ورود

View Full Version : ميشه روي يه كامپيوتر 2تا ارتباط اينترنت داشت؟

backspace
سه شنبه 25 فروردین 1388, 18:00 عصر
سلام.
ما اينجا هم مي تونيم ارتباط LAN داشته باشيم و هم ارتباط WireLess.
حالا چه جوري ميشه نهايت استفاده رو كرد و از يك كامپيوتر 2تا Connection به اينرنت داشت؟
شما مي دونيد؟

online_mansoor2007
پنج شنبه 27 فروردین 1388, 20:29 عصر
به طور تجربی دیدم که همیشه ترافیک از کانکشن آخر رد میشه . یعنی اگه شما به وایرلس کانکت بشی بعد به لن، ترافیک شما از لن عبور می کنه

hraeissi
جمعه 28 فروردین 1388, 11:26 صبح
با سلام
امکان اینکه از 2 لینک استفاده نمائید وجود ندارد .
این کار تنها در برخی از روترها که امکان بالانسینگ دارند وجود دارد
موفق باشید

online_mansoor2007
جمعه 28 فروردین 1388, 11:29 صبح
با سلام
امکان اینکه از 2 لینک استفاده نمائید وجود ندارد .
این کار تنها در برخی از روترها که امکان بالانسینگ دارند وجود دارد
موفق باشید

سلام
خیر دوست عزیز!! این کار تنها توسط روتر انجام نمی شود . توسط سیستم هم میشه این کار رو کرد . به عمل می گن تلفیق 2 پهنای باند . با میکروتیک میشه به راحتی Load Balancing کرد .

hraeissi
جمعه 28 فروردین 1388, 11:32 صبح
میکروتیک نرم افزاره ؟

online_mansoor2007
جمعه 28 فروردین 1388, 11:36 صبح
خیر . سیستم عامل هست جناب حسن آقای رئیسی . شما که باید بهتر بدونید این چیزا رو !

hraeissi
جمعه 28 فروردین 1388, 11:50 صبح
خیر . سیستم عامل هست جناب حسن آقای رئیسی . شما که باید بهتر بدونید این چیزا رو !

منم به خاطر همین گفتم . در لینوکس بله امکان بالانس وجود دارد ولی در خصوص سئوال دوستمان همان پاسخ قبلم را دوباره تکرار می کنم .

hghyami
جمعه 28 فروردین 1388, 12:24 عصر
ميتونم بپرسم دليل اين كار چى هست كه شما ميخواى هر ۲ لينك رو با هم BIND كنى و استفاده كنى. مگه pahnay bond اينترنت شما چقدر هست كه ميخواى از جفتش استفاده كنى.

backspace
شنبه 29 فروردین 1388, 14:59 عصر
خيلي سختش كرديد؟ من چه جوري اين كار رو تو ويندوز انجام بدم؟

hraeissi
سه شنبه 01 اردیبهشت 1388, 11:16 صبح
خيلي سختش كرديد؟ من چه جوري اين كار رو تو ويندوز انجام بدم؟

امکانش نیست

OAhmadi
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 08:43 صبح
به وسیله ویندوز این کار رو نمی تونی انجام بدی ولی سخت افزاری هست به نام Network load balancer که کارش همینه و قیمتش هم پایینه یعنی از 200 هزار تومان شروع میشه
من تست کردم عالی جواب داده

hraeissi
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 13:34 عصر
به وسیله ویندوز این کار رو نمی تونی انجام بدی ولی سخت افزاری هست به نام Network load balancer که کارش همینه و قیمتش هم پایینه یعنی از 200 هزار تومان شروع میشه
من تست کردم عالی جواب داده

در خصوص سخت افزار مربوطه اگر link دارید بدید

hghyami
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 13:47 عصر
اگر كسى هر كدوم از اينا رو خواست به من بگه.

http://www.citrix.com/English/ps2/products/subfeature.asp?contentID=21770
http://www.barracudanetworks.com/ns/?L=en_emea
http://www.f5.com/products/big-ip/

از لحاظ آسون بودن و قیمت.

Citrix از £10000 شروع ميشه و از لحاظ نسب آسون نيست. براى ۱۶ جا دقيقا نسب كردم و هر ولى هنوز باهم مشكل داريم. خلاصه وسط كار ديگه به زمين و زمان . . . ولى از لحاظ كارايى خوب بايد بگم ghooli هست.

Barracuda از £3000 تا شروع ميشه و نصبش راحت هست. خيلى از اينا رو نسب كردم اونقدر سخت نيست و يكى دوبار اينور اونور كردن راه مى افته.

F5 از £20000 شروع ميشه. ۳ بر نسب كردم هر بر هم bicharam كرده. خيلى سخت هست براى نسب ولى ghooli هست از لحاظ كارايى. ۱ doonash براى بانك بوده حدود ۱ ماه طول كشيد تا توانستم راش بندازم ولى بعدش ديگه هيچ كارى لازم نيست انجام بشه.

bijibuji
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 14:36 عصر
در حالت عادی نمی شه. اگه وارد به تنشیمات شبکه های کامپیوتری نیستید، بی خیال شید.

hghyami
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 15:24 عصر
در حالت عادی نمی شه. اگه وارد به تنشیمات شبکه های کامپیوتری نیستید، بی خیال شید.

