PDA

View Full Version : محدود کردن پهنای باند - Badnwidth Management

net_ved
یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 10:26 صبح
سلام
می خواستم بدونم ساختار نرم افزارهایی که پهنای باند رو تو شبکه کنترل می کنن چه جوریه ... آیا به سیستم عامل ربط داره و اگه داره لطفا اونایی که با ویندوز کار می کنن رو توضیح بدین
من میخوام یه همچین کاریو با برنامه نویسی شروع کنم ... یه سری راه جلو روم هست که فکر نکنم اصولی باشه ...
در واقع من می خوام بدونم برای این کار چه جوری نرم افزار تهیه میشه
مثلا فکر می کنم یه راهش اینه که یه درایور جدید واسه کارت شبکه بنویسیم که بشه با یه Application بهش وصل شد و از این طریق کنترل پکت هار در دست گرفت ... که فکر می کنم اصولی نباشه
چه جور نرم افزاری باید واسه اینکار نوشت ...
تحقیقاتم از کجا شروع کنم ؟؟؟
آیا خود ویندوز همچین دسترسی رو نمیده ...مثلا یه جور API یا یه جور تنظیم؟؟

net_ved
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 09:46 صبح
این همه متخصص شبکه ... یعنی حتی تئوری این کارم بلد نیستین
من برنامه نویسم و زیاد شبکه بلد نیستم ولی بچه های شبکه خیلی مدعی هستن که ...
پس چی شد ؟

hghyami
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 12:08 عصر
http://en.wikipedia.org/wiki/Bandwidth_management
ببين با اينجور سوال كردن و اينجور نوشتن جواب هم ميخواى. در ضمن كه گفته بچّه هاى شبكه ادعا دارن ؟؟

online_mansoor2007
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 19:02 عصر
این همه متخصص شبکه ... یعنی حتی تئوری این کارم بلد نیستین
من برنامه نویسم و زیاد شبکه بلد نیستم ولی بچه های شبکه خیلی مدعی هستن که ...
پس چی شد ؟

کی گفته ما ادعا داریم ؟؟؟؟؟ یه نمونه نشون بدید که باعث شده جناب عالی همچین قضاوتی بفرمایید !! انتظار نداشته باشید که در اینجا به همه سواg های شما پاسخ داده بشه . کسی که شبکه بلد هست لزوماً باید برنامه نویسی شبکه هم بلد باشه؟!!! ما مدعی نیستیم بلکه شما پر توقع هستید

net_ved
سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 07:19 صبح
حالا به آقایون بر نخوره لطفا ... من اولین بارمه که تو بخش شبکه تاپیک میدم ... شاید دلیل این پر توقعی مدیران بخشای برنامه نویسی باشه که اونقد قوی هستن که از شیر مرغ تا ساخت سیستم عامل ازشون بپرسیو جواب میدن ...
یکی از دوستان برام یه لینک Wikipedia نوشتن ... من از او کاربرایی نیستم که Google رو نمی شناسن
این لینک تمام حرفی که داره اینه :
Bandwidth management is the process of measuring and controlling the communications (traffic, packets) on a network link, to avoid filling the link to capacity or overfilling the link, which would result in network congestion (http://barnamenevis.org/wiki/Network_congestion) and poor performance.

ممنون از راهنمایی تون

hghyami
سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 14:52 عصر
حالا به آقایون بر نخوره لطفا ... من اولین بارمه که تو بخش شبکه تاپیک میدم ... شاید دلیل این پر توقعی مدیران بخشای برنامه نویسی باشه که اونقد قوی هستن که از شیر مرغ تا ساخت سیستم عامل ازشون بپرسیو جواب میدن ...
یکی از دوستان برام یه لینک Wikipedia نوشتن ... من از او کاربرایی نیستم که Google رو نمی شناسن
این لینک تمام حرفی که داره اینه :
Bandwidth management is the process of measuring and controlling the communications (traffic, packets) on a network link, to avoid filling the link to capacity or overfilling the link, which would result in network congestion (http://barnamenevis.org/wiki/Network_congestion) and poor performance.

ممنون از راهنمایی تون

بحث رو ادامه نمى دم. ميگى من از اونايى نيستم كه گوگلِ بلد نيستم كه من ميگم نه بلد نيستى تو گوگلِ search كنى. اين موضوعى هم كه شما اينجا ميپرسى اينقدر گسترده هست كه حد و حساب نداره. شما يك چيزى ميخواى كه تو ۲ خط مبحث به چه بزرگى رو توضيح بده كه نميشه. لينك wikipedia كه من گذشتم كلى توش refrence داشت mikhoondish كلى dastgiret ميشد. (ميدونم كه اين topic پاك ميشه ولى خوب). همون قدر كه programming گنده شبكه هم ميتونه و گنده هست. من از حضور شما معذرت كه ميخوام به بزرگى برادران و مديران بخش programming نيستم همين هست ديگه چى كارش كنيم

OAhmadi
سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 19:43 عصر
دوست عزیر برنامه نویس
خیلی خوبه که وقتی آدم به کسی احتیاج داره احترام بزاره.
شما اول باید 7 لایه OSI را با دقت مطالعه کنی بعد 4 لایه TCP/IP رو اون موقع متوجه می شی که باید از کجا شروع کنی، وقتی برنامت به یه جاهایی رسید متوجه می شی که هیچ شبکه کاری از برنامت استفاده نمی کنه به 2 دلیل :
اول چون بهترین راه حل برای این کار سخت افزار، نه نرم افزار
دوم اینکه شما برنامه نویسا اکثرنرم افزارهاتون مشکل دسترسی کاربر داره و برایه شبکه مشکل ساز میشه ....

bijibuji
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 02:41 صبح
ابزارش می تونه ISA Server باشه