PDA

View Full Version : ایجاد شبکه مجازی

farhaneh
شنبه 29 فروردین 1388, 00:07 صبح
سلام .
نرم افزار VMware رو به همراه یه ویندوز نصب کردم . حالا میخوام یه شبکه مجازی توسط این نرم افزار داشته باشم .
با تنظیماتی که انجام میدم نمی تونم ping کنم !!!!!!!
ممکنه یه کم راجع به مراحل کار توضیح بدین تا ببینم اشکال کارم کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی کار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم.:ناراحت:

online_mansoor2007
شنبه 29 فروردین 1388, 00:59 صبح
سلام

شما با ویندوز مجازی هم به صورت یک کامپیوتر واقعی برخورد کنید . باور کنید یه سیستم مجازی با واقعی هیچ تفاوتی نداره !!! باور کنید . این مشکل رو خیلی ها دارن و فکر می کنن چئن سرور مجازی هست اینطوریه اما اصلاً اینطور نیست . مشکل معمولا از تنظیم سیستم در VMWare هست . کارت شبکه را درست شناخته و واسش تنظیم کردید؟؟

hraeissi
شنبه 29 فروردین 1388, 08:14 صبح
با سلام

زمانیکه برنامه فوق را نصب می کنید ، بر روی سیستم شما 2 کارت شبکه مجازی ایجاد می کند که شما نباید به تنظیمات آن دست بزنید ( تحت هیچ شرایطی )
حال کافیست با استفاده از تنظیمات کارت شبکه سیستم مجازی تعریف شده در VM ( داخل ویندوز نه . داخل option کامپیوتر تعریف شده در VM ) کاری کنید که کارت شبکه سیستم اصلی ، کارت شبکه سیستم مجازی را ببیند .

1 - برای اینکار در ابتدا فیروال های سیستمها را خاموش کنید
2 - از طریق ویندوزها ( مجازی و اصلی ) برای کارت شبکه های سیستمها از یک رنج IP اختصاص دهید
نکته کارتهای مجازی که در بالا گفتم فراموش نشود
3 - حال در هر دو سیستم در پنجره CMD دستور PING IPAddress -t را گذاشته و ببینید که آیا Replay می دهند یا خیر .
اگر جواب دادن که شبکه برقرار است و اگر جواب ندادند همان لحظه به تنظیمات کارت شبکه سیستم مجازی مراجعه نمائید ( در پائین صفحه VM سمت راست قرار دارد )
در آنجا با انتخاب Bridg و یا Custom و انتخاب یکی از کارتهای شبکه ای که جلویشان نام دارد ببینید کامشان جواب می دهد .

امیدوارم مشکلت حل شود . خیلی سخته که از طریق نوشتن مشکلت را برطرف کنیم ولی فکر کنم کامل باشد

موفق باشید