ورود

View Full Version : ارتباط با بانك اكسسي كه با نرم افزار آفيس ايجاد شده

mahmood_s
یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 23:38 عصر
با سلام

شايد كمي ساده و مسخره به نظر برسه

ولي در مورد ارتباط با بانك اكسسي كه با نرم افزار آفيس ساخته شده و داراي پسورد هست مشكل دارم

مي خوام بعد از باز شده به يك آبجكت data يا adodc ارتباطش بدم نميشه

هي پيغام ميده كه اين بانك قبلا باز شده و ايراد ميگيره

ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد

Felony
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 05:36 صبح
در مورد ایجاد شدن اون فایل با نرم افزار آفیس ، با چه ورژنی از آفیس ایجاد شده ؟ فکر میکنم باید 2000 یا 2003 باشه ، چون VB.6 فقط بانک های ساحته شده با آفیس 97 رو پشتیبانی میکنه .
برای تبدیل هم میتونید دیتابیس رو با اکسس باز کنید و از منوی Tools گزینه ی DataBase Utilities و سپس Convert DataBAse رو انتخاب کنید و در آخر روی To Access 97 File Format کلیک کنید تا دیتابیستون به اکسس 97 تبدیل شه و VB اون رو بشناسه .

در مورد پسورد دیتابیس هم تو VB اطلاعی ندارم .

reza_mn
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 13:36 عصر
در مورد ایجاد شدن اون فایل با نرم افزار آفیس ، با چه ورژنی از آفیس ایجاد شده ؟ فکر میکنم باید 2000 یا 2003 باشه ، چون VB.6 فقط بانک های ساحته شده با آفیس 97 رو پشتیبانی میکنه .
برای تبدیل هم میتونید دیتابیس رو با اکسس باز کنید و از منوی Tools گزینه ی DataBase Utilities و سپس Convert DataBAse رو انتخاب کنید و در آخر روی To Access 97 File Format کلیک کنید تا دیتابیستون به اکسس 97 تبدیل شه و VB اون رو بشناسه .

در مورد پسورد دیتابیس هم تو VB اطلاعی ندارم .
دوست عزیز وی بی 6 بانک اطلاعاتی 2007 رو هم پشتیبانی میکنه . و هیچ نیازی به تبدیل به نسخه های پایینتر نیست ، کافیست در پروژه خود به Microsoft Access 12 Object Library رفرنس بدین/.

xxxxx_xxxxx
سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 01:56 صبح
در ادامه توضيحات reza_mn (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=50601) عرض كنم كه فقط شئ Data هست كه با Access 97 به پايين سازگاره.
اگر از ADO Data Control استفاده كنيد هيچ مشكلي وجود نداره. و شما مي تونيد فايل Access ي رو به عنوان بانك استفاده كنيد كه توسط office 2003 و بالاتر ايجاد شده.
و البته اگر SP6 رو نصب كنيد به هيچ عنوان مشكلي از اين بابت پيش نخواهد آمد.

mahmood_s
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 00:56 صبح
با عرض تشكر از تمام دوستان

مشكل رو حل كردم ممنون

ab1234
دوشنبه 25 آبان 1388, 10:39 صبح
با عرض تشكر از تمام دوستان

مشكل رو حل كردم ممنون

کاش یکم توضیح میدادی که چطور حل شده!!!
اینجوری وقتی یکی دیگه هم سرچ میکنه به دردش میخوره
مرسی