ورود

View Full Version : سوال: ارتباط 2 جدول

haghighat-62
دوشنبه 31 فروردین 1388, 23:24 عصر
دوستان عزیز سلام

2 تا جدول رو چه جوری میشه با هم join کرد؟ من میخوام یک برنامه بنویسم که یک فایل text رو پردازش کنه. تو این فایل 3 تا ستون داره که تو هر سطر اطلاعات این 3 ستون با هم معرف یک اسمه که اون اسم تو این فایل نیست من میخوام تو یک جدول جلوی اونها اسم مربوط به خودشون رو بنویسم من این فایل رو در sqlserver2000 وارد (insert)کردم و یک جدول دیگر هم ایجاد کردم که اون 3 تا فیلد و اسم متعلق به اونها رو شامل میشه حالا سوال من اینه چه جوری این 2 تا جدول رو به هم ارتباط بدم با توجه به این که اون فایل text هر روز تغییر میکنه یعنی اون 3 تا ستون متغییر هستند و البته تکراری یعنی تو فایل سطر های تکراری هم ممکن وجود داشته باشه . آیا این روش درسته؟ لطفاً کمکم کنید. ممنون

مهدی رحیم زاده
سه شنبه 01 اردیبهشت 1388, 06:12 صبح
منزیاد متوجه منظورتون نشدم ، اما برای Join کردن شما باید بین دو تا جدولتون یک فیلد مشترک داشته باشید البته برای Iner Join و بر اساس اون دو تا جدول رو با دستور Join به هم مرتبط کنید . و اگه این فیلد مشترک رو نداشتید می تونید از Cross Join استفاده کنید.
موفق باشید .

haghighat-62
سه شنبه 01 اردیبهشت 1388, 22:30 عصر
منزیاد متوجه منظورتون نشدم ، اما برای Join کردن شما باید بین دو تا جدولتون یک فیلد مشترک داشته باشید البته برای Iner Join و بر اساس اون دو تا جدول رو با دستور Join به هم مرتبط کنید . و اگه این فیلد مشترک رو نداشتید می تونید از Cross Join استفاده کنید.
موفق باشید .
دوست عزیز از راهنمایی شما سپاسگذارم:لبخندساده: