View Full Version : Request.ServerVariables
khadem1386
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1388, 18:43 عصر
سلام آیا بوسیله
Request.ServerVariables
یا هر دستور شبیه به این. آیا می شه titel جاری یک page را تشخیص داد؟ و بعنوان یک متغیر از آن استفاده کرد؟
مرسی
kashaneh
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1388, 21:23 عصر
دوست عزیز این کار امکان پذیر نیست... جهت اطلاعات بیشتر در مورد مجموعه ServerVariables به لینک زیر مراجعه کنید...
http://www.4guysfromrolla.com/demos/servervariables.asp
موفق باشی
khadem1386
پنج شنبه 03 اردیبهشت 1388, 00:37 صبح
خیلی ممنون :
ولی بگذارید من مسسله ام را کمی واضح تر بیان کنم ( شاید فرجی شد)
هزار تا page مقاله داریم که در انتهای هر کدام یک فرم نظر خواهی هست که خواننده ها می تواند نظر خودشون در مورد او مقاله بدهند و submit کنند.
نکته: متن مقاله ها توی دیتابیس نیست. (متن مقاله ها استاتیک می باشد. یعنی اگر داینامیک بود که دیگه مشکلی وجود نداشت)
در هر حال دیتابیس نظریات دارای این ستونها هست.
تاریخ
عنوان مقاله
متن نظر خواننده
نام خواننده
ایمل خواننده
.....
چگونه می شه عنوان مقاله را در هنگام submit فرستاد تا ذخیره شه؟
2- نگاهی دیگر:
من فکر می کنم شاید این یک سوال ترکیبی از webbot frontpage و asp و html می باشد.
اگر کسی frontpage را خوب بلد باشه شاید بتونه بوسیله webbot تکنیک ترکیبی را با asp بوجود بیاره.
webbot خیلی چیزها را بعد از save کردن اتوماتیک توی فایل html قرار می ده که مستقیما خود متن در داخل قسمت code برنامه frontpage قابل دیدن نیست ولی اگر با notpade فایل را باز کنی خیلی چیزهای دیگه توی فایل هست که frontpage اونها را قایم می کنه؟
شاید بشه یک قسمت از کد asp را بطور اتوماتیک با frontpage یا webbot پر کرد.
چیزی به ذهن شما می رسد؟
چون asp جون می ده واسه ترکیب شدن (با جاوا با html با vbscriptو.. . واسه همین هم من ازش خوشم می یاد )
باز هم مرسی از وقت شما و دقت شما
kashaneh
پنج شنبه 03 اردیبهشت 1388, 11:54 صبح
دوست عزیز وقتی شما می گین همه محتوای مقالات به صورت استاتیک است و از بانک اطلاعاتی فراخوانی نمی شود، خوب می توانید از یک فیلد Hidden جهت نگهداری عنوان مقاله استفاده کنید و از آن فیلد در هنگام ذخیره کردن نظر کاربران بهره ببرید... برای مثال شما در انتهای هر مقاله یک فرمی دارید که از کاربران نظرات، نام و ایمیل و ... را دریافت می کنید و هنگامی که کاربر فرم را Submit کرد شما در هنگام پردازش اطلاعات می توانید از آن مقدار فیلد Hidden به بهترین نحو استفاده و به عنوان مقاله دسترسی پیدا کنید... موفق باشی
khadem1386
پنج شنبه 03 اردیبهشت 1388, 23:03 عصر
سلام و مرسی از پاسخ شما:
به این داستان توجه کنید:
مثلا: یک آقای نویسنده ای هست که در روز 8 تا مقاله می خواد به سایتش اضافه می کنه
از ایشون توقع می ره که کمی frontpage بلد باشه و مثلا هر بار که می خواد یک Page جدید saveAs کنه، بهش بگیم که بوسیله این دکمه برو و Titel برای page جدید تعیین کن.
دیگه نمی تونم بهش بگم بره یک تگ input Heiden را نیز دست کاری کنه. ضمن اینکه کار دوباره کاری می شه
من می خوام این آقا هه وقتی که Titelرا set کرد خود بخود اون Tilte در داخل تگ hiden هم نمود پیدا کنه و بعدا در DataBase بوسیله Submit ذخیره بشه.
به این کد توجه کنید
<!--webbot bot="Navigation" S-Type="banner" S-Orientation="horizontal" S-Rendering="text" -->
این یک نوع برنامه نویسی به زبان frontpageهست که مثلا هر جا قرار بگیره عنوان همان Page را هم نشان می ده البته اگر او page داخل navigation هم حضور داشته باشه
این کد در واقع همان text Banner برنامه frontpage هستش.
اگر بشه یک جوری این کد را با asp یا تگ hiden پیوند زد احتمالا مشکل برطرف می شه
کار بر یک بار Titel را مشخص می کنه و بعد از آن هر چند بار که بخواهیم از اون مثل یک متغیر استفاده کنیم.
مرسی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.