View Full Version : هنگ کردن دیتابیس دارای فایل های تصویری
reza_Nazem
یک شنبه 16 فروردین 1388, 17:25 عصر
در sql2000 با sp2 حدود 7000 تصویر اسکن شده درج کرده ام جدول تصاویر هم کاملا جداست برای عمل درج هم از دستورات مخصوص فیلد های blob استفاده کردم (writeText,UpdateText) و تا حد امکان تصاویر را هم فشرده کردم ولی متاسفانه در هنگام ذخیره کردن اطلاعات دیگر در این دیتا بیس کلا دیتابیس هنگ کرده و مجبور می شوم سرور را ریست کنم
این عمل کاملا رندوم اتفاق می افتد و ممکن است برای چند بار اطلاعات دخیره شده و ولی به هر حال دیتا بیس هنگ می کند
In_Chan_Nafar
یک شنبه 16 فروردین 1388, 18:25 عصر
سلام دوست عزیز
راه کار پیشنهادیی که برای این موضوع به ذهن من رسیده است عبارت است از
1- ارتقا سخت افزار سرور از قبیل رم و CPU
2- استفاده از هارد اسکازی در سرور
3- ایجاد یک FileGroup در بانک اطلاعاتی و ذخیره جدول تصاویر در FileGroup
4- اگه می خواهید Access Time دسترسی به داده را بالا ببرید بهتر FielGroup موردنظر به طور فیزیکی در یک درایو جدا از FileGroup Primary قرار بگیرد حتی در یک دیسک جدا باشد بهتر است
5- پیشنهادی بعدی هر چند ممکن است نامربوط باشد SP مربوط به SQL 2000 را به SP4 تبدیل کن
--------------
همیشه سعی کن موقع Select داده فقط داده های مورد نیاز را از بانک استخراج کنی اگه می خواهی بهتر راهنمایت کنم ساختار جدولت رو برام میل بزن masud_taheri_vb@yahoo.com
نکته مهم اگه امکانش رو داشتی سراغ SQL 2008 برو varbinary(max) و FileStreamDataType قدرت فوق العاده زیادی در این مورد دارند
موفق باشی
AminSobati
یک شنبه 16 فروردین 1388, 19:04 عصر
چیزی که اسمش رو هنگ گذاشتین، ممکنه واقعا پروسسی باشه که در حال انجامه. از Windows Performance Monitor استفاده کنید ببینید کدوم عامل سخت افزاری بیشتر تحت فشار قرار میگیره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.