View Full Version : كوچك شدن سايز فرمها
yaghot
یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 17:15 عصر
با سلام خدمت دوستان . من در حال حاضر با يك بانك اطلاعاتي اكسس 2007 كاري رو انجام دادم و تقريباً ميشه گفت داره تموم ميشه (البته با كمك شما دوستان عزيز).مشكلي كه الان دارم اينه كه بعضي از فرمهام موقع باز شدن خود به خود و بي هيچ دليلي از نظر اندازه كوچيك ميشند و با فرم از نوع Continuous Forms هستش اما فقط يك ركورد رو نمايش ميده و مثل اين ميمونه كه فرم از نوع Single Form شده باشه . اين اتفاق هميشه نمي افته . بعضي وقتها اينطور ميشه . و وقتي كه فرمي به اين روز مي افته هيچ جوري درست نميشه مگه اينكه در حالت ديزاين فرم رو چند بار باز و بسته كنم. بعضي خاصيتهاي فرمهام اينها هستند :
AUTO CENTER=YES
AUTO RESIZE=YES
FIT TO SCREEN=YES
alirezabahrami
یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 17:49 عصر
با سلام خدمت دوستان . من در حال حاضر با يك بانك اطلاعاتي اكسس 2007 كاري رو انجام دادم و تقريباً ميشه گفت داره تموم ميشه (البته با كمك شما دوستان عزيز).مشكلي كه الان دارم اينه كه بعضي از فرمهام موقع باز شدن خود به خود و بي هيچ دليلي از نظر اندازه كوچيك ميشند و با فرم از نوع هستش اما فقط يك ركورد رو نمايش ميده و مثل اين ميمونه كه فرم از نوع Single Form شده باشه . اين اتفاق هميشه نمي افته . بعضي وقتها اينطور ميشه . و وقتي كه فرمي به اين روز مي افته هيچ جوري درست نميشه مگه اينكه در حالت ديزاين فرم رو چند بار باز و بسته كنم. بعضي خاصيتهاي فرمهام اينها هستند :
AUTO CENTER=YES
AUTO RESIZE=YES
FIT TO SCREEN=YES
با سلام
عرض مربوط به بخش detail فرم را به اندازه عرض فيلدهاي چيده شده در فرم، كوچك كن.و اگر خودت نيز امتحان كنيد هرچه عرض بحش detail فرم را بزرگتر كنيد تعداد فيلد هاي كمتري در فرم قابل رؤيت است و شما احتمالاً عرض اين قسمت از فرم را بزرگ در نظر گرفته ايد. البته من تاكنون با اكسس2007 كار نكرده ام ولي حدس ميزنم اين حالت در اكسس 2007 هم وجود داشته باشد.
ضمناً يك فايل نمونه را گذاشته ام . آن را ملاحظه كن ودر حالت ديزاين، عرض detailرا بصورت آزمايشي چند بار كوچك و بزرك كن و فرم را اجرا نما.
موفق باشيد
yaghot
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 09:31 صبح
ممنون دوست عزيز. مشكلم حل شد .:لبخندساده:
yaghot
شنبه 09 خرداد 1388, 13:11 عصر
با سلام. با اجراي اين كارها مشكل من به صورت مف=قطعي حل شد . اما بعد يكي دوروز دوباره فرمهام بي هيچ دليلي كوچيك شدند . حتي برنامه رو به كاميوتر ديگه اي منتقل كردم اما اونجا هم دقيقا همين وضعيت برام اتفاق افتاد
:ناراحت:
مهدی قربانی
شنبه 09 خرداد 1388, 15:09 عصر
سلام
بهتره فايلتون رو اينجا بذاريد تا بررسي بشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.