View Full Version : ثبت اطلاعات در وی بی
mohandesramshini
یک شنبه 16 فروردین 1388, 10:35 صبح
سلام دوستان . برای ثبت و حذف و ویرایش اطلاعات در وی بی 6 چه کدهایی استفاده می شوند . از کمکتون ممنون می شم
ramsess
یک شنبه 16 فروردین 1388, 17:38 عصر
دوست من خسته نباشید ابتدا شما باید با یک شی data و بعد اون رو به بانکت وصل می کنی و یک دکمه بر روی صفحه قرار می دی و داخل دستورات اون می نویسی
data1.recordset.add new این برای خالی کردن یک سطر از بانک اطلاعاتی اکسس هست
data1.recordset.update این دستور بعد از دستور بالایی اجرا می شه یه دکه دیگ با نام ثبت ایجاد می کنی و کد بالا رو می نویسی بعد از این اطلاعات شما کاملا ثبت می شه
در واقع دو تا دکه می سازی یکی با نام جدید که کد اولی هست و یکی با نام ثبت که کد دوم هستش اگه سعی کنی موقعه ایی که فرمت لود می شه خاصیت enable دکه ثبت رو غیر فعال کن چون اگه کاربر قبل از دکه جدید دکه ثبت رو بزنه فرمت خطا می گیره برای رفع این مشکل به طریق بالا عمل کن و بالعکس
data1.recordset.delete هم برای حذف کردن هستش
یه شی dbgide هم برای دیدن فیلدهای ذخیره شده ات بگذار اگه سوالی بود در خدمت هستم خسته نباشید موفق باشید
mohandesramshini
یک شنبه 16 فروردین 1388, 22:35 عصر
سلام دوست عزیز و از راهنمایی خوبت ممنونم ولی یه سوال داشتم چه جوری خاصیت دکمه ثبتو enable کنم. اگه اشتباه نکنم منظورتون اینه که اونو false کنم؟
ramsess
شنبه 22 فروردین 1388, 10:58 صبح
ابتدا در قسمت مشخصات دکه ثبت خاصیت اون رو false می کنی
بعد روی دکه جدید دابل کلیک کرده و این کد رو بنویس با فرض اینکه دکه جدید نامش هست bat1 و دکه ثبت نامش هست bat2
بر روی دکه جدید کلیک کرده و می نویسی
bau 2.enable= true
bau 1.enable= false
و بر عکس برای دکه ثبت می نویسی
bau 2.enable= false
bau 1.enable= true
با این کار وقتی برنامه شروع می شه دکه ثبت غیر فعال هستش و وقتی دکه جدید رو می زنی دکگه ثبت فعال می شه و دکه جدید غیر فعال میشه یعنی در واقع احتمال اشتباه کردن کاربرت رو به صفر می رسونی
البته ابتدای هر خط از دستوراتت این خط رو همیشه بنویس تا خطاهای ran time error رو نگیره = on error resume next
موفق باشی
سوالی باشه در خدمتم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.