View Full Version : چند زبانه کردن برنامه با این برنامه
hojjatcroos
شنبه 29 فروردین 1388, 09:07 صبح
سلام خدمت دوستان امروز داشتم توی سایت /www.kamyabonline.com قسمت برنامه نویسی می گشتم که این نرم افزار رو دیدم که امکان چند زبانه شدن برنامه ساخته شده رو به شما می ده گفتم شاید برای شما هم جالب باشه پ
نام Multilizer 2007 Enterprise 7.1
daffy_duck376
یک شنبه 30 فروردین 1388, 14:26 عصر
البته دوستان بدونن که یه کامپوننت هست به اسم SML PACK که برنامه چند زبانه رو میتونید تولید کنید
vcldeveloper
دوشنبه 31 فروردین 1388, 00:21 صبح
دلفی خودش برای ساخت نرم افزارهای چند زبانه یک محیط Translator داره.
daffy_duck376
دوشنبه 31 فروردین 1388, 06:34 صبح
اقای کشاورز من هر کاری کردم نتونستم از این قسمت استفاده کنم . از منوی PROJECT گزینه Language بعد ساب منوی ADD رو میزنمیم یه پوشه به برنامه اضافه میشه ..... بعدش باید چی کار کنم . چطوری زبان دوم رو تعریف کنم . چطوری بین زبانها در حلت اجرا سویچ کنم ؟ اگه یه راهنمایی یا یه نمونه کد به من بدید ممنون میشم
vcldeveloper
دوشنبه 31 فروردین 1388, 12:23 عصر
از منوی PROJECT گزینه Language بعد ساب منوی ADD رو میزنمیم یه پوشه به برنامه اضافه میشه ..... بعدش باید چی کار کنم . چطوری زبان دوم رو تعریف کنم .
یک Translation Manager داره که فکر کنم در منوی Tools یا View باشه. دلفی 2009 یک External Translation Manager هم داره که بصورت مستقل از دلفی قابل اجرا هست.
این Translation Manager رشته های بکار رفته در برنامه را به شما نمایش میده، و از شما میخواد که معادل آنها به زبان مورد نظرتان را وارد کنید.
به ازاء هر زبان جدیدی که به پروژه اضافه می کنید، باید فایل DLL مربوط به آن زبان که در پوشه مربوط به آن زبان نگهداری میشه را هم با برنامه به سیستم کاربر منتقل کنید.
چطوری بین زبانها در حلت اجرا سویچ کنم ؟
بطور پیش فرض، دلفی از روی تنظیمات سیستم کاربر مناسب ترین زبان را موقع اجرای برنامه انتخاب میکنه. برای تغییر زبان در زمان اجرا هم قبلا کدهایی منتشر شده بود، الان حضور ذهن ندارم کجا هستند.
tdkhakpur
سه شنبه 01 اردیبهشت 1388, 01:33 صبح
سلام
من یه برنامه نویس c++ هستم فقط خواستم جواب سوال شما رو بدم.
برای سویچ بین چند زبان شما احتیاج به یافتن کد پیج هر زبان هستید که مطمعنا در راهنمای کامپایلر شما هست
باپیدا کردن کد پیج مورد نظر باید شما داخل برنامه با دستورSetKeysPage یا دستور خاص خودتون اون رو فعال کنید.
skflower
جمعه 26 تیر 1388, 02:35 صبح
سلام. یه کامپوننت هست به نام si component که مخصوص چند زبانه کردن برنامه هاست. نسخه ی اصلی و فول سورسش تو مجموعه ی دلفی مجیک 2 هست که مخصوص دلفی 2009 هستش.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.