ورود

View Full Version : سوال: insert notification

iamehsan56
سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 15:55 عصر
سلام . می خواستم بپرسم چطوری می شه فهمید که توی یه table , درج صورت گرفته یا نه .
در واقع یه برنامه هست که تو سرور داره اجرا می شه و درج ها اونجا صورت می گیره . حالا کلاینتی که به اون بانک وصل می شه چطور می تونه به محض درج شدن اونو بفهمه .
لطفا راهنمایی کنید

Touska
سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 16:14 عصر
من منظورتونو دقیق نفهمیدم ، اگر می خواهید که دیگر کاربران از Post کاربران دیگر با خبر شن ،

می تونید از Flagِ Date,Time استفاده کنید و هر کاربر آخرین Refresh Flag خودشو داشته باشه.

اگر قراره سمت Client از ثبت خودش با خبر شه که After Post هست.

دقیقتر بیان کنید تا بشه بهتر جواب داده بشه.

موفق باشید :)

iamehsan56
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 07:57 صبح
منظور اینه که یه بانکی تو سرور هست که از طرف سرور هم توش insert صورت می گیره. حالا می خوام وقتی تو سرور insert صورت گرفت کلاینتی که اون هم به همون بانک وصله از این insert مطلع بشه

iamehsan56
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 10:28 صبح
لطفا درباره این بخش صحبتتون بیشتر توضیح بدین که چطور انجام می شه
می تونید از Flagِ Date,Time استفاده کنید و هر کاربر آخرین Refresh Flag خودشو داشته باشه

iamehsan56
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388, 11:49 صبح
توضیحم واضح نیست یا کسی نیست که کمکی بکنه .لطفا کمک

vcldeveloper
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388, 12:37 عصر
توضیحم واضح نیست یا کسی نیست که کمکی بکنه .لطفا کمک

سوال تکراری هست، و بارها پاسخ داده شده. برای شروع جستجو کنید: Query Notification

bmanfy
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388, 18:08 عصر
با استفاده از یک Treeger هم میتونی این کار رو انجام بدی .

Create Trigger Add_Tbl
On TableName
For Insert
as
Begin
دستورات (که مثلا میتونه بیاد و یک مقدار رو در یه جدول اضلافه کنه .(
End

iamehsan56
شنبه 12 اردیبهشت 1388, 10:42 صبح
ممنون . من می خوام از SDAC استفاده کنم . یه نسخه پیدا کردم از ورژن 3.8 . توش DEMO هم داره ولی طبق گفته آقای کشاورز

فقط یک MSQuery و یک ChangeNotification روی فرم میزارید و از طریق خصوصیت مربوطه در MSQuery این دو را به هم متصل می کنید. در خصوصیت Options از MSQuery هم ReflectChangeNotify را True کنید. به این ترتیب، هر زمان اون کوئری تغییر کنه، MSQuery بطور خودکار Refresh میشه.
اما کوئری هایی که میشه براشون از Notification Service استفاده کرد، شرایط و محدودیت های خاصی دارند، مثلا باید نام هر فیلدی که نیاز دارید را در کوئری بنویسید و از * استفاده نکنید، یا نام جدول باید بصورت دو بخشی نوشته بشه، مثل [dbo].[Table1] ، و یک سری شرایط دیگه که در MSDN توضیح داده شده.
توی Demoی SDAC هم یک نمونه برای ChangeNotification آورده شده.

ولی من ChangeNotificationرو تو لیست کنترلهام ندارم بقیه هستن . این یکی نیست .

vcldeveloper
شنبه 12 اردیبهشت 1388, 11:16 صبح
یه نسخه پیدا کردم از ورژن 3.8 .
آخرین نسخه آن 3.7 هست:
http://www.devart.com/sdac/history.html

ولی من ChangeNotificationرو تو لیست کنترلهام ندارم بقیه هستن . این یکی نیست .
این کامپوننت فقط در نسخه Professional آن موجود هست. شما نسخه Standard آن را دریافت کردید:
http://www.devart.com/sdac/editions.html

iamehsan56
شنبه 12 اردیبهشت 1388, 12:14 عصر
من نسخه 4.3 رو هم پیدا کردم . اما وقتی می خوام نصب کنم یه error عجیب مب ده

The proceclure entry point @Crxml@initialization$qqrv coulcl not be locatecl in the clynamic link library dac70.bpl.
لطفا کمک

vcldeveloper
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 01:10 صبح
اگر سورس آن را دارید، dac70.bpl را یک بار Build کنید.
اگر سورس ندارید، باید بررسی کنید که حتما Packageایی را نصب کنید که مربوط به نسخه دلفی شما هست.

در ضمن، اگر از قبل Packageهایی از این کامپوننت روی سیستم تان باقی هستند، آنها را قبل از نصب حذف کنید.