ورود

View Full Version : سوال: ویژگی جدید سایت: ارزیابی جواب های یک تاپیک

Mehdi Asgari
شنبه 22 فروردین 1388, 20:37 عصر
نمی دونم این ویژگی قبلا هم بود یا نه ولی من امروز برای اولین بار متوجه شدم که میشه برای پست های یک تاپیک (به غیر از پست اول و پست های خود شخص) vote داد
میخوام بدونم آیا این شبیه voting در StackOverflow.com هست که رای های دیگر کاربران برای کاربری که بهش رای داده شده ، امتیاز (+ یا - ) محسوب میشه ؟ (یا این که مثلا پستش انتقال پیدا می کنه به بالا یا پایین ؟)
(اگر نه ، فرقش با تشکر چیه ؟)
مرسی

zoofa
شنبه 22 فروردین 1388, 23:58 عصر
با سلام
من هم اولين بارم بود كه امروز اين ارزيابي را ديدم
فكر مي كنم امكان جديدي باشد

vcldeveloper
یک شنبه 23 فروردین 1388, 00:32 صبح
این یک قابلیت جدید هست که از طریق نصب یک plug-in به vBulletin اضافه شده. در شرایط فعلی کارکردی مثل "تشکر" داره، ولی قابلیت های زیادی داره که به مرور از آنها در سایت استفاده می کنیم؛ مثلا میشه پست های با بیشترین رای مثبت را در یک صفحه نمایش داد، یا براساس تعداد امتیازهای مثبتی که یک کاربر دریافت میکنه، اعتبارش را در سایت سنجید و در پروفایلش نمایش داد، یا بهترین پست هر تاپیک را با رنگ متفاوتی از سایر پست ها نمایش داد، و غیره.

بهتر هست دوستان در تاپیک هایی که در طول روز مشاهده می کنند، از این قابلیت استفاده بکنند، و به پست های مفید امتیاز بدند، تا بعدا که از قابلیت های مختلف این plug-in بیشتر استفاده می کنیم، بتونیم سرویس مفیدتری ارائه کنیم.

Mehdi Asgari
یک شنبه 23 فروردین 1388, 01:40 صبح
ظاهرا این ویژگی در تاپیک های برخی از تالار ها وجود نداره (مثل تالار اخبار و تازه ها ، یا همین تالار گفتگو با مسئولین)

vcldeveloper
یک شنبه 23 فروردین 1388, 03:21 صبح
ظاهرا این ویژگی در تاپیک های برخی از تالار ها وجود نداره (مثل تالار اخبار و تازه ها ، یا همین تالار گفتگو با مسئولین)
بله، امکان انتخاب تالارهایی که این plug-in در آنها فعال هست، وجود داره. تالارهای مثل اخبار یا گفتگو با مسئولین چندان حالت پرسش و پاسخ (آن هم از نوع فنی و علمی) ندارند.

Elham_gh
یک شنبه 23 فروردین 1388, 10:19 صبح
دقيقا منم مي خواستم بيام همين سئوالو بپرسم كه ديدم mehdi311ggg مطرحش كردن.
اما هنوز يك چيز رو متوجه نشدم.فرقش با تشكر چيه؟ اگه تشكر اون قابليتها رو نداره ، بعتر نيست اون حذف شه؟

ممنون

vcldeveloper
یک شنبه 23 فروردین 1388, 12:10 عصر
اما هنوز يك چيز رو متوجه نشدم.فرقش با تشكر چيه؟
این قابلیت پتانسیل آن را دارد که بسیار فراتر از تشکر امکانات فراهم کنه، ولی فعلا برای شروع تقریبا در حد همان تشکر هست. البته با این تفاوت که در اینجا یک پست می تواند امتیاز منفی هم دریافت کند، ولی تشکر همیشه مثبت هست.
تشکر بیشتر برای قدردانی از زحمات یک کاربر استفاده میشه، اما این قابلیت برای تشخیص میزان مفید بودن یک پست استفاده میشه، برای همین هم فقط در تالارهایی که بیشتر حالت پرسش و پاسخ دارند، فعال شده. برای مشاهده قابلیت های این plug-in می تونید به لینک زیر مراجعه کنید:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p=1733462

فعلا از تشکر در کنار این قابلیت استفاده میشه، تا بعدا که بیشتر از این قابلیت استفاده کردیم، درباره تشکر تصمیم بگیریم. حذف یک دفعه ایی تشکر چندان جالب نیست، اگر بخوایم حذفش کنیم، بهتر هست که تشکرهای دریافت شده برای هر پست به امتیاز مثبت برای آن پست تبدیل بشند.

