View Full Version : سوال: ساخت component جدید
mahdi_dev
جمعه 28 فروردین 1388, 14:17 عصر
سلام خدمت همه ی دوستان
می خواستم بدونم چطور میشه یک کامپوننت جدید در جاوا ایجاد کنم
منظورم ساخت یک component ی که در حال حاضر در جاوا وجود نداره و می خوام خودم تعیین کنم که این component چیکار کنه
مرسی
منتظرم دوست عزیز
trustmiracle
شنبه 29 فروردین 1388, 20:19 عصر
فکر کنم باید از کلاس لایبراری استفاده کنی.
ولی تو کلاس معمولی هم میشه به شرط اینکه extend بشه از یک پنل. یا یک کلاس از نوع پنل بسازی و شروع کنی به ساختن بعد هم هرجا که نیازش داشتی بگیری و بندازی روی فرمت (در نت بینز)
mahdi_dev
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1388, 15:50 عصر
سلام بچه ها
من منظور رو نفهميدم
مي شه با مثال بگيد
كمك
كمك
لازمه
javaphantom
شنبه 05 اردیبهشت 1388, 23:26 عصر
عزیز جون می تونی شما برای من و دوستانتون معنی کامپونت رو تعریف کنید و بگید چه فرقی با object داره.؟
فکر کنم اینجوری راحتر می شه بهتون کمک کرد.
javaphantom
یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 22:45 عصر
component ، شئي است كه بطور مستقيم يا غير مستقيم از كلاس component ارث بري كند و در صفحه قابل روئت (visual ) باشد مانند textbox ، combobox و ... كه در صفحه نمايش داده مي شود
اما شئ (object) نمونه اي از يك كلاس مي باشد كه ممكن است در خروجي نمايش داده نشود
البته اين تعريفه خودمه تعريف دقيقش رو خواستيد براتون ارسال مي كنم
البته که تعریف شما برای خودتون محترم هست. و خواهش می کنم فقط برای من تعریف دقیقشو نفرسید چون اینجا خیلی از کسانی دیگری هستند که مثل من مشتاق یادگیری هستند.
شما اشاره کردید که
اما شئ (object) نمونه اي از يك كلاس مي باشد كه ممكن است در خروجي نمايش داده نشود.
جالبه چون من یک برنامه Hello World رو نوشتم یک کلاس ساده بود تازه با یک متد استاتیک بعدشم اجراش کردم توی خروجی مقدار نشون داد ؟؟؟ چه جالب من یک component نوشتم یعنی؟ تکلیف چیه؟ امکان داره یا نداره؟
دوباره اشاره فرمودید که
شئي است كه بطور مستقيم يا غير مستقيم از كلاس component ارث بري كند و در صفحه قابل روئت (visual ) باشد مانند textbox ، combobox و ... كه در صفحه نمايش داده مي شود
اینم جالبه چون خود کلاس component از کلاس Object ارث برده. یعنی می خوام بگم که این خودش در نهایت وابسته به Object هست و هیچ چیزی مستقلی از object نیست.
خودش جزی از کل هست ! درسته؟
نتیجه: بیشتر مطالعه کنیم. از کتاب و اینترنت کمک بگیریم.
java.source.ir
چهارشنبه 06 خرداد 1388, 18:34 عصر
سلام
قبل از اینکه بحث خود را آغاز کنم به نکتهای اشاره مینمایم:
*در زبان برنامهنویسی جاوا به هرکدام از Componentها beans گفته میشود.
بدیهی است برای ایجاد یک beans در این زبان نیز امکاناتی تعبیه شده باشد. برای ایجاد یک beans جدید باید از تکنولوِژی JavaBeans استفاده نمایید.
اگر دوست داشتید این بحث را ادامه دهم، به من میل بزنید.....
java.source.ir@gmail.com
javaphantom
جمعه 08 خرداد 1388, 00:43 صبح
سلام
قبل از اینکه بحث خود را آغاز کنم به نکتهای اشاره مینمایم:
*در زبان برنامهنویسی جاوا به هرکدام از Componentها beans گفته میشود.
بدیهی است برای ایجاد یک beans در این زبان نیز امکاناتی تعبیه شده باشد. برای ایجاد یک beans جدید باید از تکنولوِژی JavaBeans استفاده نمایید.
