ورود

View Full Version : سوال: خواندن عکس از access

amita27
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 18:18 عصر
سلام دوستان
من می خواهم بوسیله Asp کلاسیک آدرس عکس کاربر را در پایگاه داده ام ذخیره کنم و بعد آن را نمایش دهم ،لطفا کمکم کنید

kashaneh
سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 18:24 عصر
دوست عزیز... جهت این کار شما ابتدا لازم است از طریق یک فرم و انتخاب کننده فایل، فایل انتخاب شده را به سرور انتقال داده و حال نام آنرا در بانک اطلاعاتی ذخیره کنید...
جهت مرحله انتقال فایل یا به اصطلاح Upload آن، می توانید از کامپننت ASP Upload استفاده کنید که در همین تالار در قسمت کامپننتهای ASP به طور مفصل در مورد آن بحث شده است... این کامپننت در نهایت نام و سایر مشخصات فایل انتقالی را به شما می دهد و حال می توانید این نام را به کمک دستورات مربوط به کار با بانک اطلاعاتی در دیتابیس خود ذخیره کنید و در زمان و مکان لازم از آن استفاده کنید...
تمام موارد ذکر شده، در این تالار (ASP) موجود است... با کمی جستجو و دقت به هدف خود خواهید رسید... موفق باشی

amita27
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 10:38 صبح
سلام
ممنونم از راهنمایی های شما
در مورد ساختن فرم توضیحاتی داده بودید .
من قبلا فرم و پایگاه مورد نظرم رو ساخته بودم. تمام اطلاعات فرم در پایگاه ثبت می شه و همینطور به نمایش در می آد ،تنها مشکلی که وجود داره این که آدرس عکس مورد نظر در پایگاه ذخیره نمی شه،هیچ error از طریق برنامه اعلام نمیشه و ثبت اطلاعات را اعلام می کنه.
ممنون میشم کمکم کنید :متفکر::متفکر:

kashaneh
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 18:09 عصر
دوست عزیز در صورت امکان کدهای خود را در این قسمت قرار دهید تا بیشتر مورد بررسی قرار گیرد... موفق باشی

amita27
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 12:09 عصر
کد برای خواندن عکس

<!--#INCLUDE FILE="active.ASP"-->
%>
set rs =server.createobject("adodb.recordset")
rs.open"Table1",con,3,3
rs.addnew
rs("image")=request.form("F1")
rs.update
rs.close
set rs=nothing
con.close
set con=nothing

response.redirect("welcom.asp")
%>

amita27
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 12:25 عصر
معذرت میخوام
کد برای خواندن عکس

<%
rs.open"Table1",con,3,3
rs.addnew
rs("image")=request.form("F1")
rs.update
rs.close
set rs=nothing
con.close
set con=nothing

response.redirect("welcom.asp")
%>

amita27
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 12:29 عصر
کد برای نمایش عکس

<%
dim rs
rs.open"table1",con,3,3
do while not rs.eof
response.write"<tr><td>"& rs("IDimage") &"</td>"
response.write"<td>"& rs("image") &"</td>"
rs.movenext
loop
rs.close
set rs=nothing
con.close
set con=nothing
%>

kashaneh
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 21:31 عصر
دوست عزیز شما در قطعه کد زیر :

rs("image") = request.form("F1")

از فیلدی از فرم مربوطه به نام F1 ، نام عکس رو می خونید... خوب چند تا سوال پیش میاد... اول اینکه این F1 چیه؟ آیا یک textbox معمولیه که نام رو دستی در اون وارد می کنید؟ یا نه یک File Browser هست؟
دوم اینکه چگونه فایل رو به کنار فایل های برنامه خود انتقال می دهید؟ آیا دستی یا با استفاده از کامپوننت؟ مشخصاً شما از کامپننت استفاده نکرده اید...
سوم اینکه در هنگام نمایش عکس، شما باید از یک تگ img برای نمایش دادن واقعی عکس استفاده کنید و تصویر نیز در کنار فایل های اصلی شما باشد وگرنه چیزی به شما نشان داده نخواهد شد...

در کل اینکه کدهای شما چیز زیادی برای گفتن ندارد!!؟ پیشنهاد می کنم ابتدا خوب بخش کامپننت های ASP و کامپننت ASP Upload یا هر کامپننت مورد نظر خود را مطالعه کنید تا بتوانید از آن به خوبی در کدهای خود استفاده کنید... موفق باشی

amita27
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 22:44 عصر
سلام
در مورد سوال اولتون
من ازfile browser استفاده کردم
در مورد سوال دوم
از کامپوننت استفاده می کنم

و سوم این که :منظور شما رو در مورد این که باید از تگ img استفاده کنم متوجه نشدم .
بابت تمام راهنمایی هاتون ازشما ممنونم
سایت خانه کودک خیلی جالب بود.

kashaneh
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 22:58 عصر
دوست عزیز اگر از کامپوننت استفاده می کنید که خوب همون کامپننت مطمئنا خواهد توانست نام فایل آپلود شده را برای شما برگرداند و شما باید انرا در بانک اطلاعاتی ذخیره کنید... منظورم از تگ img هم اینه که اگه می خواین تصویر رو نمایش بدین باید از این تگ استفاده کنید وگرنه اگر هدف فقط نشان دادن نام فایل تصویری است، کار شما صحیح است... موفق باشی

amita27
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 23:15 عصر
:خجالت::خجالت:تشکر

amita27
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 22:58 عصر
سلام
جناب اقای کاشانه لطفا راهنمایی کنید
من آرشیو مطالب asp در این سایت مطالعه کردم .فقط نمیدونم چطوری باید آدرس عکس را به صورت باینری تو پایگاه ذخیره کنم
آیا باید data type عکس را به صورت OLE Object ذخیره کنم ؟

kashaneh
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 22:53 عصر
دوست عزیز به این نکات توجه داشته باشید:

1 - آدرس تصویر را باید در یک فیلد از نوع رشته ای (متنی) ذخیره کنید.
2 - خود تصویر هم که توسط کامپننت به پوشه ای در کنار فایل های برنامه تان انتقال داده می شود.

موفق باشی

amita27
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 11:59 صبح
ممنونم از راهنمایی شما به نتیجه رسیدم mer30