View Full Version : گفتگو: پیشنهاد
dashtesorkh
پنج شنبه 27 فروردین 1388, 16:00 عصر
سلام ، تشکر به خا طر چنین سایت خوبی (لطفا اگه میشه یک تا لار گفتگو برای برنامه نویسی فلش mx تدارک بینین من به برنامه نویسی فلس نیاز دارم .) تشکر از سایتتون.
mg_mahyar
یک شنبه 30 فروردین 1388, 13:01 عصر
دیدم اینجا پیشنهاد یدن گفتم منم یکی بگم.
اگ میشه پستهای حذفی رو یا کامل پاک کنید یا کلا انتقال بدید به بخشی به نام سطل آشغال.
والا پایین صفحات رو میبینم زده 100 یا بالاتره غصم میشه. بعد که شروع به مرور میکنم هر صفحه کلی تاپیک حذف شده هست. خوب چه دلیل داره اونا باشن. بهتر نیست که حذف بشن تا مانع جستو جو هم نباشن؟
Hossein Bazyan
یک شنبه 30 فروردین 1388, 14:14 عصر
دیدم اینجا پیشنهاد یدن گفتم منم یکی بگم.
اگ میشه پستهای حذفی رو یا کامل پاک کنید یا کلا انتقال بدید به بخشی به نام سطل آشغال.
والا پایین صفحات رو میبینم زده 100 یا بالاتره غصم میشه. بعد که شروع به مرور میکنم هر صفحه کلی تاپیک حذف شده هست. خوب چه دلیل داره اونا باشن. بهتر نیست که حذف بشن تا مانع جستو جو هم نباشن؟
سلام
به نظر من یکی از بهترین پیشنهاداتی که تا بحال داده شده همین پیشنهاد دوستمون بود. فکر و ایده جالبیه
اما دوست عزیز کاش پیشنهادت رو در تاپیک جدیدی مطرح میکردی تا پیشنهاد قبلی زیر پیشنهاد شما نمونه و مدیران حداقل آنرا هم میدیدند.
vcldeveloper
دوشنبه 31 فروردین 1388, 00:29 صبح
دوستان لطف کنید به این دو نکته توجه کنید:
1- در هر تاپیک فقط یک موضوع مطرح کنید.
2- برای تاپیک عنوان مناسب انتخاب کنید که به موضوع تاپیک مرتبط باشه. اینجا تالار انتقادات و پیشنهادات هست، اگر قرار باشه عنوان هر تاپیکی که پیشنهادی داره باشه "پیشنهاد"، و عنوان هر تاپیک حاوی انتقاد باشه "انتقاد"، کسی نمیتونه به این راحتی مطلب مورد نظرش را در این تالار پیدا کنه!
اگه میشه یک تا لار گفتگو برای برنامه نویسی فلش mx تدارک بینین
ما تالار جدید را بر اساس سیاست های سایت، و تعداد متقاضی برای آن تالار تاسیس می کنیم.
نمیشه، چون اون وقت خیلی ها اعتراض می کنند که تاپیک شان یا پست شان غیب شده، یا سوال می پرسند که چرا فلان تاپیک یا پست حذف شده، و امثالهم. برای همین هم ما لاشه پست ها را نگهداری می کنیم تا هر کاربری بداند برای چی تاپیک یا پستش حذف شده، و توسط چه کسی هم حذف شده. این کار همچنین به ما کمک میکنه که سوابق تخلفات کاربران را همیشه در دسترس داشته باشیم.
البته سیاست جدید سایت این هست که لاشه پست ها و تاپیک های حذف شده بعد از مدت زمان معینی بطور خودکار حذف شود، تا مشکلی که به آن اشاره کردید به حداقل ممکن برسد.
top7news
سه شنبه 01 اردیبهشت 1388, 00:38 صبح
سلام به همه زحمت کسان این سایت و دست اندرکاران اون
من خواستم از شما عزیزان و دوستان با تجربه یه خواهش بکنم
باها برای من پیش اومده که توی مصاحبه برای کار رد شدم یا گیج بودم که چرا با اینکه تمام مسائل رو به صورت عملی انجام میدم و بلدم ولی نمی تونم از پس مصاحبه یا آزمون ورودی بر بیام .
نه تنها من که خیلی از دوستانم هم اینطورن و میدونم که خیلی های دیگه هم این طورین
میخواستم پیشنهاد بدم یه تاپیک راه بندازین و توش این گونه مسائل رو مطرح کنید و اگه کارفرمایانی هستن اینجا ، اونام بیان و انتظارات و سئوالاتی که به نظرشون میاد توی این جور مصاحبه ها پرسیده میشه ، رو اینجا مطرح کنند تا کسایی که جویای کارند و واقعا مستحق اون ، بتونند وارد بازار کار بشن .
ذکر این نکته هم خالی از یطف نیست که امکانات و کلاسهای این سایت و کلاسهای مشابه تنها در اختیار عزیزان تهرانی و در خیلی از شهرستان ها من جمله حایی که من زندگی می کنم ، کلاسهایی این چنین پر بار و با اساتید کارکشته برگزار نمیشه تا دانشجو یا جویایا کار بتونه بار علمی خودش رو هم سطح نیاز بازار بکنه.
از توجهتون ممنونم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.