندوز سرور 2008 هم موجود هست . فرقی نمی کنه . به شخصه پیشنهاد می کنم 2003 نصب کنید .
بای
online_mansoor2007
دوشنبه 17 فروردین 1388, 16:48 عصر
چه طوری باید این کارو انجام بدم ؟؟
پس سیستمی که وب سرویس روش نصبه نرم افزار خاصی جز فایروال نیاز نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید سرویس های مورد نیاز خودتون نصب بشه . مثلا IIS یا net Framework و غیره ...
وجود فایروال هم نمی دونم واسه شما الزامی هست یا نه چون هنوز از ماهیت سرور شما کاملا با خبر نشدم . اگرم فایروالی دارید باید به درستی تنظیمش کنید . شاید مشکل از همین فایروال باشه . موقتاً از مدار خارجش کنید و برنامه را تست کنید ببینید حواب می ده یا نه .
online_mansoor2007
دوشنبه 17 فروردین 1388, 16:54 عصر
ممنون که جوابمو دادید .اینطور که من متوجه شدم این باید برای سرور اینترنت باشه !
و اینکه آیا خودش اتومات کار کش رو انجام می ده؟
و همین جا یک سوال دیگه دام اینکه چطور می شه فهمید پورتی روی سیتم بازه یانه؟
و این سوال که گاهی مطرح می شه فلان پورت روی سیتم باز باشه چیه و چطور می شه اونو کنترل کرد ؟ مثلا باز گذاشت یا بست؟
* بله برای سرورهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی یا همون ISP ها کاربرد داره .
* بله - کار خود را خودکار انجام می دهند (البته خودکار انجام دادن اصطلاح درستی نیست .چون اصلاً ماهیتشون همین هست و کار دیگه انجام نمی دن )
* با برنامه های پورت اسکنر . یا تلنت به پورت مورد نظر
* کنترل پورت یکی از مهمترین مباحث در امنیت شبکه هست . برای کنترل و باز و بسته کردن بک پورت از برنامه های فایروال مثل winroute میشه استفاده کرد .
online_mansoor2007
دوشنبه 17 فروردین 1388, 16:55 عصر
منظورون اینه که می شه با یک کامپیوتر هم سرور داشت هم کلاینت!!!!!!!!!!!!!! یا من اشتباه متوجه شدم؟
اگه با یک کامپیوتر به تنهایی به صورت مجازی می شه این کار رو کرد می شه منو راهنمایی کنید مایم بدونم.
متشکرم.
البته این نقل قول مربوط به من نمیشه . ببخشید فضولی کردم جواب دادم . من فقط یک قسمتش را جواب می دم : بله به صورت مجازی هم میشه این کار رو کرد . سرور مجازی . با برنامه هایی مثل VMWare
مریم جون
چهارشنبه 19 فروردین 1388, 04:44 صبح
البته این نقل قول مربوط به من نمیشه . ببخشید فضولی کردم جواب دادم . من فقط یک قسمتش را جواب می دم : بله به صورت مجازی هم میشه این کار رو کرد . سرور مجازی . با برنامه هایی مثل VMWare
من شنیده بودم که برای راه انداری دامین و نصب ویندوز سرور حتما باید حداقل یک سیستم سخت افزاری به سرر متصل باشه وگرنه ویندوز نصب نمیشه و نمی تونم دامین سرور راه اندازی کم.
و یک سری ایراد اساتید محترم من گرفته بودند که الان یادم نیس دقیقا چی بود.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.