PDA

View Full Version : سوال: يه سئوال در مورد كريستال ريپورت

h_r_sh
جمعه 21 فروردین 1388, 23:55 عصر
با سلام.
اگه تو يه برنامه از كريستال ريپورت استفاده شده باشه، اين برنامه رو كامپيوتري كه كريستال نصب نباشه كار مي كنه؟

ghrzarei
شنبه 22 فروردین 1388, 06:17 صبح
بله دوست عزیز کار می کنه به شرطی که کلیه کامپونتهای که مربوط به تهیه گزارش ، و مورد نیاز در زمان اجرا (گزارش) می باشد به همراه setup برنامه ات بر روی سیستم مقصد کپی شود من قبلا یه برنامه نوشتم که از کریستال 8.5 استفاده کرده بودم فکر می کنم لیست کلیه کامپونتها داشته باشم و نسخه های بعد از اون در آینده نزدیک باید تهیه کنم برای برنامه جدیدم اگر شما استخراج کردید لطفا در اختیار بقیه نیز قرار دهید.

jalalx
شنبه 22 فروردین 1388, 11:42 صبح
هنگام Setup سازي روي پرو‍‍ژه setup راست كليك كنيد و گزينه ي properties را انتخاب كنيد. سپس روي دكمه prerequisites كليك كنيد و تيك گزينه ي Crystal Report For .NET را گذاشته و در پايين گزينه ي Download prerequisites from same location of my application را انتخاب كنيد و پروژه را rebuild كنيد! والسلام!!!!:کف:

NewFoxStudent
شنبه 22 فروردین 1388, 14:02 عصر
از اینجا میتونید RunTimeLib اکثر ورژن های کریستال ریپورت رو بگیرید
https://websmp230.sap-ag.de/sap(bD1lbiZjPTAwMQ==)/bc/bsp/spn/bobj_download/main.htm

jalalx
شنبه 22 فروردین 1388, 15:15 عصر
چرا شما علاقه اي به نصب كريستال ريپورت روي مقصد نداريد؟
اگر مسئله ي مهمي است بگيد تا ما هم Setup رو مثل شما درست كنيم!!!:متفکر:

h_r_sh
شنبه 22 فروردین 1388, 23:01 عصر
چرا شما علاقه اي به نصب كريستال ريپورت روي مقصد نداريد؟
اگر مسئله ي مهمي است بگيد تا ما هم Setup رو مثل شما درست كنيم!!!:متفکر:

علاقه ي خاصي به عدم نصب ندارم. مسئله اينه كه اين برنامه ممكته روي يه كامپيوتري نصب بشه كه كريستال نداشته باشه. من نمي دونم در آينده قراره چه افرادي از برنامه استفاده كنن. در كل با پرينت مشكل دارم كه به دليل عدم توانايي در اين زمينه مجبورم از كريستال استفاده كنم.

farhud
یک شنبه 23 فروردین 1388, 07:52 صبح
اتفاقا اين مسئله جالبي است. اگر در كامپيوتر مقصد كريستال ريپورت وجود داشته باشه، طرف مي‌توني گزارش را باز كنه و هرتغييري در فرمت گزارش ايجاد كنه كه به نظر من كار خوبي نيست.

hasan_esfahan
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 13:44 عصر
اتفاقا اين مسئله جالبي است. اگر در كامپيوتر مقصد كريستال ريپورت وجود داشته باشه، طرف مي‌توني گزارش را باز كنه و هرتغييري در فرمت گزارش ايجاد كنه كه به نظر من كار خوبي نيست.

اگر از ریپورت داکیومنت و فایل rpt استفاده نکنید ومستقیم از خود فرم کریستال استفاده کنید در سیسیتم مقصد کاربر نم تواند ان را تغیر دهد چون فرم درون فایل exe ذخیره می شود

farhud
پنج شنبه 27 فروردین 1388, 07:26 صبح
اگر از ریپورت داکیومنت و فایل rpt استفاده نکنید ومستقیم از خود فرم کریستال استفاده کنید در سیسیتم مقصد کاربر نم تواند ان را تغیر دهد چون فرم درون فایل exe ذخیره می شود

چه جوري؟؟ چه طوري ميشه مستقيم از خود كريستال استفاده كرد؟ من از كريستال همراه با VS2005 استفاده مي‌كنم.

hasan_esfahan
پنج شنبه 27 فروردین 1388, 22:12 عصر
کد لود فرم کریستال را بگذار تا برات روششو بگذارم

farhud
جمعه 28 فروردین 1388, 07:54 صبح
كدهايي كه من استفاده كردم:
ReportDocument rdReport = new ReportDocument();
rdReport.Load(Application.StartupPath + "\\crDesign.rpt");
rdReport.SetDataSource(frmMain.sDataSet);
crvSherekatha.ReportSource = rdReport;

hasan_esfahan
جمعه 28 فروردین 1388, 15:51 عصر
خوب شما ریپورت داکیومنت استفاده می کنید
در صورتی که فرم شما crDesign است حالا شما به جای

ReportDocument rdReport = new ReportDocument();
rdReport.Load(Application.StartupPath + "\\crDesign.rpt");

کد زیر را درج کنید و نیازی به کپی فایل crDesign.rpt در کنار فایل exe هم نیست

crDesign rdReport = new crDesign();

farhud
جمعه 28 فروردین 1388, 17:58 عصر
اولا به خاطر وقتي كه مي‌گذاريد، سپاسگزارم.
ثانيا اگر منظورتان از فرم (كه نام آن را crDesign قيد كرده‌ايد) فرمي است كه گزارش در آن نمايش داده مي‌شود، اسمش frmReport است. crDesign.rpt نام فايل كريستال ريپورت است. شرمنده، من منظور شما را نفهميدم.
چون crDesign شي نيست كه بتوانم از آن نمونه‌سازي كنم.

hasan_esfahan
جمعه 28 فروردین 1388, 19:47 عصر
منظور من از crDesign نام فرمی است که گزارش را ایجاد کردید که دارای 5 قسمت هدر فوتر و دیتیل است و منظور من این نیست که فرمی که درون ان کریستال ریپورت ویور را قرار می دهید برای نمایش فرم