ورود

View Full Version : سوال: نصب چند فایل exe در برنامه setup

ehsan_zanganeh
جمعه 21 فروردین 1388, 23:49 عصر
سلام

من یک پروژه دارم که نیاز به نصب چند فایل exe داره که باید نصب بشه.
البته می بصورت چک باکس بتونم اونها رو انتخاب کنم و در صورت انتخاب فایلهای exe نصب بشن

از راهنمایتون ممنون می شم

ehsan_zanganeh
شنبه 22 فروردین 1388, 17:09 عصر
کسی جوابی نداره

#target
یک شنبه 23 فروردین 1388, 21:46 عصر
بفرمایید از چه برنامه ای برای ساخت نصب استفاده می کنید
Tarma Installer
InstallShield
WiseInstall
QSetup
Setup Factory
Visual Studio

noshin2008
دوشنبه 24 فروردین 1388, 01:31 صبح
بفرمایید از چه برنامه ای برای ساخت نصب استفاده می کنید
Tarma Installer
InstallShield
WiseInstall
QSetup
Setup Factory
Visual Studio

منم تایید میکنم از کدومها استفاده میکنید.
astrum install wizard
ُsetp2GO
SIM==>Smart install Maker
advance installer
کدومها

با تشکر

ehsan_zanganeh
پنج شنبه 27 فروردین 1388, 15:22 عصر
سلام ببخشید

از نرم افزار InstallShield 12 استفاده می کنم

ehsan_zanganeh
جمعه 28 فروردین 1388, 14:42 عصر
سلام
لطفا راهنمایی کنید

ehsan_zanganeh
شنبه 29 فروردین 1388, 22:09 عصر
واقعا کسی تا حالا این کار رو انجام نداده:افسرده:

noshin2008
یک شنبه 30 فروردین 1388, 23:05 عصر
سلام دوست عزیز.
ببین من با اینستال شیلد این کارو کردم به نظر من از پروژه basic MSI استفاده کن.من این کارو یه بار کردم تونستم برنامه هاو رو به صورت چک باکس نصب کنم :بامزه::بامزه:تازه با ستاپ فکتوری هم بلدم درواقع با هردو بلدم.با کدوم میخوای آموزش بدم؟بگو تا برات به صورت مقاله واست بزارم:چشمک:

موفق باشی

با تشکر

ehsan_zanganeh
دوشنبه 31 فروردین 1388, 17:24 عصر
سلام

لطفا با اینستال شیلد توضیح بدید
ممنونم

ehsan_zanganeh
دوشنبه 31 فروردین 1388, 17:26 عصر
اینستال شیلد 12

ehsan_zanganeh
دوشنبه 31 فروردین 1388, 17:28 عصر
سلام

لطفا با اینستال شیلد 12 توضیح بدید
ممنونم

ehsan_zanganeh
سه شنبه 01 اردیبهشت 1388, 21:18 عصر
پس چی شد ما هنوز منتظریم

noshin2008
پنج شنبه 03 اردیبهشت 1388, 00:55 صبح
سلام دوست عزیز.
خسته نباشی.
ببین برو پیغام خصوصیتو چک کن.اگه باز هم مشکلی داشتی کامل بگو.

با تشکر

VB.NET2005
جمعه 04 اردیبهشت 1388, 11:05 صبح
دوست عزیز اگه میشه مقاله رو همین جا بزارین تا همه بتونن استفاده کنن

ehsan_zanganeh
جمعه 04 اردیبهشت 1388, 12:11 عصر
سلام

ممنون از فایلتون.
ولی منظور من این نبود. واضح تر می گم.

می خوام 2 نرم افزار CrestalReport2008 و .Net Framwork3.5 (اینها به عنوان مثال هست و می دونم که بصورتهای دیگه می تونه به پروژه اضافه بشه) و فایلهای برنامه رو روی کامپیوتر مقصد نصب کنم.

همون طور که می دونید فایلهای برنامه نصبی نیستند و فقط کپی کردنی هستند یعنی فایلهای مورد نظر رو در یک فولدر در Program file کپی می کنیم و از فایل اجرایی برنامه یک shortcut روی دسک تاپ می سازیم. تا اینجا ok.

