View Full Version : تبدیل صدا به 0-1
hadisalahi2
پنج شنبه 03 اردیبهشت 1388, 17:29 عصر
سلام به همگی دوستان.
من میخوام یک برنامه بسازم که باید با یک دستگاه که روی اون کلی LED نسب شده کار کنه. حالا کار برنامه من اینه که آهنگی رو پخش کنه تا همزمان با پخش آهنگ LED ها هم رقص نور داشته باشند.
حالا برای این کار باید صدا رو به صفر و یک تبدیل کنم تا به یک پورت خروجی بفرستم.
حالا سوال من اینه که چطور باید صدا رو به صفر و یک تبدیل کنم و چطور هم اون رو به پورت Com یا حالا هر پورت دیگه ای ارسال کنم.
از دوستانی که در این مورد سر رشته ای دارند ممنوم میشم راهنمایی کنند و یا اگر کامپوننتی میشناسند ، معرفی کنند.
یا حق
hadisalahi2
جمعه 04 اردیبهشت 1388, 18:45 عصر
آقایون اساتید یه نظر به ما بکنند.
یعنی از اساتید کسی این موضوع را کار نکرده؟
firststep
شنبه 05 اردیبهشت 1388, 16:44 عصر
سلام با آرزوی سلامتی
من دقیقاً از تبدیل صدا و موسقی به 01 خبر ندارم اما فکر می کنم پلاگین های مدیا پلیر بتونه سره نخه خوبی رو بدست بیاری..........
firststep
شنبه 05 اردیبهشت 1388, 16:51 عصر
اها داشت یادم میدف برای پورت کام هم از مقاله های اقای اسدی توی رایانه خبر البته چاپ های گذشته اش درباره رباتیک صحبت کرده که برای ارتباط با پورت کام به شیوایی تموم توضیخ داده .......:لبخندساده: :چشمک:یه سری به سایت رایانه خبر بزنی بد نیست ....ضرر نمی کنید (آها تمام مفاله هعاشم توی یک یکتاب چاپ کردن به اسم رباتیک)
hadisalahi2
شنبه 05 اردیبهشت 1388, 17:33 عصر
ممنون ولی خوب اول اینکه آدرس سایت رو نگفتید ، دوم اینکه من میخوام این کار رو از داخل دلفی انجام بدم.
آقای کشاورز شما در این مورد کار نکردید؟
توی نرم افزار مطلب هنگام ضبط صدا خودش این کار رو انجام میده من میخوام همین کار رو توی دلفی انجام بدم.
کامپوننت های audio Lab و Voice.Communicator رو هم گرفتم ولی نمیدونم این کامپوننت ها این امکانات رو داره یا نه؟
اگه دوستان با این کامپوننت ها کار کرده باشند ممنون میشم راهنمایی کنند.
skflower
جمعه 26 تیر 1388, 02:26 صبح
سلام دوست عزیز. این کاری که شمت میخواید انجام بدید در واقع ساخت یه مدار الکترونیکی به اسم صوت سنج (یک نوع رقص نور) هست. دقیقاً مثل همون چیزی که تو jet audio یا مدیا پلیر هست ولی اینبار با LED و مدار واقعی نه مجازی. این کار قبلاً انجام شده و می تونید تو اینترنت یه سرچ بزنید. اصلاً نیازی به تبدیل صوت به صفر و یک نیست. از خروجی اسپیکر به ورودی مدار و از خروجی مدار به ورودی اسپیکر میبرید. البته اگه درست متوجه شده باشم.
تو سایت مشهد کیت و مهران کیت هم مدار نیمه آمادش به فروش میرسه.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.