View Full Version : سوال: غیرفعال کردن netsupport
rahmanian.84
سه شنبه 25 فروردین 1388, 10:20 صبح
من میخوام بدونم که چه جوری میشه netsupport رو از طرف clientغیر فعال کرد:متفکر: اخه آغای serverما دائما pcمنو چک میکنه:عصبانی++: میخوام یه جورایی تحت نظر نباشم؟:افسرده:
mingo110
پنج شنبه 03 اردیبهشت 1388, 18:01 عصر
فکر نکنم بشه چون ما همه راها را رفتیم
hghyami
پنج شنبه 03 اردیبهشت 1388, 18:26 عصر
net stop client32
:چشمک:
فقط به این نیست البته. Admin راحت میتونه دوباره وصل بشه و این Service رو راه بندازه. باز هم میشه سخت ترش کرد. مثلا
net share C$ /delete
net share Admin$ /delete
از Run این رو اجرا کن
services.msc
ُُService Computer Browser رو Stop کن
Service Server رو Stop کن
باز هم راح هست ولی ترجیح میدم نگم. ولی این رو میگم که مربوط میشه به Registry Settings :چشمک:
Dark_Knight
جمعه 04 اردیبهشت 1388, 19:15 عصر
اگر بتونی یک ویندوز دیگه روی یکی از پارتیشنهای کامپیوتری که باهاش کار میکنی نصب کنی راحت میشی. خود من تا مدتها با یک ویندوز مخفی آقای Admin رو دور میزدیم! ریست کردن پسورد Admin وغیر فعال کردن سرویس Netsupport هم راه دیگست.
hghyami
یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 14:58 عصر
reset كردن پسورد admin دردى دوا نميكنه چون كه اگر دامين باشه نياز به دونستن پسورد local admin نيست. من بخاطر همين گفتم كه c$ و admin$ رو پاك كن و بعدش اون ۲ سرويس رو قطع كن. در ضمن اون admin كه nafahmideh واقعا جاى تقدير داره كه ؟؟؟؟؟
rahmanian.84
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 11:39 صبح
net stop client32
:چشمک:
فقط به این نیست البته. Admin راحت میتونه دوباره وصل بشه و این Service رو راه بندازه. باز هم میشه سخت ترش کرد. مثلا
net share C$ /delete
net share Admin$ /delete
از Run این رو اجرا کن
services.msc
ُُService Computer Browser رو Stop کن
Service Server رو Stop کن
باز هم راح هست ولی ترجیح میدم نگم. ولی این رو میگم که مربوط میشه به Registry Settings :چشمک:
خیلی میبخشیدا ولی من توی محیط userهستم کلیه امکانات واسه من مسدوده
این server ما دایما منو lock میکنه
plz help me
hghyami
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 12:05 عصر
خوب فرض رو بر اين ميذارم كه شما به دامين وصل هستيد. حالا يك چيز شما به local admin access داريد يانه. در ضمن اگر admin اينقدر شما رو چك ميكنه دستان چيز ديگه هست :چشمک:
مهدی کرامتی
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 12:46 عصر
وقتی وارد مجموعه ای می شوید که قانونی رو بصورت داخلی داره، ورود شما به اون مجموعه بدین معناست که با قوانین مشکلی ندارید (اگر مشکل دارید می تونید دیگه اونجا نروید).
وقتی هم که قوانین رو قبول کرده اید دیگه دلیلی نداره دنبال دور زدن اونها باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.