مثله اصلی روی نصب کردن برنامه هست دقت کنید من می خوام اون برنامه ها نصب بشه نه اینکه کپی بشه. یعنی اینکه وقتی در قسمت Installation Architectureدو زیر برنامه به نام install CrystalReport و .NetFramwork اضافه می کنم و در قسمت Application Files هر یک از زیر برنامه ها رو انتخاب می کنم و فایلهای مربوط به اون زیر برنامه رو در فولدر Application target folder اضافه می کنم .

خوب حالا نکته اینجاست که من نمی خوام این فایلها روی کامپیوتر مقصد کپی شن(بشه هم مهم نیست) که با این کار می شه. و می خوام یکی از اون فایلها که فایل نصب برنامه مثلا کریستال ریپورت هست (setup.exe و یا setup.msi و یا setup.bat و . . . ) رو اجرا کنم اتفاقی که می افته اینه که کریستال ریپورت نصب می شه نه کپی.

ما اگه بتونیم یک زیر برنامه رو نصب کنیم هر چنتا که دلمون بخواد می تونیم نصب کنیم
اینهم توضیح کامل حالا کمک کنید.

ehsan_zanganeh
شنبه 05 اردیبهشت 1388, 21:36 عصر
سلام

خیلی بد توضیح دادم یا کسی نظری نداره

noshin2008
شنبه 05 اردیبهشت 1388, 22:11 عصر
با سلام

می خوام 2 نرم افزار CrestalReport2008 و .Net Framwork3.5 (اینها به عنوان مثال هست و می دونم که بصورتهای دیگه می تونه به پروژه اضافه بشه) و فایلهای برنامه رو روی کامپیوتر مقصد نصب کنم.

همون طور که می دونید فایلهای برنامه نصبی نیستند و فقط کپی کردنی هستند یعنی فایلهای مورد نظر رو در یک فولدر در Program file کپی می کنیم و از فایل اجرایی برنامه یک shortcut روی دسک تاپ می سازیم. تا اینجا ok.

خوب من باید به شما بگم که نرم افزار کریستال ریپورت ماله خود کامپوننتهای اینستال شیلد هستش.که باید تو اون سربرگ منو هاش فعال باشه در صورت نصب کامپوننتها البته.
و نرم افزار دات نت فریم ورک هم به 2 صورت میتونه نصب بشه

1.خودتون نرم افزار رو داشته باشین و به صورت کاستم اکشن نصب کنید.
2.با استفاده از کامپوننت خود اینستال شیلد(درصورت نصب کامپوننتها)

مثله اصلی روی نصب کردن برنامه هست دقت کنید من می خوام اون برنامه ها نصب بشه نه اینکه کپی بشه. یعنی اینکه وقتی در قسمت Installation Architectureدو زیر برنامه به نام install CrystalReport و .NetFramwork اضافه می کنم و در قسمت Application Files هر یک از زیر برنامه ها رو انتخاب می کنم و فایلهای مربوط به اون زیر برنامه رو در فولدر Application target folder اضافه می کنم .

این رو دقیقا نمیدونم اگه واضح تر میگفتید بهتر بود.
اما منظوره شما اینه که این دوبرنامه که اشاره کردین دوست ندارین نصب بشن.میتونید یه کار کنید
نرم افزار رو تهیه کنید و موقع اضافه کردن فایلها در torget folder اضافه کنید طوری که فقط کپی شه نه اینکه نصب شه.نرم افزار crystal report هم جزیی از کامپوننتهای اینستال شیلد هستش.

خوب حالا نکته اینجاست که من نمی خوام این فایلها روی کامپیوتر مقصد کپی شن(بشه هم مهم نیست) که با این کار می شه. و می خوام یکی از اون فایلها که فایل نصب برنامه مثلا کریستال ریپورت هست (setup.exe و یا setup.msi و یا setup.bat و . . . ) رو اجرا کنم اتفاقی که می افته اینه که کریستال ریپورت نصب می شه نه کپی.

خوب ببین میتونی کریستال ریپورت رو از coustem actin درست کنی.اگه از اونجا حل شه دیگه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد

بازم اگه مشکلی داشتین من در خدمتم.

