View Full Version : سوال : بانک اطلاعاتی c#
dab_hrd
پنج شنبه 27 فروردین 1388, 11:55 صبح
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست گرامی
بنده یک کاربر مبتدی c# هستم که دارای مشکلات ذیل می باشم به جهت اینکه بنده را راهنمایی فرمائید از شما کمال تشکر را دارا می باشم .
1-چگونه می توان تغییرات انجام شده بروی data set را به صورت یکجا بروی بانک اطلاعاتی sql اعمال نمود. چون بنده تغییرات را بروی data grid view انجام می دهم و سپس می خواهم آن را به صورت یکجا بروی با نک اصلی ام اعمال نمایم مثلا" صدور یک فاکتور
2-چگونه می توان از اطلاعات چند جدول به صورت همزمان با تلفیق در یک data grid view استفاده کرد .
3-چگونه می توان چند جدول را به صورت کامل از بانک اطلاعاتی sql دریافت و در یک data set قرار داده و سپس چگونه می توان از آنها استفاده نمود .
از شما بابت این همه سوال پیشاپیش عذر خواهی می کنم .
Unknownlive
پنج شنبه 27 فروردین 1388, 12:33 عصر
سلام،در جواب سوال اول شما اول باید کانکشن و ... را به صورتpublic تعریف کنید بعد مثلا وقتی اطلاعاتی را تغییر دادید طبق دستور زیر ابتدا جدول را 1 بار خالی کرده و بعد اطلاعات را ریخته و نمایش داده در زیر یک مثال اورده می شود.
string s;
OleDbConnection con = new OleDbConnection("provider=microsoft.jet.oledb.4.0 ; Data Source=db1.mdb");
OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter("", con);
OleDbCommand cmd = new OleDbCommand("", con);
DataSet ds = new DataSet();
s="UPDATE student set name='";
s+=textBox5.Text.Trim()+"'WHERE name='";
s+=textBox4.Text.Trim()+"'";
cmd.CommandText = s;
con.Open();
cmd.ExecuteNonQuery();
con.Close();
ds.Tables["t1"].Clear();
da.SelectCommand.CommandText = s;
da.SelectCommand.CommandText = "select * from student";
da.Fill(ds, "t1");
dataGridView1.DataSource = ds;
dataGridView1.DataMember = "t1
";
البته اینجا من con را public تعریف نکردم اما باید این کار انجام داده شود و وقتی مثلا دو یا سه بار از دستورات استفاده بشه جدول پر از اطلاعات تکراری میشه برای همین از دستور زیر استفاده کردیم
ds.Tables["t1"].Clear();
maysam_bijar
پنج شنبه 27 فروردین 1388, 12:50 عصر
سلام من ميثم هستم:
يه سوال داشتم اينكه چطور ميتونم فايل ديتا بيس فاكس پرو كه پسوندش dbfهست به فايل اس كيو ال سرور با پسوند mdb تغيير بدم
ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد
NewFoxStudent
پنج شنبه 27 فروردین 1388, 13:31 عصر
شما نمیتونید این فایلها رو تغییر بدید
ولی میتونید از طریق SqlServer2000 این فیل رو Import کنید و به یک DataBase اسکیوال تبدیلش کنید و بعد از فایل مربوط به اون بانک اطلاعاتی استفاده کنید
NewFoxStudent
پنج شنبه 27 فروردین 1388, 13:32 عصر
در ضمن سوالتون رو در تالار مناسب و با تاپیک جدید عنوان کنید
dab_hrd
شنبه 29 فروردین 1388, 10:12 صبح
با سلام و تشکر از جواب شما
می خواستم چند سوال دیگر بپرسم
1- چگونه می توان اطلاعات یک دیتا ست را به صورت کلی در بانک اعمال کرد منظورم این است که مثلا" چند تا رکرود را اضافه کنیم و سپس در صورت تائید کاربر کل آن به بانک اضافه شود .
مثلا" در حال صدور یک فاکتور خرید هستیم و می خواهیم در پایان صدور فاکتور در صورت مثبت بودن جواب کاربر اطلاعات را یکباره در بانک اطلاعاتی ذخیره نمائیم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.