اگر دوست داشتید این بحث را ادامه دهم، به من میل بزنید.....
java.source.ir@gmail.com
من هم بعد از اشاره شما بحث رو چنین آغاز می کنم
در زبان برنامه نویسی جاوا به هر کدام از component ها beans گفته نمی شود.
گیریم فرمایش شما درست باشه.
چندتا component داریم که به هر کدام از آنها beans گفته می شه؟
component مانند object تعریف درست داره و هیچ ربطی به زبان برنامه نویسی نداره.
اما تکنولوژی javabeans هم جای صحبت داره که خود او بر اساس component architecture هست در قسمت j2se و در فسمت enterprise یا همان ejb بازهم خود زیر مجموعه یا تعریفی برای component هست.
یعنی جستجو در google یا wikipedia یا هر جا دیگه برای فهمیدن تعریف component انقدر سخته ؟
java.source.ir
دوشنبه 18 خرداد 1388, 16:10 عصر
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام
در مورد مبحث Componet كه شما دوست عزير به آن اشاره نموده ايد، لازم است بگويم؛ Componet نام كلاسي است كه ديگر مؤلفه هاي موجود در AWT و Swing از آن ارث مي برند. اگر هم به حرف بنده اطمينان كامل نداريد مي توانيد به كتاب زير مراجعه نماييد:
Swing - Second Edition By Matthew Robinson, Pavel Vorbiew
اما دليل ديگري نيز براي گفته هاي خود دارم كه مي گويم به Component يا مؤلفه نرم افزاري در زبان برنامه نويسي جاوا، Beans مي گويند. در دو كتاب زير كه عبارتند از:
1- برنامه نويسي شبكه در جاوا، نوشته سيد علي عبدالهي پور، امين محمدي
2- َAn Introduction To Network Programming With Java By Jan Groba
Beans را به صورت زير تعريف نموده است:
يكي از اهدافي كه برنامه نويسان و مهندسان نرم افزار سالها به دنبال تحقق آن بوده اند، ايجاد يك مؤلفه نرم افزاري بود كه در ديگر محيط ها نيز قابل استفاده باشد. JavaBeans نيز يك مدل مؤلفه اي قابل حمل و مستقل از سخت افزار است كه به وسيله زبان جاوا ايجاد مي گردد. ساختار اين تكنولوژي برنامه نويسان را قادر به نوشتن مؤلفه هايي با قابليت استفاده مجدد مي سازد.
==> در ضمن جستجو در گوگل و ويكيپديا و امثال آن كار راحتي است.
موفق و سربلند باشيد.
خوشحال مي شوم با شما مباحثه علمي در زمينه جاوا داشته باشم.
javaphantom
دوشنبه 18 خرداد 1388, 16:47 عصر
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام
در مورد مبحث Componet كه شما دوست عزير به آن اشاره نموده ايد، لازم است بگويم؛ Componet نام كلاسي است كه ديگر مؤلفه هاي موجود در AWT و Swing از آن ارث مي برند. اگر هم به حرف بنده اطمينان كامل نداريد مي توانيد به كتاب زير مراجعه نماييد:
Swing - Second Edition By Matthew Robinson, Pavel Vorbiew
اما دليل ديگري نيز براي گفته هاي خود دارم كه مي گويم به Component يا مؤلفه نرم افزاري در زبان برنامه نويسي جاوا، Beans مي گويند. در دو كتاب زير كه عبارتند از:
1- برنامه نويسي شبكه در جاوا، نوشته سيد علي عبدالهي پور، امين محمدي
2- َAn Introduction To Network Programming With Java By Jan Groba
Beans را به صورت زير تعريف نموده است:
يكي از اهدافي كه برنامه نويسان و مهندسان نرم افزار سالها به دنبال تحقق آن بوده اند، ايجاد يك مؤلفه نرم افزاري بود كه در ديگر محيط ها نيز قابل استفاده باشد. JavaBeans نيز يك مدل مؤلفه اي قابل حمل و مستقل از سخت افزار است كه به وسيله زبان جاوا ايجاد مي گردد. ساختار اين تكنولوژي برنامه نويسان را قادر به نوشتن مؤلفه هايي با قابليت استفاده مجدد مي سازد.
==> در ضمن جستجو در گوگل و ويكيپديا و امثال آن كار راحتي است.
موفق و سربلند باشيد.
