View Full Version : رفع مشكل حرف ي و ك در بانك ثبت شده
Profesorjd
سه شنبه 25 فروردین 1388, 21:28 عصر
با سلام
1- من دو شب تمام سايت را جستجو كردم ولي جواب را نيافتم . بعبارتي جوابها همه قبل از ثبت يا جايگزين كردن حرفي بصورت find و Replace بود كه در يك بانك بزرگ مشكل ساز است .
2- اطلاعات ثبت شده پس از تعويض ويندوز قابل استفاده ( حروف ك و ي ) نيستند . در برنامه جايي اسامي را ميخواهد كه براساس آن مثلاً تعداد موجود را چاپ كند كه چون در بعضي اسامي حروف ك و ي وجود دارد درست عمل نميكند .
3- فايل kbdfa هم جايگزين كردم فايده نداشت
ممنون از راهنمايي اساتيد گرانقدر
amirzazadeh
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 08:36 صبح
با سلام
1- من دو شب تمام سايت را جستجو كردم ولي جواب را نيافتم . بعبارتي جوابها همه قبل از ثبت يا جايگزين كردن حرفي بصورت find و Replace بود كه در يك بانك بزرگ مشكل ساز است .
2- اطلاعات ثبت شده پس از تعويض ويندوز قابل استفاده ( حروف ك و ي ) نيستند . در برنامه جايي اسامي را ميخواهد كه براساس آن مثلاً تعداد موجود را چاپ كند كه چون در بعضي اسامي حروف ك و ي وجود دارد درست عمل نميكند .
3- فايل kbdfa هم جايگزين كردم فايده نداشت
ممنون از راهنمايي اساتيد گرانقدر
دوست عزيز اگر kbdfa.dll درست نصب شده باشه (در حالت safe mode) قاعدتا نبايد مشكلي داشته باشين.
...........................
موفق باشيد
barnamenevis2008
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 10:44 صبح
با سلام
اگر شما مستقیماً با جداول کار میکنید عملاً راهحلی خاصی وجود ندارد چون با بردن فایلتان به ویندوز دیگر یا تغییرات دیگر در ویندوز، نهایتاً ممکن است با مشکل دوگانگی در -ک- ی- برخورد بکنید و مجبور به جستجو و جایگزینی شوید.
اما اگر فایلتان بصورت برنامه است و اطلاعات را از طریق فرم وارد میکنید میتوانید با نوشتن تابعی و اعمال آن بروی فیلدهای متنی در فرم، برنامه را ملزم کرد که فقط یکی از این حروف را در بانک اطلاعاتی ذخیره کند (بدون توجه به نوع فایل KBDFA و یا ویندوز) تا دچار مشکلات بعدی نشد.
Profesorjd
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 19:38 عصر
با سلام
1- تشكر از راهنماييها
2- اطلاعات قبلاً ثبت شده براي اينكه كاربر ي و ك را درست وارد كند ميشود با جايگزيني حل كرد .
3- مشكل اين است كه اطلاعات كه وارد شد ( نه ميشود ) جابجا ميشود و به اين راحتي نميشود به مقصد رفت كه يا kbdfa را جايگزين كرد يا با جستجو و جايگزيني .
hamedMohammad
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 23:36 عصر
با سلام
این لینک را ببین
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=154941
Profesorjd
جمعه 28 فروردین 1388, 07:00 صبح
با سلام و تشكر
اين لينك را ديده بودم و لينكهاي مشابهش را . اينها همه قبل از وارد شدن اطلاعات است نه بعد از آن . مشكل بنده هم مربوط به اطلاعات زيادي است كه وارد شده است . يعني بنده هيچ دخلي در وارد شدن آن ندارم ولي اين اطلاعات وارد شده را بايد در برنامهام سازگار كنم . بعبارتي ديتا از جايي ديگر ميايد و ميبايد براي كارهاي بعدي مثل گزارش گيري و ... از آن استفاده كرد كه مشكل حرف ك و ي كار را خراب كرده است .
Profesorjd
جمعه 04 اردیبهشت 1388, 02:30 صبح
با سلام
مثل اينكه راه حلي براي رفع اين مشكل پيدا نمي شود ؟
مشتاق یادگیری
جمعه 04 اردیبهشت 1388, 14:08 عصر
با سلام و تشكر
اين لينك را ديده بودم و لينكهاي مشابهش را . اينها همه قبل از وارد شدن اطلاعات است نه بعد از آن . مشكل بنده هم مربوط به اطلاعات زيادي است كه وارد شده است . يعني بنده هيچ دخلي در وارد شدن آن ندارم ولي اين اطلاعات وارد شده را بايد در برنامهام سازگار كنم . بعبارتي ديتا از جايي ديگر ميايد و ميبايد براي كارهاي بعدي مثل گزارش گيري و ... از آن استفاده كرد كه مشكل حرف ك و ي كار را خراب كرده است .
با سلام
شما اشاره كرده ايد كه از اطلاعات دريافت شده مي خواهيد گزارش گيري كنيد . بنابر اين مي توانيد (با توجه به راه حل هاي دوستان در جواب هاي قبلي) با استفاده از يك ماكرو يا updat query بسادگي اطلاعات را ظرف حدود يك دقيقه پس از هر دريافت اصلاح كنيد!!
Profesorjd
جمعه 04 اردیبهشت 1388, 18:10 عصر
با سلام و تشكر
ميشود بيشتر راهنمايي بفرماييد
bahman_akbarzadeh
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 22:42 عصر
سلام
ميتونيد براي يكپارچه كردن اطلاعات ديتابيستون از اين اسكريپت كه آقاي وحيد نصيري نوشتن استفاده كنين :
http://vahidnasiri.blogspot.com/2009/01/blog-post_13.html
اين اسكريپت ، مقادير فعلي ستون هاي جداول ديتابيس مورد نظر رو به قالبي كه شما ميخواين در مياره .
هنگام جستجو يا درج هم ميتونين از Replace استفاده كنين و اگه قبلا از روش هاي شي گرا استفاده كرده باشين ، به راحتي با اضافه كردن يك خط به كلاس Connection كه خودتون نوشتين ميتونين اين كارو انجام بدين.
el_abdollahi
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 13:52 عصر
با سلام
مطلب آقای نصیری در Sql کار میکنه ولی توی اکسس چی؟
چه طور میشه این کار رو توی اکسس هم انجام داد؟
el_abdollahi
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 14:00 عصر
توی اکسس با استفاده از replace خودش این کار رو انجام دادم.
ممنون
ghasem110deh
دوشنبه 31 شهریور 1393, 17:16 عصر
توی اکسس با استفاده از replace خودش این کار رو انجام دادم.
ممنون
سلام ...
چطوری از replace اکسس استفاده کنم ؟
میخوام تموم حروف "ي" رو با "ی" عوض کنم !
amirzazadeh
چهارشنبه 02 مهر 1393, 07:40 صبح
سلام
از اين لينك كمك بگيريد:
http://barnamenevis.org/showthread.php?467278-جایگزین-کردن-یک-کلمه-به-جای-کلمه-دیگر-یک-متن-طولانی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.