View Full Version : ADSL دارم WINDOS عوض کردم حالا چه کنم
mohandes alaki
شنبه 05 اردیبهشت 1388, 16:04 عصر
سلام
اگه میشه راهنمایی کنید نمی دونم ایجاد CONECTIO مثل dailup ؟ us و pas که نمی خواد ؟
bijibuji
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 02:59 صبح
دوست عزیز.
شما انگار کمی آماتور هستی.
مودم ADSL تنظیماتی داره که اگه وارد نیستی توصیه نمی کنم خودت انجامشون بدی.
یا اینکه سوالتو کمی واضح تر و مشروح تر بیان کن.
ممنون.
hraeissi
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 13:57 عصر
ما که متوجه نشدیم
امیدوارم دیگر دوستان متوجه شده باشند
hghyami
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 13:59 عصر
سلام
اگه میشه راهنمایی کنید نمی دونم ایجاد CONECTIO مثل dailup ؟ us و pas که نمی خواد ؟
خودت فهميدى چى كار ميخواى بكنى يا چى شده و چى بايد بشه
hamid108
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 17:12 عصر
سلام. امیدوارم مطالب مفید واقع شود.
وقتی که ویندوز رو عوض می کنی تنظیمات dsl کلاً میپره. باید سی دی مودم dsl رو نصب کنی. بعد از نصب یک سری تنظیمات یعنی چندتا چیز اساسی می خواد که باید زنگ بزنی به ISP یا مرکزی که ازش dsl گرفتی بپرسی و اونا رو روی اون برنامه اعمال کنی البته خود isp کمکت میکنه.
تشکر یادت نره...
sara_B
جمعه 11 اردیبهشت 1388, 23:53 عصر
ولی من با عوض کردن ویندوزم ، تنظیمات ADSL از بین نمی ره http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/106.gif
به نظرم یک بار نصب کافی هست ؛ که از طریق CD نصب و با استفاده از کاتالوگ راهنمای مودم ، خیلی راحت تنظیمات انجام می شه و از اون به بعد مودم توسط سیستم شناسایی می شه ، فقط اگر connection ایجاد می کنیم ، با تعویض ویندوز پاک می شه که دوباره سازیش کاری نداره.
در مورد Connection ، از همون wizard که برای ایجاد کانکشن dialup استفاده می کردید ، اینجا هم همونطوره ، فقط توی انتخاب گزینه ها ، از گزینه connect to the network via Broadband استفاده کنید و مطابق گفته دوستان ، با یه تماس با ISP که ازش اشتراک ADSL گرفتید ،user و pass تونو بپرسید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.