بطور کلی، هدف این هست که به یک مکانیزم واحد برای رتبه بندی کاربران سایت برسیم، تا بتوان از طریق این مکانیزم کاربران فعال و مفید سایت را بهتر شناسنایی کرد، و سرویس های بهتری در اختیار آنها قرار داد.

xxxxx_xxxxx
یک شنبه 23 فروردین 1388, 23:52 عصر
ظاهراً براي پست هاي اول (شروع كننده تاپيك) اين قابليت وجود نداره كه امتياز بهش داد، درحالي كه تاپيك هاي آموزشي از همون پست اول مطلب مفيدي رو دارند و اگه بشه بهش امتياز داد خوب ميشه.
متشكرم

m.hamidreza
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 18:36 عصر
ظاهراً براي پست هاي اول (شروع كننده تاپيك) اين قابليت وجود نداره كه امتياز بهش داد، درحالي كه تاپيك هاي آموزشي از همون پست اول مطلب مفيدي رو دارند و اگه بشه بهش امتياز داد خوب ميشه.
متشكرم

جدای از این مطلب یه سوال رو هم میشه ارزیابی کرد. اگه این امکان برای پست اول هم فعال بشه با ارزیابی سوال مثلا میشه به سوال کننده فهموند که موضوعی که در موردش سوال کرده قبلا بحث شده و سوالش تکراری یا کلا سوال رو خوب مطرح نکرده و این مساله برای کاربران تازه وارد خیلی خوبه چون میدونن که سوالاتشون هم از فیلتری جمعی رد میشه. خیلی از موقع ها من حال گفتن اینکه موضوع شما تکراری هست و با جستجو میتونید به جواب برسید رو ندارم یا سوال رو انقدر بد نوشته که هیچی نمیشه فهمید وقتی سوالشو غیر مفید ارزیابی کنم حداقلش اینه که سوال کننده به فکر فرو خواهد رفت! :لبخندساده:
ممنون.

Ahmad Chehreghani
یک شنبه 19 مهر 1388, 12:07 عصر
سلام
اين تاپيکو بالا آوردم چون ديدم اصلا کسي از دکمه خير (قرمز) استفاده نميکنه.
کي بايد از اين دکمه استفاده کرد؟
اکثرا تاپيک هاي تکراري رو ميبينم که قبلا جواب داده شدند و کاربران دوباره به اونها جواب ميدن (در بعضي موارد کدي که در جواب ها مينويسن به خوبي کدي که در تاپيک هاي قديمي گفته شده نيست). اينجا کاربرد داره؟ البته يک بار يادم مياد که يکي از مديران به خاطر جواب دادن کاربر به پست تکراري به ايشون اخطار داد ولي همون يک بار بود(شايدم بوده من نديدم).
در ضمن امروز خودم استفاده کردم :دي

vcldeveloper
دوشنبه 20 مهر 1388, 06:02 صبح
اخطار و جریمه زیاد داده میشه. استفاده از دکمه قرمز Thumb down زمانی هست که شما یک پست خاص در تاپیک را مفید ارزیابی نمی کنید (مثلا به نظر شما جواب داده شده در آن پست ربطی به سوال پرسیده شده نداره). البته معمولا اینطور پست ها توسط مدیر بخش حذف میشند، برای همین شما کمتر همچین پست هایی را می بینید.

MBG73
دوشنبه 20 مهر 1388, 22:56 عصر
حالا این دکمه چیکار میکنه ؟

بر فرض نفر گفتن جواب داده شده خوب هست و دکمه سبز رو زدن .

حالا فرق این پست با پست های دیگه چیه ؟

ممنون

xxxxx_xxxxx
سه شنبه 21 مهر 1388, 00:31 صبح
حالا این دکمه چیکار میکنه ؟

بر فرض نفر گفتن جواب داده شده خوب هست و دکمه سبز رو زدن .

حالا فرق این پست با پست های دیگه چیه ؟

ممنون

تاپیک رو بخونید.
پاسخ در صفحه قبل:

... در شرایط فعلی کارکردی مثل "تشکر" داره، ولی قابلیت های زیادی داره که به مرور از آنها در سایت استفاده می کنیم؛ مثلا میشه پست های با بیشترین رای مثبت را در یک صفحه نمایش داد، یا براساس تعداد امتیازهای مثبتی که یک کاربر دریافت میکنه، اعتبارش را در سایت سنجید و در پروفایلش نمایش داد، یا بهترین پست هر تاپیک را با رنگ متفاوتی از سایر پست ها نمایش داد، و غیره.

بهتر هست دوستان در تاپیک هایی که در طول روز مشاهده می کنند، از این قابلیت استفاده بکنند، و به پست های مفید امتیاز بدند، تا بعدا که از قابلیت های مختلف این plug-in بیشتر استفاده می کنیم، بتونیم سرویس مفیدتری ارائه کنیم.

MBG73
سه شنبه 21 مهر 1388, 22:41 عصر
من این پست رو خوندم ولی آیا همچین چیزی هست ؟