ورود

View Full Version : محلی در شبکه برای به اشتراک گذاری فایلها

am_sanatiz
یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 13:41 عصر
سلام

این موضوع بنظر می آید در تمام سازمانها و ادارات نیاز باشد
البته با فرض اینکه کابل کشی ها انجام شده و سیستم ها به هم متصل هستند حتی به اینترنت هم دسترسی دارند و .....
اما چطور

1- افراد در این قسمتها فایل ها و نرم افزار های جدیدی که دارند را در اختیار دیگران قرار دهند
به عبارت دیگر یک محلی که تمام کاربران بتوانند در آنجا فایلهایی قرار دهند

2- محل دیگری نیز باشد که تنها بعضی از کاربران بتوانند به آن دسترسی داشته باشند و در آن فایل قرار دهند و فایل بردارند

از دوستان تقاضا دارم کمی مرحله به مرحله و قدم به قدم راهنمایی کنند و یک دفعه کل مطلب را نفرمایند
آخه ما ...............

مثلا تا اونجا که من فکر می کنم باید یک سیستم برای این کار در نظر گرفت و سیستم عامل ویندوز سرور روی آن قرار داد و بعد تنظیماتی حتما قرار داد آیا این گفته من درسته؟
اگر درست است چه تنظیماتی و چگونه باید صورت بپذیرد

mnajafi
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 09:56 صبح
اگر شبکه شما آماده باشه می تونید یک محلی رو توی هر کامپیوتری از شبکه به اشتراک بزارید تا کارمنداتون به شبکه دسترسی پیدا کنند.منتها باید ببینید سطح دسترسی به چه کسانی وچقدر می خواید بدید.لطفا"درباره ساختارشبکه تون بیشتر توضیح بدید.مثلا" توی دومین کنترلر یه کارهایی لازمه وتوی ورک گروپ یه کاره دیگه.

am_sanatiz
سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 12:03 عصر
اگر شبکه شما آماده باشه می تونید یک محلی رو توی هر کامپیوتری از شبکه به اشتراک بزارید تا کارمنداتون به شبکه دسترسی پیدا کنند.

منظورتان این است که هر شخصی در کامپیوتر خودش محلی را به اشتراک بگذارد یا اینکه کلا یک سیستم دیگر را برای این کار راه اندازی نمود؟

اما از ساختار شبکه اینجا هم من بدلیل اینکه در راه اندازی و ایجاد آن نبوده ام اطلاعی ندارم اما چون کاربران بسیار زیادی دارد باید دارای domain باشد

اما من در یک بخشی از این محل می خوام اعضای این بخش با هم در ارتباط باشند که البته واضح است که الان هم با share پوشه ها ارتباط بر قرار است اما یک ارتباط شکیل تر و قانونمند و امن تر
برای این کار هم مواردی که نیاز باشد را می توان انجام داد
مثلا یک سیستم دیگر اضافه کرد و آنرا به عنوان سرور قرار داد و .................
بنابراین من اکنون می خواهم ببینم برای برقراری ارتباط بین اعضای این قسمت بدون توجه به دیگر قسمتهای این شبکه چه کارهایی باید انجام داد.

mnajafi
سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 16:27 عصر
فرض کن شبکتون دومین هست توی یکی از درایوهای سرورت یه فضایی رو شیر کن وبا استفاده از اکتیو دایرکتوری به افراد سطوح مختلف دسترسی رو بده.منتها ممکنه یه روز به خودت بیای وببینی که کارمندان شریف اون محل رو پر کردن و دیگه جایی برای کارهای ضروری دیگه نیست.

OAhmadi
سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 19:50 عصر
راهی که دوستمون معرفی کرد خیلی راه خوبی وبرای جاهای کوچیک بهترین راه حل هستش حتی میتونی از یه هارد external برای این کار استفاده کنی، ولی اگه دنبال یه سرویس درست و حسابی هستی من SharePoint رو بهت پیشنهاد میکنم ....

bijibuji
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 02:44 صبح
یا باید یک سرر داشته باشی یا اینکه بشون باد بدی چطوری فایل share کنن.

am_sanatiz
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 08:03 صبح
فرض کن شبکتون دومین هست توی یکی از درایوهای سرورت یه فضایی رو شیر کن وبا استفاده از اکتیو دایرکتوری به افراد سطوح مختلف دسترسی رو بده.منتها ممکنه یه روز به خودت بیای وببینی که کارمندان شریف اون محل رو پر کردن و دیگه جایی برای کارهای ضروری دیگه نیست.

متشکر
اما من ارتباطی به تجهیزات و امکانات فعلی ندارم و فقط می خواهم همین بخش خودمان را با هم مرتبط کنم
بنابراین مطلبی که بنظر می آید این است که یک سیستمی اضافه شود بعنوان سرور در این بخش
اما بهتر هست که چه سیستم عاملی روی آن نصب شود و آیا باهم فرقی هم می کنند؟

bijibuji
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 15:43 عصر
اگه واسه اشتراک فایل فقط می خوای مهم نیست. xp هم می تونه باشه.