بیتافرهی
پنج شنبه 20 فروردین 1388, 18:21 عصر
سلام
من می خوام یه سیستم انتخاب واحد و پیش ثبت نام برای دانشگاه درست کنم.
فعلا این جدوال را درست کردم:
جدول مشخصات اساتید-جدول مشخصات دروس-جدول درس های گرفته شده توسط دانشجو -جدول دروس پیش نیاز هر درس-مشخصات دانشجوی ثبت نام شده-
1-نمی دونم ساختار جدول درس های گرفته شده توسط دانشجو را چه طوری طراحی کنم؟خودم فیلد هاشو مشخص کردم ولی شک دارم درست باشه .این سوال برام مطرح شده که در چنین سیستمی درس هایی که قبلا دانشجو در ترم های پیش گذرانده ،آیا باید در این جدول ذخیره شود؟
(با این جدولی که من درست کردم،برای یک دانشجو چندین رکورد ایجاد میشه و در طول 4 سال که این دانشجو بخواد این دروسوبگیره حجمش خیلی بالا می ره ،حالا اگه تعداد دانشجو ها هم زیاد بشه که بدتر میشه.به نظرم خیلی غیر عادی میاد.)
یا فقط درس هایی که دانشجو در این ترم انتخاب می کند در این جدول ذخیره شود؟
دیاگرام جداول را ضمیمه می کنم.
لطفا در مورد ساختار این جداول منو راهنمایی کنید.
برای چنین سیستمی ساختار جداول را چطور باید در نظر بگیرم؟
من می خوام یه سیستم انتخاب واحد و پیش ثبت نام برای دانشگاه درست کنم.
فعلا این جدوال را درست کردم:
جدول مشخصات اساتید-جدول مشخصات دروس-جدول درس های گرفته شده توسط دانشجو -جدول دروس پیش نیاز هر درس-مشخصات دانشجوی ثبت نام شده-
1-نمی دونم ساختار جدول درس های گرفته شده توسط دانشجو را چه طوری طراحی کنم؟خودم فیلد هاشو مشخص کردم ولی شک دارم درست باشه .این سوال برام مطرح شده که در چنین سیستمی درس هایی که قبلا دانشجو در ترم های پیش گذرانده ،آیا باید در این جدول ذخیره شود؟
(با این جدولی که من درست کردم،برای یک دانشجو چندین رکورد ایجاد میشه و در طول 4 سال که این دانشجو بخواد این دروسوبگیره حجمش خیلی بالا می ره ،حالا اگه تعداد دانشجو ها هم زیاد بشه که بدتر میشه.به نظرم خیلی غیر عادی میاد.)
یا فقط درس هایی که دانشجو در این ترم انتخاب می کند در این جدول ذخیره شود؟
دیاگرام جداول را ضمیمه می کنم.
لطفا در مورد ساختار این جداول منو راهنمایی کنید.
برای چنین سیستمی ساختار جداول را چطور باید در نظر بگیرم؟