View Full Version : بانک در سرور و اجرا توسط کلاینت؟چگونه؟
morteza_1234m
سه شنبه 25 فروردین 1388, 20:18 عصر
دوستان من بانکم در کامپیوتر سرور است و می خوام که به وسیله برنامه ای که با #C نوشتم و در کامپیوتر کلاینت ها موجود است به این بانک وصل بشم و کاربرهای کلاینت کارهاشون را انجام بدن و تغییرات در سرور ذخیره بشه
دوستان منبعی سراغ دارید گکه فارسی توضیح داده باشه( انگلیسی هم اشکال نداره)
اگر هم خودتون روش را بهم بگید که چه بهتر
behzadk
سه شنبه 25 فروردین 1388, 20:28 عصر
خیلییییی خیلیییییییی بحث شده اما باز هم واست یه توضیحی می دم
1. در connectionstring در data source نام سرور رو بنویس
2. در connectionstring در data source ای پی سرورت رو بنویس و بعد یه چکی کن و ادامه ماجرا...
morteza_1234m
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 10:42 صبح
حالا من برای اینکه پروژه ام نخواد دستی تو کدش دستکاری بشه و طرف خودش شماره ای پی یا نام سرور را در کد وارد کند یک فرم ساختم و یک بار اجرا می شود و نام سرور را دستی می گیره و همیشه دیگه از اون برای اتصال کمک می گیره تا اینجاش که مشکلی نیست
ولی اینجا برام مبهمه
مگه ما بانکمون تو سرور نیست ، خوب من اگر تو رشته فقط همین نام سرور را بنویسم و رشته اتصال را open کنم کافی و هر دفعه خودش بانک را پیدا می کنه و اطلاعات را به وسیله یروسیجرهایی که تو خود بانکه ( از قبیل حذف و اضافه و...) و توسط کلاینت صدا زده می شود اجرا می کند
من باید بانک را در جای خاصی از سرور کپی کنم ؟ یا مهم نیست کجاش باشه؟
NewFoxStudent
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 11:32 صبح
اگه بانکتون Sql نیست توی ConnectionString مقدار مسیر فایلش رو هم باید ست کنید
هر جا که فایل بانک هست همون مسیر رو توی ConnectionString بدید
SAEID_2000
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 12:26 عصر
سلام
من هم با اين مشكل برخورد كردم
بانك اطاعات من اكسس و در صورت امكن روشي بجوز SHAR كردن بانك اكسس بر روي سرور باشه و كد كه در برنامه بايد بنويسم را هم بگين
قابل به ذكر است كه بگم من برنامم رو به صورت كلاينت سرور نوشتم
اگر روشي هست كه بانك اطاعات در سرور براي كلاينت قابل دسترسي بشه رو همراه كد دو برنامه كلاينت و سرور برام بزاريد ممنون ميشم
morteza_1234m
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 17:08 عصر
string source="server=servername;database=test1;user id=+text1.text+;password=+text2.text+;";
حالا اگر این رشته ام باشه و فرض که همچنین نام سروری وجود داشته باشداگر کد زیر را بنویسم کافی است بانکم با SQL SERVER 2000 ساختم
conn.open();
و حالا می تونم همه کارهایی که می خوام را انجام بدم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.