ورود

View Full Version : محدودیت برای ورود افراد به برنامه

SAEID2009
شنبه 29 فروردین 1388, 16:02 عصر
سلام به همه دوستان برنامه نویس.
من یک برنامه می خوام که با یک بانک اطلاعاتی در ارتباط باشه.و هنگام ورود پسورد و نام کاربری رو از افراد بگیره اگر مدیر بود بره توی فرم 1 اگر کاربر بود بره توی فرم 2 و اگر مهمان بود بره توی فرم 3.
ممنون میشم کسی بهم کمک کنه و بانک اطلاعاتیش رو به همراه برنامه رو برام بزاره.
با تشکر از شما:قلب:

mahmood_s
شنبه 29 فروردین 1388, 23:18 عصر
با سلام

اگه منظورت نوشتن اين برنامه است كه فكر كنم طبق سوالي كه خودم يك بار پرسيده بودم و دوستان جواب داده بودند " در اين تاپيك يك نرم افزار كامل براي كسي نوشته نميشه"

ولي اگه راهنمايي مي خواهيد

بايد گفت كه يك بانك اطلاعاتي با سه گزينه نام كاربر و كلمه عبور و توضيحات بايد داشته باشيد و در قسمت توضيحات ميتونيد با دادن كد 1 2 3 نوع كاربرتون رو مشخص كنيد
يعني اگه يك بود يعني مدير و فرم يك رو باز كنه و اگر 2 بود يعني كاربر و ...

بازم بر خلاف قوانين تاپيك اگه دوست داشتيد بگيد تا برنامه درخواستي رو براتون بنويسم

SAEID2009
یک شنبه 30 فروردین 1388, 11:23 صبح
خیلی ممنون محمود جان از لطفت والا من خودم هرکار کردم هیچ جور نتونستم.اگر صلاح می دونی برنامش رو بزار.

mahmood_s
یک شنبه 30 فروردین 1388, 13:06 عصر
اينم سورسي كه خواسته بوديد

---------- كلمه عبور ---------- نام كاربر
---------- 123 --------------- mahmood ---------- مدير
---------- 321 ------------------ amir -------------- كاربر
---------- ----------------------- guest-------------- ميهمان

SAEID2009
یک شنبه 30 فروردین 1388, 14:44 عصر
بازم ممنون محمود جان
ولی این برنامه ارور Data2.Refresh رو میده.(مشکل از کجاست؟؟؟!!!)
میشه یک ADODC بهش اضافه کنی و با اون آدرسش دهی کنی.
با تشکر سعید

mahmood_s
یک شنبه 30 فروردین 1388, 15:53 عصر
فكر كنم مشكل از خاصيت Connect در data باشه

خاصيت اونها رو در Properties از Access 2000; به Access تغيير بده احتمالا درست بشه

هر دو Data رو تغيير بده هم data1 و هم data2

SAEID2009
یک شنبه 30 فروردین 1388, 16:18 عصر
میشه یکی هم با ADODC بنویسی تا امشب.(شرمنده ها)
ممنون میشم
با تشکر

mahmood_s
یک شنبه 30 فروردین 1388, 18:20 عصر
برنامه طبق درخواست شما ويرايش شد

اميدوارم نمره قبولي رو بگيريد

vahidm
سه شنبه 01 اردیبهشت 1388, 00:34 صبح
سلام دوست عزیزم
ببینید شما یک فیلد رو به نام وضعیت ایجاد کنید و آن را مقدار دهی کنید (در زمان تعریف کاربر)
1 برای مدیر و .......
و در قسمت لود برنامه با دستور شرطی اون فیلد رو چک می کنید اگر یک بود مدیر است و اگر هم 2 بود کاربر و 3 هم میهمان خیلی راحت
امیدوارم که متوجه شده باشید .

quantomquery
سه شنبه 01 اردیبهشت 1388, 22:59 عصر
سلام
بهتره برای نوشتن پسوورد اول اون رو با یکی از روش های رمز نگاری ، رمز نگاری کنید .
مثلا از روش هش کردن اطلاعات که توی اون شما یک کلمه کلیدی رو انتخاب می کنید بعد رمز تان را با اون جمع میکنید(با یکی از روش ها مثل اسکی) بعد ان کلمه بدست امده را ذخیره کنید .
هر زمان هم خواستید از فیلد پسوورد تان استفاده کنید اول رمز را از کلمه کلیدی تفریق کرده سپس درستی ان را با پسووردی که کاربر وارد کرد بسنجید.

look20
دوشنبه 09 فروردین 1389, 09:24 صبح
برای اینکه بتونیم تعریف کاربر جدید تعریف کنیم چکار کنم
یعنی اگه من مدیر باشم اجازه ایجاد کاربر جدید و ویرایش کاربران سیستم و کلمه عبور رو داشته باشم
و اگه هر کاربر جدید که تعریف کردم اون کاربر فقط بتونه کلمه عبور خودش رو عوض کنه در ضمن اینکه چون من مدیر هستم میتونم رمز عبور هر کاربری رو عوض کنم