ورود

View Full Version : سوال: کمک در انتخاب سیستم ذخیره داده

saeedsam7
یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 10:05 صبح
سلام به همه اساتید

من 2 تا سئوال دارم که تا حدودی هم به هم مربوط هستن.

1 - می خواستم از اساتید بپرسم که توی j2me (بصورت local روی گوشی) چه راههایی برای ذخیره اطلاعات وجود داره و مزایا و معایب هر کدوم رو لطف کنین مختصراً بگید .
مثلاً rms ویا فایل و یا اگه راه دیگه ای هست . مثلاً اگه کامپوننتی هست یا اگه امکان استفاده از access هست ؟

2 - امکان اتصال به چه پایگاه ذاذه هایی روی یک کامپیوتر هست ؟
مثلاً میشه به sql یا oracle هست یا نه ؟ و مزایا و معایب هر کدوم رو لطف کنین مختصراً بگید .
منظورم مزایا و معایب sql و oracle نیست و مزایا و معایب اتصال که ایا به راهتی و بدون مشکل میشه به Sql وصل شد و دیتا گرفت ؟

بینهایت از کمک شما سپاس گزارم .
خواهشاً هر کس هر اطلاعاتی داره بگه حتی اگر مختصر باشه .

ناصرقلی
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 15:49 عصر
کاملا بستگی به امکانات گوشی و نوع پروفایلی داره که جاوای گوشی اون رو ساپورت می کنه. بر روی درصد بسیار کمی از گوشی ها نگارش پرسنال جاوا قرار داره که با شرایطی می تونه به بانک اطلاعاتی وصل بشه.
برای کار روی گوشی فقط روی RMS میشه حساب کرد و بس (آن هم با تعدا رکورد کم بسیار کم)

handinux
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 17:01 عصر
اگر مهم نیست که بتونید روی همه ی گوشی ها برنامتون رو استفاده کنید می تونید از یک گوشی CDC مثل N95 یا P990 استفاده کنید.این گوشی های قابلیت اتصال به JDBC رو دارند و می تونید از JavaDB هم روی اونها استفاده کنید و در برنامه هاتون از SQL هم استفاده کنید

mic_r_c
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 23:31 عصر
سلام،
استفاده از فایل برای حجم های کوچک خیلی خوبه. اما خواندن فایل در جاوا به این صورته که همه فایل یه جا میاد تو حافظه. اگر فایلت بزرگ باشه ... :افسرده::گریه: Out Of Memory

ولی اگر اطلاعاتت خیلی زیاده می تونی از RMS استفاده کنی. اون وقت میتونی تا هر اندازه که می خوای اطلاعات ذخیره کنی و به راحتی بازیابی کنی. فقط یادت باشه که هر رکورد بیشتر از 150KB اطلاعات نداشته باشه، و الا روی بیشتر گوشی ها هنگ میکنه. اگر K750 داری، تا 260KB هم جواب میده.
برای استفاده از SQL و یا Oracle و یا هر سیستم بانک اطلاعاتیه دیگه، خیلی راحت با یک برنامه میانجیه سمت سرور، ارتباط رو برقرار کن.
مثلا یه برنامه تحت موبایل با استفاده از بلوتوث به یه برنامه تحت PC متصل بشه و اون برنامه از بانک Query بگیره. یا از طریق GPRS به PHP و از اونم به MYSQL .

اینایی که گفتم تجربه یکی از پروژه های تجاری خودم بود. روی 90% گوشی های جاوای جدید به راحتی جواب گرقتم. اما بهت پیشنهاد می کنم اگر برات مشکلی نیست، از GPRS برای اتصال به بانک استفاده کنی. بلوتوث اشک من رو کشک کرد.

این کار تجربت رو 60% افزایش میده :تشویق:

fatima.ali
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 12:38 عصر
سلام
چطور می توانم داده هایم را با استفاده از آر ام اس وارد برنامه کنم؟ من هر چه تحقیق کردم یک دستور بود که یک پایگاه داده را برایم تعریف و باز می کند. اما اینکه داده ها را کجا و چطور در این پایگاه وارد کنم نمی دانم . لطفاً راهنماییم کنید. هیچ جا چیزی پیدا نکردم.

mahdi68
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 11:56 صبح
سلام دوست خوبم یه نگاهی هم به لینک های زیر بنداز شاید مشکلت حل شد

http://www.ibm.com/developerworks/library/wi-rms/
http://www.javafaq.nu/java-example-code-packages-374.html

تو کتاب ( اصول برنامه نویسی برای موبایل اتشارات ناقوس ) هم در مورد rms توضیحات و مثال هست
موفق باشید