View Full Version : سوال: تكرار سطر در گزارشگيري
mina200887
سه شنبه 18 فروردین 1388, 12:04 عصر
با سلام.چرا بعضي مواقع در گزارشگيري سطرها تكرار مي شوند و اين باعث مي شود كه جمع ستونها هم اشتباه شود؟براي رفع اين مشكل چه بايد كرد؟با تشكر
hasan_esfahan
سه شنبه 18 فروردین 1388, 12:51 عصر
این مشکل بیشتر زمانی اتفاق می افتد که ارتباط بین جداول درست برقرار نشده باشد که اگر شما چند جدول دارید باید ارتباط صحیح برقرار شود
mpmsoft
سه شنبه 18 فروردین 1388, 13:37 عصر
دوست عزیز کریستال در این مورد مشکلی نداره ظاهرا شما رکورد تکراری در بانک داری که می تونی اونهارو جدا کنی
mom alone
سه شنبه 18 فروردین 1388, 23:23 عصر
نه من هم امروز به این مشکل برخوردم
با استفاده ار ویو چک کردم اطلاعات نکراری ندارم
اما در پرینت تکراری نشون میده آقای hasan_esfahan
میشه بیشتر توضیح بدی؟
mom alone
چهارشنبه 19 فروردین 1388, 00:22 صبح
آقا حسن
شما در یه جا گفته بودی کریستال دستور جوین رو ساپورت نمیکنه ؟ درسته ؟
اما این کوری رو خود کریستال درست کرده(ویزارد)
SELECT "rozafrad"."row", "rozafrad"."kodperso", "rozafrad"."tarikh", "rozafrad"."vorod", "rozafrad"."khoroj", "rozafrad"."tozihat", "rozafrad"."flag", "rozafrad"."userr", "rozafrad"."date", "rozmain"."row", "rozmain"."kodrade", "rozmain"."tarikh", "rozmain"."rozhafte", "rozmain"."gozaresh", "rozmain"."kholasefaalit", "rozmain"."flag", "rozmain"."userr", "rozmain"."date"
FROM "aloneabouzar"."dbo"."rozafrad" "rozafrad" INNER JOIN "aloneabouzar"."dbo"."rozmain" "rozmain" ON "rozafrad"."row"="rozmain"."row"
و من این کوری رو نوشتم و با وجود اینکه اطلاعات تکراری ندارم اما تکرار می کنه
حالا چیکار کنم
؟؟
SELECT dbo.rozafrad.tarikh, dbo.rozafrad.vorod, ISNULL(dbo.rozafrad.khoroj,0) as khoroj , dbo.rozafrad.tozihat, dbo.rozafrad.flag, dbo.rozafrad.kodperso,
dbo.rozmain.kholasefaalit, dbo.rozmain.kodrade
FROM dbo.rozafrad INNER JOIN
dbo.rozmain ON dbo.rozafrad.tarikh = dbo.rozmain.tarikh
where
(kodperso = N'{?codperso}')
AND ( dbo.rozafrad.tarikh <='{?tata}' )
AND ( dbo.rozafrad.tarikh >='{?azta}')
and (dbo.rozmain.kodrade = N'{?kodrade}' ) AND ( dbo.rozafrad.flag <> 5) and (dbo.rozmain.flag <>5)
اگه با استفاده از dataset ریپورت درست کنم و در برنامه اونو ست کنم درست میشه؟ (برای همیشه)
این کوری در ویو sql 2008 تکرار نشون نمیدهاااااااا
mina200887
چهارشنبه 19 فروردین 1388, 08:28 صبح
با تشكر از همه دوستاني كه به من جواب دادند .راستش ركوردهاي تكراري در جدول وجود نداره و ارتباط بين جداول هم درسته.چون در غير اينصورت در تمام گزارشات بايد اين مشكل پيش مي آمد.ولي مثلا دوتا شماره حساب درست جواب ميده و يكي تكرار سطرها رو داره.بنابراين نه در ارتباط بين جداول و نه در كدنويسي و نه در جدول مشكلي وجود ندارد؟
mom alone
چهارشنبه 19 فروردین 1388, 18:46 عصر
سلام به دوستان
مشکل من که پیدا شد
من در یکی از جداولم اطلاعات تکراری داشتم
که در موقع جوین با عث ایجاد رکورد تکراری میشد
دوست عزیز mina200887 شما هم ببین برای چه رکورد هایی تو کریستال تکراری میزنه
خیلی با دقت چک کن ببین اطلاعات تکراری داری یانه
می دونی من از کجا فهمیدم
چون فقط برای یه رکورد خاص تکراری میزد
من هم اونو چک کردم دیدم واقا اطلاعات تکراری دارم
(البته دقت کن تکرار نه به معنی اینکه دو سطر کاملا مثل هم داشته باشیااااا)
اون فیلدی رو که باهاش دو جدول رو جوین می کنی رو چک کن
حتما اون تکرار داره ولی ممکنه سطر تکراری نداشته باشهاااااا
اگه مشکلت حل نشد بگو
hasan_esfahan
چهارشنبه 19 فروردین 1388, 22:44 عصر
دوست عزیز من فکر کنم کریستال را با چیز دیگه ای انجا اشتباه گرفتم درسته کریستال join را ساپورت می کنه البته ببخشد که من اشتباه کردم
با تشكر از همه دوستاني كه به من جواب دادند .راستش ركوردهاي تكراري در جدول وجود نداره و ارتباط بين جداول هم درسته.چون در غير اينصورت در تمام گزارشات بايد اين مشكل پيش مي آمد.ولي مثلا دوتا شماره حساب درست جواب ميده و يكي تكرار سطرها رو داره.بنابراين نه در ارتباط بين جداول و نه در كدنويسي و نه در جدول مشكلي وجود ندارد؟
اما اگر شما چندین جدول داشته باشید و ارتباط انها به خوبی رعایت نشده باشد حتی با کوچکترین مساله جزئی اطلاعات تکراری می شوند مثلا اگر شما یک sub report داشته باشید و ان را به طور صحیح link نکرده باشید باعث تکراری شدن اطلاعات جداول میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.