خوشحال مي شوم با شما مباحثه علمي در زمينه جاوا داشته باشم.
در مورد حرف اولتون باید بگم که درسته نام Component خودشون رو در package ی که گفتید یعنی awt گذاشتن همان component و در swing نام component ها رو به JComponent تغییر دادند ولی هیچ کدوم از این دو دلیل بر تعریف component نیست شما می تونید یک class با نام component درست کنید ولی آیا واقعا یک component ساختید؟
در زبان جاوا چون bean ها بصورت استانداردی درست می شن و قابل ذکر که در هر جایی تعریف خاص حودشون رو برای درست شدن دارند ولی بخاطر استاندارد بودن آنها که یکی از مهترین قسمتهای تعریف یک کامپونت هست رو به آنها از این رو component می گن اما باز تعریف دقیق و درست از component نیست. چون ما در مثلا در net platform هم component داریم و کلا بر اساس معماری component base هست ولی خبری از bean نیست ولی چون استاندارد برای net platform هست و و و که قبلا اشاره شد component می دونند ولی باز تعریف component نیست
در مورد گفته آخر بازهم اشاره می کنم که component مخصوص به تکنولوژی و زبان جاوا فقط نیست. یک تعریف خاص به خودش را دارد. شما با c++ هم می تونید component بسازید.
در ضمن پسر خوب بزار دیدتو بازتر کنم که امروزه دیگر کسی به component فکر نمی کنه بلکه به یک درجه abstract تر از آن یعنی service داره فکر می کنه و کار می کنه.
این در جواب ترجمه متن کتابتون بود. آقای دکتر X ترجمه کرده اند.
بازم منتظر جواب از شما هستم :چشمک:
MIDOSE
دوشنبه 18 خرداد 1388, 17:51 عصر
بحث جالبه و سبب باز شدن دید انسان می شه ولی اگر مقدوره یا در یک تایپیک جداگانه ادامه بدید یا جواب(یا اشتباه) اولین پست را بگویید چون فقط بحث داره کش پیدا می کنه(بازم می گم جالبه ولی توی یک تایپیک جداگانه ادامه بدید بهتر نیست؟).
با تشکر فراوان
java.source.ir
سه شنبه 19 خرداد 1388, 13:41 عصر
به نام آنكه وجودم ز وجودش شده موجود
سلام
با اين حرف شما موافق هستم كه Component يك تكنولوژي است، و متعلق به زبان خاصي نمي باشد. بنده هم در اين رابطه هيچ بحثي ندارم. اما منظور شما از دكتر X چه شخصي مي باشد؟ در ضمن وقتي ما يك كلاس از Component تعريف مي كنيم، در واقع مؤلفه جديدي درست نكرده ايم.
ادعاي من بر اين است كه به bean هم Componet گفته مي شود، و دليل اين حرف نيز علاوه بر منابع معرفي شده، Tutorial موجود در سايت Sun مي باشد.
در آخر بحث خود از شما مي خواهم به عنوان يك پيشكسوت در زمينه جاوا، درباره Service در حد بضاعت علمي بنده كه بسيار محدود و اندك است كمي بيشتر بحث نماييد. مي خواهم نظر شما را درباره آن بدانم.
==> اگر براي شما مقدور است از اين به بعد در يك تاپيك جديد به ادامه بحثهاي علمي خود در زمينه زبان برنامه نويسي جاوا بپردازيم. خوشحال و خرسندم از اينكه در اين زمينه يك هم مباحثه پيدا كرده ام. منتظر جواب شما براي ادامه بحث در يك تاپيك جديد هستم؟!!!!
با نهايت احترام
موفق باشيد.
javaphantom
سه شنبه 19 خرداد 1388, 23:10 عصر
به نام آنكه وجودم ز وجودش شده موجود
سلام
با اين حرف شما موافق هستم كه Component يك تكنولوژي است، و متعلق به زبان خاصي نمي باشد. بنده هم در اين رابطه هيچ بحثي ندارم. اما منظور شما از دكتر X چه شخصي مي باشد؟ در ضمن وقتي ما يك كلاس از Component تعريف مي كنيم، در واقع مؤلفه جديدي درست نكرده ايم.
ادعاي من بر اين است كه به bean هم Componet گفته مي شود، و دليل اين حرف نيز علاوه بر منابع معرفي شده، Tutorial موجود در سايت Sun مي باشد.