با تشکر

ehsan_zanganeh
یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 22:01 عصر
سلام

اما منظوره شما اینه که این دوبرنامه که اشاره کردین دوست ندارین نصب بشن.میتونید یه کار کنید
نرم افزار رو تهیه کنید و موقع اضافه کردن فایلها در torget folder اضافه کنید طوری که فقط کپی شه نه اینکه نصب شه.نرم افزار crystal report هم جزیی از کامپوننتهای اینستال شیلد هستش.

اشتباه متوجه شدید که باز، من دقیقا می خوام نصب بشه نه اینکه کپی.
و در ضمن من این دو نرم افزار رو مثال زدم .

شما فکر کنید می خوام windows media player 10 رو همراه با نرم افزار خودم نصب کنم.

در کل من می خوام در اینستال شیلد یک یا چند setup دیگه رو اجرا کنم و با پایان نصب یکی نصب دیگری شروع شود تا آخر

noshin2008
سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 07:05 صبح
سلام دوست عزیز

در کل من می خوام در اینستال شیلد یک یا چند setup دیگه رو اجرا کنم و با پایان نصب یکی نصب دیگری شروع شود تا آخر

(http://barnamenevis.org/forum/report.php?p=711918)

اگه منظوره شما نصب چند فایل EXE به همراه ستاپ هستش من قبلا هم گفتم شما میتونید از پروژه install scrip و زیر شاخه coustem action استفاده کنید.که در coustem action میتونید تایین کنید که چه موقع فیل اجرای بعدی شروع به نصب کنه.

باز اگه مشکلی بود در خدمتم.
موفق باشید.

با تسکر

ehsan_zanganeh
جمعه 11 اردیبهشت 1388, 15:01 عصر
سلام

من تست کردم احتمال می دم همون چیزی هست که می خوام. ولی با یکسری مشکل برخوردم.
میشه بصورت مثال توضیح بدید.
ممنونم

noshin2008
جمعه 11 اردیبهشت 1388, 22:51 عصر
سلام

دوست عزیز.من میتونم مشکل شمارو حل کنم.قبل از اینکه مثالی بزنم میتونید بگید که به چه مشکلاتی بر خوردید.؟

ممنون

با تشکر

ehsan_zanganeh
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 23:28 عصر
سلام

مثلا وقتی می خواد اون exe رو نصب کنه خطا در component می ده من هم نفهمیدم یعنی چی.:گیج:

noshin2008
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 21:39 عصر
سلام
ببین من برات یه اموزش به صورت مقاله میزارم.
ببیم میتونی استفاده کنی الته تو هم مشکلتو که خطا میگره را بگو تا من راهنمایی بیشتر کنم.
موفق باشی

با تشکر

ehsan_zanganeh
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 19:07 عصر
سلام
دست درد نکنه

ehsan_zanganeh
پنج شنبه 14 خرداد 1388, 15:52 عصر
سلام

حالا ما هیچی نمی گیم ، شما هم چیزی نگید ی وقت ها:عصبانی++:

far9090
یک شنبه 17 خرداد 1388, 17:07 عصر
من هم همین مشکل رو دارم . می خوام مثلا اگه در مراحل نصب flash player و adobe reader رو تیک زدن اون ها هم همراه برنامه نصب شن . من می تونم اینکار رو انجام بدم ولی نه به صورت اختیاری . مشکلم اینجاست .

mohammad0211
شنبه 27 تیر 1388, 11:27 صبح
سلام دوست عزیز

اگه منظوره شما نصب چند فایل EXE به همراه ستاپ هستش من قبلا هم گفتم شما میتونید از پروژه install scrip و زیر شاخه coustem action استفاده کنید.که در coustem action میتونید تایین کنید که چه موقع فیل اجرای بعدی شروع به نصب کنه.

باز اگه مشکلی بود در خدمتم.
موفق باشید.

با تسکر

سلام

من به اسکریپت این فایل احتیاج دارم لطف می کنید در اختیارم قرار بدید؟!

طرز جایگذاریش هم لطفا بفرمایید.

به عبارتی می خوام فایلی رو بعد از نصب اجرا کنه |( به صورت خودکار) مرسی.