ورود

View Full Version : مشكل در جستجو

barname_m708
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 10:33 صبح
با سلام خدمت دوستان
من در این نمونه برنامه ای که قرار دادم ،وقتی شماره خبر رو Search میکنم برنامه Error میده .کسی میتونه مشکل منو حل کنه

barname_m708
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 15:51 عصر
با سلام خدمت دوستان
من در این نمونه برنامه ای که قرار دادم ،وقتی شماره خبر رو Search میکنم برنامه Error میده .کسی میتونه مشکل منو حل کنه

16 بازدید و دریغ از حتی یک پاسخ.

barname_m708
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 17:02 عصر
آقای قربانی با سلام
لطفا مشکل منو حل کنید
بابا تو خدا یکی مشکل منو حل کنه

مهدی قربانی
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 17:48 عصر
سلام
اول اينكه عليرغم اعلام در خصوص عدم نام بردن افراد در پستها و خصوصي كردن تاپيكها بازم اين مورد رو تكرار كرديد ، دوست گرامي اگر خواستيد از دوستان مستقيماً كمك بگيريد و در تاپيكتون شركت كنن لطف كنيد از طريق پيام خصوصي ازشون دعوت كنيد و از نام بردن افراد و درخواست كمك بصورت علني و در خلال پستها جداً خودداري كنيد .
دوم اينكه فايلتون يمقدار شلوغه مشكلتون رو دقيق و كامل توضيح بديد و مشخص كنيد چه كاري بايد انجام بشه .

barname_m708
شنبه 12 اردیبهشت 1388, 07:28 صبح
سلام
اول اينكه عليرغم اعلام در خصوص عدم نام بردن افراد در پستها و خصوصي كردن تاپيكها بازم اين مورد رو تكرار كرديد ، دوست گرامي اگر خواستيد از دوستان مستقيماً كمك بگيريد و در تاپيكتون شركت كنن لطف كنيد از طريق پيام خصوصي ازشون دعوت كنيد و از نام بردن افراد و درخواست كمك بصورت علني و در خلال پستها جداً خودداري كنيد .
دوم اينكه فايلتون يمقدار شلوغه مشكلتون رو دقيق و كامل توضيح بديد و مشخص كنيد چه كاري بايد انجام بشه .
با سلام و تشکر از شما
روی نمونه ای که قرار دادم یک فرم دارم.در این فرم برای انتخاب موضوعی که میخواهم Search انجام بدم چند تا کمبو باکس قرار داره.مثلا شماره خبر رو از کمبو باکس انتخاب میکنم و بعد کلید جستجو رو کلیک میکنم.وقتی که برنامه میخواد عمل Search رو انجام بده Erroe به وجود میاید.لطفا مشکل برنامه من رو حل کنید.من به این برنامه نیاز زیادی دارم.

ضمنا اگه توضیحاتم کافی نیست بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم

با کمال تشکر

barname_m708
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 07:24 صبح
با سلام و تشکر از شما
روی نمونه ای که قرار دادم یک فرم دارم.در این فرم برای انتخاب موضوعی که میخواهم Search انجام بدم چند تا کمبو باکس قرار داره.مثلا شماره خبر رو از کمبو باکس انتخاب میکنم و بعد کلید جستجو رو کلیک میکنم.وقتی که برنامه میخواد عمل Search رو انجام بده Erroe به وجود میاید.لطفا مشکل برنامه من رو حل کنید.من به این برنامه نیاز زیادی دارم.

ضمنا اگه توضیحاتم کافی نیست بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم

با کمال تشکر
من توضیحات لازم رو نوشتم ولی هنوز جوابی داده نشده.لطفاً منو راهنمایی کنید

مهدی قربانی
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 08:03 صبح
سلام
ببينيد مشكل مورد نظرتون برطرف شده ؟

dadsara
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 08:25 صبح
سلام
دوست عزیز مشکل شما در خط select قسمت VBA می باشد آنجا که فیلدهای خود را معرفی نموده اید دو فیلد کد ثبت و به را مشخص نکرده اید درحالیکه در سابفرم از آنها استفاده نموده اید
پیشنهاد :
- بجای اینکه تمام فیلدها را تک تک نام ببرید کافی است کلید * را بزنید
- 3 فیلد در قسمت بالای سابفرم به رنگ نارنجی درست کرده اید که با کلید برروی هر ردیف مشخصات آن مشخص می شود شما می توانستید این سه فیلد را هم در قسمت Grid خود بیاورید
- می توانستید بجای اینکه سابفرم را به جدول اصلی وصل کنید یک کوئری بنویسید و آنرا به سابفرم متصل کنید سپس با هر بار زدن برروی کلید جستجو سابفرم یکبار رفرش شود در اینحالت کدهای کمتری هم نوشته می شد
* علت اینکه تعدادی از فیلدها در سابفرم از نوع کومبو باکس بود چیزی متوجه نشدم *