PDA

View Full Version : ساخت فایل اجرایی

mahdi68
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 16:36 عصر
سلام
آیا این امکان تو جاوا وجود داره که یه فایل بسازیم که وقتی روش کلیک میکنم اجرا بشه ؟؟؟
( یه چیزی مثل فایل exe )

cups_of_java
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 20:33 عصر
بله، می شه! اما بهتره این کار رو نکنی (http://www.excelsior-usa.com/articles/java-to-exe.html) (شما بالاخره به JVM برای اجرا شدن اون exeای که می سازی احتیاج داری)

اگه خواستی این کار رو انجام بدی تو همون لینک مطلب هست. ابزار زیادی برای درست کردن exe هست یکیش exe4j هستش.

saeedIRHA
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 21:11 عصر
سلام
آیا این امکان تو جاوا وجود داره که یه فایل بسازیم که وقتی روش کلیک میکنم اجرا بشه ؟؟؟
( یه چیزی مثل فایل exe )

همون طور که دوستمون هم اشاره کردن استفاده از exe پيشنهاد نميشه،
چرا بجاش از خوده jar فايل استفاده نميکنين ؟
اگر درست فايل jar رو ساخته باشی ميتونی کل class هات رو تو فايل jar بزاری و به صورت
يک فايل در بياری، اون وقت اگر jre رو نصب کرده باشی با click کردن بر روی فايل jar
کلاس main يا بهتر بگم برنامت اجرا ميشه.

mahdi68
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 21:16 عصر
با سلام
من نگفتم که می خوام فایل exe درست کنم !!!
منظورم این بود که تو جاوا هم چنین چیزی وجود داره ؟؟؟ که نیاز به نصب هیچی برای اجرای اون نباشه.
حالا حتما باید برای اجرای فایل jar ماشین مجازی رو سیستم نصب باشه ؟؟؟ راه دیگه ای وجود نداره ؟؟؟

AminRahimi
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 23:40 عصر
سلام دوست عزیز.
ببینید ،معمولا توی IDE که برنامه java رو مینویسید قسمتی داره که شما پروژه تون رو publish کنید یا اینکه اصلا برای اون یک installer بسازید و از اون installer یک خروجی exe دریافت کنید
توی JBUILDER قسمتی رو مختص برای این کار ها در نظر گرفتن.
در مورد اینم که میشه بدون VM (ماشین مجازی) فایل های جاوا رو اجرا کرد باید بگم که پاسخ منفی به این دلیل که کد شما بر روی همین VM اجرا و به کد Binary تبدیل میشه.

reza10203045
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 23:50 عصر
دوستان میشه در مورد درست کرد خروجی برای برنامه در netbeans رو توضیح بدید

mahdi68
پنج شنبه 27 فروردین 1388, 21:29 عصر
من میخوام رو کامپیوتری که روش ماشین مجازی نصب نیست یه برنامه رو اجرا کنم البته بدون نصب
شما چه راحلی رو پیشنهاد می کنید ؟؟؟

saeedIRHA
جمعه 28 فروردین 1388, 02:30 صبح
من میخوام رو کامپیوتری که روش ماشین مجازی نصب نیست یه برنامه رو اجرا کنم البته بدون نصب
شما چه راحلی رو پیشنهاد می کنید ؟؟؟

هيچ راه حلی نداره، برنامه های جاوا بدون وجود jvm قابل اجرا نيستن،
ديگه شما بايد اينو بدونی با توجه به اين مدتی که داری از جاوا استفاده ميکنی