ورود

View Full Version : شبکه کردن دو تا سیستم

وشتی حاتمی
چهارشنبه 19 فروردین 1388, 12:17 عصر
من دو تا سیستم دارم که روی یکی windows 2003 server نصب هست و واسش domain تعریف کردم(از روی کتاب mcseدارم کار می کنم و در اونجا گفته بود که یک domain واسه شبکه تان تعریف کنید)

حالا تا اینجا یک سوال دارم و آن اینکه اگه ممکنه برام توضیح بدین که این دامین در یک شبکه اینترانت و یا محلی به چه کار میاد؟/؟

سیستم دوم win xp می باشد

در ثانی من یک سوئیچ هم دارم و از طریق دو تا کابل و سوئیچ این دو سیستم رو با هم شبکه کردم حالا مشکل دوم اینجاست که سیستم دوم که win xp است سیستم server را وقتی آدرس ip آن را می زنم نشان می دهد و کل فایل های share شده را هم نشان می دهد اما سیستم server وقتی آدرس ip سیستم win xp را می زنم خطا می گیرد و می گوید چنین سیستمی را نمی توانم پیدا کنم؟!!!!!!!

من حالا موندم که چه کار باید بکنم؟چه کار کنم که server هم xp را بشناسد
اگر ممکن است راهنمایی فرمایید

فرزام امیرصالحی
چهارشنبه 19 فروردین 1388, 12:37 عصر
احتمالا فایروال تو سیستم کلاینت روشنه.خاموش کنی حل میشه

وشتی حاتمی
چهارشنبه 19 فروردین 1388, 12:47 عصر
راست گفتی.درست شد.ولی حالا password می خواهد در حالی که user ی که در client تعریف کردم pass نداره!!!

چه کار کنم ؟

فرزام امیرصالحی
چهارشنبه 19 فروردین 1388, 13:10 عصر
مگه نگفتی دامین نصب کردی؟ اگه دامین داری باید کامپیوتر کلاینتو ببریش تحت دامنه ی ایجاد شده . بعد با یه یوزر تحت شبکه بیا بالا دیگه پسورد نمیخواد

وشتی حاتمی
پنج شنبه 20 فروردین 1388, 00:03 صبح
ببخشید:خجالت: چطوری باید کامپیوتر کلاینتو ببرمش تحت دامنه ی ایجاد شده ؟:خجالت::خجالت:
ممنون می شم اگه بیشتر در مورد دامنه و اینی که پرسیدم بیشتر توضیح بدین.

فرزام امیرصالحی
پنج شنبه 20 فروردین 1388, 07:42 صبح
بعد از اینکه کارت شبکه رو تنظیم کردی (یعنی یه آی پی مناسب دادی بهش ) روی my computer راست کلیک کن و برو به قسمت computer name و دکمه change رو بزن تیک دامین رو بذار و اسم دامینتو بنویس وقتی apply کنی یوزر و پسورد میخواد که باید یوزر ادمین و پسوردشو بدی و یه دفعه که ریست بشه دفعه بعد که میاد بالا میتونی برای وارد شدن جای کامپیوتر لوکال دامنه رو انتخاب کنی و با یه یوزر تحت دامین بیای بالا .

وشتی حاتمی
پنج شنبه 20 فروردین 1388, 14:51 عصر
من یه مشکل جدید پیدا کردم!
:افسرده:

در client همون کاری که گفتید روانجام دادم .خواستم اسم سیستم رو عوض کنم و تحت دامنه اسمی واسش بذارم اما یه پیغام با این متن رو بهم داد!!

a domain controller for the domain dns.soft could not be contacted

خیلی خیلی ممنون می شم اگه مشکلم رو حل کنین!!:افسرده:

فرزام امیرصالحی
پنج شنبه 20 فروردین 1388, 16:06 عصر
اصلا تحت دامنه رفت ؟ با اسمش الان کاری نداریم .میخوام بدونم اصلا dns رو درست نصب کردی؟

وشتی حاتمی
پنج شنبه 20 فروردین 1388, 18:19 عصر
من در server یک domain ایجاد کردم.چیز خاصی که بگید نصب،نه !
فقط الان می دونم توی server وقتی روی my computer راست کلیک می کنم میاره که دامنه ای به نام dns.soft دارم.

:خجالت::افسرده::افسرده:

لطفا اگه ممکنه کمکم کنید.من خیلی دوست دارم شبکه یاد بگیرم.

وشتی حاتمی
جمعه 21 فروردین 1388, 18:17 عصر
دوستان کسی می تونه کمک کنه لطفا؟

فرزام امیرصالحی
شنبه 22 فروردین 1388, 11:26 صبح
خوب اگه نصب کردی آی پی ها رو هم اگه درست دادی نباید مشکلی باشه اسم دامنه رو روی کامپیوتر کلاینت همین نام قرار بده حله

foaad20
دوشنبه 24 فروردین 1388, 10:20 صبح
سلام
1.وقتی سرور استفاده میکنی میتونی یوز تحت سرور تعریف کنی و هر شخصی با اکانت خودش تو کامپیوتر های مختلف تحت یوزر سرور وارد بشه.
میشه پرینتر و اسکنر رو برای همه کامپیوتر ها شیر کرد.
میشه اینترنت رو شر و براش محدودیت گذاشت.
میشه یک نرم افزار رو تو سرور نسب کرد تا همه ازش استفاده کنن(نرم افزارهای تحت سرور).
و....

abaskh
سه شنبه 25 فروردین 1388, 01:22 صبح
سلام
در سیستم کلاینت در قسمت تنظیم آی پی ، آی پی مربوط به سرور را در قسمت DNS وارد کن و در ضمن یوزرنیم و پس ووردی که وارد می کنی باید عین همان قبلا در سرور ایجاد شده باشد