در آخر بحث خود از شما مي خواهم به عنوان يك پيشكسوت در زمينه جاوا، درباره Service در حد بضاعت علمي بنده كه بسيار محدود و اندك است كمي بيشتر بحث نماييد. مي خواهم نظر شما را درباره آن بدانم.
==> اگر براي شما مقدور است از اين به بعد در يك تاپيك جديد به ادامه بحثهاي علمي خود در زمينه زبان برنامه نويسي جاوا بپردازيم. خوشحال و خرسندم از اينكه در اين زمينه يك هم مباحثه پيدا كرده ام. منتظر جواب شما براي ادامه بحث در يك تاپيك جديد هستم؟!!!!
با نهايت احترام
موفق باشيد.
دوست عزیز component یک تکنولوژی نیست. یک تعریف هست و دارای یک سری خاصیت. چه جوری بگم مثل object که برای خودش یک تعریف داره و بر اساس این تعریف زبانی این تعریفی رو پشتیبانی می کنه و زبانی نمی کنه.
اما چرا جواب رو کامل نمی دم و انقدر کشش می دم چون تعریف component مثل اول آمدن بحث object داری گنگی یا بهتر بگم بحث بر انگیزی خواص خودش رو داره و موضوع کاملا conceptual هست. کش دادن مطلب برای اینکه باقی دوستان که در این فروم هستند و خیلی خوب بلدن لیست 100 کتاب رو برای 1000000 سوال تکراری که از کجا با چه کتابی شروع کنم رو توی فروم ردیف می کنند بیایند و نظریات خودشون یا حداقل 1 لینک درست بدهند. که متاسفانه مثل اینکه جواب به سوالات تکراری و بدرد نخور که مثالش فراوان هست آسانتر و جالب تره.
گفتید دکتر X منظورم چیه. حصله نوشتن نام این اساتید رو نداشتم جاشون X گذاشتم. :لبخند:
بحث service و کلا service oriented موقعی معنی می ده که پایه قوی وجود داشته باشه.
ما هنوز داریم بحث خنده داری مثل مقایسه PHP رو با Java می کنیم. این به این معناست که اصلا تو ی باغ نیستم. متاسفانه اینجا همه java رو فقط در سطح یک زبان می بینند و فکر می کنند با نوشتن 4 تا کد دیگه همه چیز حله. در صورتی که بحث enterprise نوشتن یک سایت خرید و فروش یا تبلیغاتی نیست که بخوای با vb یا C# یا PHP پیاده سازی کنی و بعد بگی java چیه.
نه عزیز قشنگی و سختی کار دونستن همین concept های سادست که شاید هزار بار در روز تکرار می کنیم و می شنویم ولی هیچ تعریفی درست از آنها رو نمی تونیم بیان کنیم.
من در موضوع دیگر بحث dependency injection رو عنوان کردم . اصلا انگار نه انگار. بحث فریم ورک ها بازم اصلا انگار نگار من چیزی نوشتم . یکی پیدا نشد بگه داری مزخرف می گی یا داری درست می گی یا هر چی. توی بازار حرفه جاوا امروزه کسانی که دراند کار می کنند بقدر ی گرفتار هستند که اصلا وارد این فروم ها نمی شن که آدم بتونه از نظراتشون استفاده کنه. دلیلشم معلومه چیه؟ هر کی وارد می شه با دیدن سوالات بقیه متوجه می شه سطح کاربرها در این فروم چیه و اصلا رقبت نمی کنه که بخواد وقت بزاره یا مطلب بنویسه یا سوال جواب بده.
من الان در مورد service oriented architecture صحبت کنم و بگم که بابا اگر این نبود چیزی به عنوان IT در دنیای امروز معنی نمی داد و IT به این معنا نیست که شما با چند تا computer با سیستم عامل چی اونم windows بیایی دوتا printer و یه شبکه راه بندازی و جریان بالاتر از این چیزها هست چه اتفاقی می افته فکر می کنید. نهایتا چندتا تشکر دیگه. می خوام چیکار.
اینجا هنوز تعرف معنی کامپونت رو نمی دونه می خواد کامپونت بنویسه. خنده داره از نظر من.
کامپونت تعریف داره توی UML شکل داره. رابطه داره و و و و .
