hana2064
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 08:38 صبح
سلام
من تو برنامه ام برای گزارش گیری از کریستال ریپورت خود دات نت 2005 استفاده می کنم
توی فرم اول اطلاعاتی وارد تکست باکس ها میشه و بعد از ثبت یه دکمه برای چاپ اطلاعات وارد شده قرار دادم که تویه فرم دیگه گزاش رو نشون میده اما این فرم خیلی دیر بالا میاد در حالی که من فقط یک سطر از جدولم رو پرینت میگیرم که تعداد فیلدهاش هم خیلی کمه
برای سرعت بیشتر توی نمایش گزار ش چیکار باید بکنم
{
DataTable dt_rs = new DataTable();
DataBase db = new DataBase();
string strs = "select * from vajh where sanad='" + label1.Text + "' and sal_mali='" + Convert.ToInt32(label3.Text) + "'";
dt_rs = db.MySelect(strs);
CrystalReport51.SetDataSource(dt_rs);
crystalReportViewer1.ReportSource = CrystalReport51;
CrystalReport51.SetParameterValue("family", label2.Text.ToString());
CrystalReport51.SetParameterValue("daryaft_ko", name_karbar.Text.ToString());
CrystalReport51.SetParameterValue("vaziat", vaziat.Text.ToString());
}
catch (Exception ex)
{
MessageBox.Show(ex.ToString());
}
همونطور که میبینید من فقط یک سطر رو انتخاب میکنم و سه تا پارامتر رو از فرم قبل توی این فرم ست میکنم.
اماهمین گزارش برای لود شدن گاهی تا 20 الی 25 ثانیه طول میکشه که خیلی خسته کننده است. مشکلش چیه ؟ ممنونم از راهنمایی همه دوستان
من تو برنامه ام برای گزارش گیری از کریستال ریپورت خود دات نت 2005 استفاده می کنم
توی فرم اول اطلاعاتی وارد تکست باکس ها میشه و بعد از ثبت یه دکمه برای چاپ اطلاعات وارد شده قرار دادم که تویه فرم دیگه گزاش رو نشون میده اما این فرم خیلی دیر بالا میاد در حالی که من فقط یک سطر از جدولم رو پرینت میگیرم که تعداد فیلدهاش هم خیلی کمه
برای سرعت بیشتر توی نمایش گزار ش چیکار باید بکنم
{
DataTable dt_rs = new DataTable();
DataBase db = new DataBase();
string strs = "select * from vajh where sanad='" + label1.Text + "' and sal_mali='" + Convert.ToInt32(label3.Text) + "'";
dt_rs = db.MySelect(strs);
CrystalReport51.SetDataSource(dt_rs);
crystalReportViewer1.ReportSource = CrystalReport51;
CrystalReport51.SetParameterValue("family", label2.Text.ToString());
CrystalReport51.SetParameterValue("daryaft_ko", name_karbar.Text.ToString());
CrystalReport51.SetParameterValue("vaziat", vaziat.Text.ToString());
}
catch (Exception ex)
{
MessageBox.Show(ex.ToString());
}
همونطور که میبینید من فقط یک سطر رو انتخاب میکنم و سه تا پارامتر رو از فرم قبل توی این فرم ست میکنم.
اماهمین گزارش برای لود شدن گاهی تا 20 الی 25 ثانیه طول میکشه که خیلی خسته کننده است. مشکلش چیه ؟ ممنونم از راهنمایی همه دوستان