View Full Version : سوال: الگوریتم نوبت دهی در یک مطب
behrouz110
یک شنبه 16 فروردین 1388, 22:55 عصر
سلام
اساتید محترم
من میخوام یه برنامه بنویسم و برنامه بتونه از یه سایت که زمان میده ( مثلا نوبت دهی آن لاین یه مطب ) زمانهای آزاد رو انخاب کنه و اونا رو رزرو کنه.
چطور و با چه امکاناتی میتونم این برنامه رو بنویسم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر
behrouz110
پنج شنبه 20 فروردین 1388, 00:06 صبح
یعنی از اساتید این سایت بزرگ کسی نمیتونه کمکم کنه؟؟
daffy_duck376
پنج شنبه 20 فروردین 1388, 07:22 صبح
امکانا خاصی نمی خواد زمان ویزیت هر بیمار مشخص هست . برای رزرو یک جدول درست کن . ساعت شروع کار مشحص . زمان هر و یزیت مشخص (مثلا 10 دقیقه ) کاربر تاریخ رو انتخاب میکنه . شما آخرین ساعتی رو که توی اون تاریخ ثبت شده رو پیدا میکنید ( توسط دستورات SQL) سپس به اون با تابع ADDMIN به اون واسه بیمار جدید وقت میزید
behrouz110
پنج شنبه 20 فروردین 1388, 23:29 عصر
سلام دوست عزیز
منظور من این هست که یکی بعنوان کاربر ( مثلا خودم ) بتونم از منزلم به سایت این مطب وارد بشم بعنوان یک باز دید کننده و یک وقت بگیرم .حالا این برنامه که در اختیار دارم بتونه هر وقت کسی وقتشو کنسل کرد و زود تر از وقت من بود اون وقتو برام رزرو کنه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
daffy_duck376
پنج شنبه 20 فروردین 1388, 23:35 عصر
اگه بخوای اون طوری حساب کنی باید یه الگرویتم پیاده کنی تا بتونه وقت آزاد ره رو واسه نفر بعدی پیدا کنه
که یه کم سخت هست . مثل برنامه انتخاب واحده دانشگاه میمونه . من یه کم کار کردم ولی وقت نشد کامل کنم . شاید بقیه دوستان این مورد رو انجام داده باشن . من تا یانجا میتونستم راهنمایی کنم
behrouz110
جمعه 21 فروردین 1388, 00:06 صبح
مرسی از توجهتون
میشه الگوریتمی که نوشتید رو بهم بدید تا روش کار کنم؟
daffy_duck376
جمعه 21 فروردین 1388, 07:17 صبح
شما باید بینید که مریض چه ساعتی میخواد بیاد مطب و با توجه به اینکه وقت هر ویزیت مشص هست مثلا 15 دقیقه و هر ساعت به 4 تا 15 دقیقه تقسیم میشه و ما میخوام بعد از وقتی که بیمار داده به بعد رو چک کنیم یه FOR بگذارید از اون ساعت تا آخر وقت ( چون مریض ساعت رو میده پس از اون زودتر هم نمی تونه بیاد ) ببینیم چند تا 15 دقیقه هست تا اون تعداد شما در هر مرحله با دستور Bettwen در SQL چک کنید آیا وقت خالی هست یا نه ؟ اگه بله وقت میدهیم . اگه نه 15 دقیقه به زمان جستجوی جاری اضافه می کنیم . اگه تا آخر هم جای خالی پیدا نشد که دیگه باید به مریض بگیم بیاد طبق روش دکتر ها با 10 تا مریض دیگه با هم یه دفعه ویزیت بشن. چون بالاخره دکتر که نباید پولش رو از دست بده !
behrouz110
یک شنبه 23 فروردین 1388, 23:39 عصر
با سلام و تشکر از توجه شما
استاد عزیز منظور بنده رو متوجه نشدید.
من بعنوان کاربر نه مدیر و طراح سایت . میخوام اینکارو انجام بدم.
یعنی میخوام برنامه ایی بنویسم که این برنامه رو یه شخص سوم که نه برنامه نویسه و نه مدیر سایت از تویه خونه اش اجرا کنه و برنامه این زمانها رو براش رزرو کنه .
واضح گفتم؟
daffy_duck376
یک شنبه 23 فروردین 1388, 23:50 عصر
من هم نگفتم کاربر کاری انجام بده . شما باید برنامه رو اون طوری بنویسی . ببین یه نفر باید برنامه کاری رو بده مثلا روز های 12-13-14-15 ماه فلان رو بشه مریض رزرو کرد. مثل انتخاب واحد میمونه که روزهای فلان برای درس فلان رو داشجو میتونه انتخاب کنه. کاربر میاد تاریخ رو میزنه مثلا 1388/2/1 ساعت 14 به بعد. برنامه باید چک کنه روز مذکور آیا در اون ساعت کسی هست یا نه اگه نبود اون ساعت رو بگیره اگه بود به 14 به ادازه مثلا 15 دقیقه اضافه کنه دوباره چک کنه . این کار تا انتهای زمان اون روز مثلا تا اخر وقت اون روز ادامه داشته باشه(یه حلقه WHILE) اگه جای خالی پیدا شد وقت بده. همین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.