اینکه به جای دیگری بره یا نره برای من مهم نیست. من توی دوخط جواب می دم و یک مثال می زنم و می رم و برای من فرقی نداره.
گفتید سان به bean هاش می گه component گفتم در پست قبلیم چون استاندارد هست.
نکته : استاندارد بودن یکی از خاصیت های یک component هست.
JFrame یک component هست و تمام platform جاوا قابل اجراست چون استاندارد هست و تعریف کامپونت رو شامل می شه ولی نه به این دلیل که از JComponent و یا در لایه های بالاتر از component ارث گرفته.
نکته تمام این component ها در نهایت از class ی به نام Object ارث گرفته اند.
نکته: ارتباط تنگاتگ و از همه مهمتر وابستگی و ارتباطی که بین این object ها هست بطوریکه از بیرون این مجموعه هیچ وابستگی وجود ندارد یک component ایجاد شده.
JFrame برای مثال وقتی به چگونگی ساختش توجه می کنیم می بینیم که یک سری object دست به دست هم دادند از طریق ارث بری یا هر نوع رابطه ی که بین object ها وجود داره تا اینکه محصول یا همون component مورد نظر رو ایجاد کرده اند و شما وقتی که دارید با این component کار می کنید تمام لایه های بالا بصورت abstract برای شما پیاده سازی شده و شما خیلی راحت لذت استفاده از اون رو می برید. شما برای استفاده از این component نیازی ندارید که از بیرون component یا object ی صدا کنید در صورتی که کافی هست مثلا object پدر رو از بین ببرید و کار تمام است یعنی شما چون از داخل داغون کردی دیگه داغون شده کار.
قبلا همه structural کار می کردند بعد سی کردن objective کار کنند اما یک بدی داشت این objective و این بود که استاندارد نبود. هر شرکتی می اومد یا علی کد می زد دیگه تا اینکه بحث استاندارد سازی و کتابخانه استاندارد پیش اومد و بعد از آن کتابخانه ای از رابطه تنگاتنگ بین این object ها و در نهایت یک محصول استاندارد و اضافه شدن به کتابخانه که همان component است و امروزه دید بالاتر رفته بحث ارتباط تنگا تنگ بین component ها هست بطوری که مجموعه ای از این component ها کنار هم باشند و باهم در ارتباط باشند و در نهایت یک service ارائه کنند.
بعد از اون بحث aspect oriented هست . بحث dependency هست بحث flow ها هست و و و و
حالا بیا بشین با من کل کل کن که php بهتر است از جاوا. #C بهتره از جاوا.
داستان concept این ها یک مشکل و چگونه پیاده سازی این مفاهیم مشکل دیگر. اینجاست که می گم حالا جاوا:شیطان:
java.source.ir
چهارشنبه 20 خرداد 1388, 17:42 عصر
اگر درباره J2EE مطالب و كتاب هايي داشتي كه قابل ارائه بود، برايم در اين سايت قرار بده. چون حدود 1 سال است كه دارم در اين زمينه فعاليت مي كنم و احتياج به مطالب بيشتري در رابطه با موضوعات زير دارم:
Ajax
XML
Strut
javaphantom
پنج شنبه 21 خرداد 1388, 14:42 عصر
اگر درباره J2EE مطالب و كتاب هايي داشتي كه قابل ارائه بود، برايم در اين سايت قرار بده. چون حدود 1 سال است كه دارم در اين زمينه فعاليت مي كنم و احتياج به مطالب بيشتري در رابطه با موضوعات زير دارم:
Ajax
XML
Strut
چشم ریس اطاعت می شه من خیلی معذرت می خوام که دیر اقدام کردم و کوتاهی می کنم.
java.source.ir
جمعه 22 خرداد 1388, 22:04 عصر
چشم ریس اطاعت می شه من خیلی معذرت می خوام که دیر اقدام کردم و کوتاهی می کنم.
منتظر مي مانم.:چشمک:
xxnagin
چهارشنبه 03 تیر 1388, 18:42 عصر
سلام
کی گفته کامپوننت باید حتما ویژوال باشه؟
هر چی که از کلاس کامپوننت ارث بری کنه یک کامپوننت است که در کل همشون از ابجکت ارث بری کردن و ابجکت هم هستند.
کامپوننت مولفست و هر کامپوننت برای کار خاصی طراحی میشن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.