مهم به بلد بودن نيست نميشه بايد يك rabet اين كار و انجام بده. search تو گوگلِ جوابت رو ميگيرى

java_nith
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388, 06:42 صبح
یک سوال

اونوقت این چه فایدهای داره؟

چون به هر حل صورت اینترنت اون قدر نیست که یه کارت شبکه نتنه تحملش کنه،
و الان کارت‌های اینترنت گیگبیت هم که استش که شبکه هم سرعتش بالاست

در این صورت این دستگاه چه کمکی‌ می‌کنه؟
بدم اینکه اون موقع از کدوم ایپ پککیگ‌ها فرستاده میشن؟

hraeissi
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388, 07:10 صبح
یک سوال

اونوقت این چه فایدهای داره؟

چون به هر حل صورت اینترنت اون قدر نیست که یه کارت شبکه نتنه تحملش کنه،
و الان کارت‌های اینترنت گیگبیت هم که استش که شبکه هم سرعتش بالاست

در این صورت این دستگاه چه کمکی‌ می‌کنه؟
بدم اینکه اون موقع از کدوم ایپ پککیگ‌ها فرستاده میشن؟

این یعنی چیییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

java_nith
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388, 07:48 صبح
این یعنی چیییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من واقعا معذرت می‌خوام
من از برنامه برای فارسی‌ نوشتم استفاده می‌کنم برای همین همش غلط می‌شه
دست خط فارسیم خیلی‌ کند

بازم معذرت می‌خوام

سوال من این است که اینکه با ۲ کارت وصل بشه چه مزیت‌هایی‌ رو داره؟ چه فایده‌های داره؟

online_mansoor2007
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388, 09:42 صبح
من واقعا معذرت می‌خوام
من از برنامه برای فارسی‌ نوشتم استفاده می‌کنم برای همین همش غلط می‌شه
دست خط فارسیم خیلی‌ کند

بازم معذرت می‌خوام

سوال من این است که اینکه با ۲ کارت وصل بشه چه مزیت‌هایی‌ رو داره؟ چه فایده‌های داره؟

فرض کن شما یه لینک وایرلس با سرعت 512 داری و یک لینک بر بستر PTP با سرعت 256 . در حالت عادی شما یا باید از 512 استفاده کنی یا 256 . اما با این سیستم هایی که اینجا در موردش بحث شد شما می توی این دو پهنای باند رو با هم تلفیق کنی و روی سرورتون 768 کیلوبیت پهنای یاند داشته باشی . اوکی؟؟؟

java_nith
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388, 17:52 عصر
فرض کن شما یه لینک وایرلس با سرعت 512 داری و یک لینک بر بستر PTP با سرعت 256 . در حالت عادی شما یا باید از 512 استفاده کنی یا 256 . اما با این سیستم هایی که اینجا در موردش بحث شد شما می توی این دو پهنای باند رو با هم تلفیق کنی و روی سرورتون 768 کیلوبیت پهنای یاند داشته باشی . اوکی؟؟؟

ولی‌ در صورت اینکه مثلا اگه با کابل وصل میشن
و هر کارت شبکه GIGABIT NetWORCARD است
و هم GIGABIT SWITCH
اون موقع این سیستم مفید است؟

چون آنقدر پهنای بند زیاد نیست
حتا می‌شه با 10/100 mBit هم کل پهنای بند رو استفاده کرده

online_mansoor2007
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388, 20:33 عصر
ولی‌ در صورت اینکه مثلا اگه با کابل وصل میشن
و هر کارت شبکه GIGABIT NetWORCARD است
و هم GIGABIT SWITCH
اون موقع این سیستم مفید است؟

چون آنقدر پهنای بند زیاد نیست
حتا می‌شه با 10/100 mBit هم کل پهنای بند رو استفاده کرده
سلام
ببخشید قصدم اصلاً جسارت نیست . اما فکر کنم شما یه مقدار با مفاهیم پهنای باند بخصوص پهنای باند اینترنت ناآشنا هستید . اگر مایلید بیشتر بدونید یه تاپیک بزنید و سوالات و ابهامات رو مطرح کنید تا دوستان جواب بدهند .

hamed-pc
جمعه 12 تیر 1388, 01:06 صبح

سلام
وقتتان بخیر
دوست گرامی بنده از2 خط سرویس adsl استفاده میکنم . من میخوام که با تلفیق خط خودم و خط همسایه بالایی . یک خط با سرعت 2 برابر داشته باشم. به طوری که بشه برای 2 سیستم استفاده کرد
شنیدم میشه توسط لود بالانسینگ این کار رو کرد . اما نمیدونم که به چه صورت
دستگاه network load balancer رو قیمت کردم که ارزونترینش حدود 180 هزار تومان بود. اما من نمیخام که اینقدر هم هزینه بزارم
شنیدم به صورت نرم افزاری میشه این کار رو کرد. اما مثل اینکه لینوکس میخاد. و سیستم عامل میکرو تیک
حال در صورت امکان لطفا بفرمایید که برای این کار من به چه چیزهایی نیاز دارم( البته خیلی نمیخام هزینه بشه )
و اینکه به چه صورت میتونم این کار رو انجام بدم ؟
ممنونم

hghyami
جمعه 12 تیر 1388, 01:13 صبح
والا تا اونجای که من میدونم و دیدم و خودم انجام دادم معمولان باید کننکتین‌ها از یک جا باشن. از طریق لینوکس میشه بله ولی‌ بعید میدونم بشه.