View Full Version : استفاده از فاکس پرو تحت داس در یونیکس
sinas1386
سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 18:50 عصر
من یک برنامه با فاکس پرو تحت داس نوشتم حال میشه آن را به محیط یونیکس انتقال داد
اگه میشه لطفا راهنمایی کنید
kia1349
شنبه 12 اردیبهشت 1388, 14:50 عصر
کاملا.فقط توجه داشته باشید که برنامه های فاکس تحت داس رو وقتی به محیط فاکس یونیکس میبرید فارسی ساز های صفحه نمایش شما که معمولا از داخل برنامه اجرا میشوند(مثل egaf,vegaf) دیگه کارائی ندارند و باید کلیه دستوراتی که با ! یا run هستند رو حذف کنید
مثلا
run egaf.com
run vegaf.com
! vegaf.com
! egaf.com
در واقع کسی که برنامه فاکس تحت داس رو روی یونیکس برای شما نصب میکنه فارسی سازهای صفحه نمایش و کیبرد و پرینتر رو هم باید نصب کنه تا شما به مشکلی نخورید
ضمنا با دستور ! یا run میتونید بسیاری از برنامه های یونیکسی رو از داخل فاکس اجرا کنید مثلا cd رایت کنید و ......
sinas1386
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 20:17 عصر
با تشکر از مدیر بخش
1-آیا یک فارسی ساز میتوانی برام معرفی کنید که در محیط یونیکس از ان استفاده کرد .
2- من چطور این فایلها را به محیط یونیکس ببرم و از چه دستوراتی استفاده کنم که بتونم برنامه تحت فاکس در محیط یونکس را اجرا کنم .
با تشکر بسیار بسیار فراوان
kia1349
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 12:44 عصر
شما باید فاکس پرو فارسی شده را که مخصوص یونیکس است تهیه کنی.سالهای گذشته این برنامه توسط شرکت ایران سیستم فارسی شده بود و در اختیار سازمان ما قرار گرفته بود.با تغییر سیستم های عامل دیگه این برنامه پیش ما نیست و در این خصوص کمکی از من براتون بر نمیاد
انتقال فایلها هم با همون دستورات کپی امکان پذیر است.باید فرامین یونیکس رو خوب بشناسید یا در غیر اینصورت از یه نفر متخصص در این زمینه کمک بگیرید
rahro
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 14:34 عصر
با توابع فارسي پارس پندار ميتوني اينكار رو انجام بدي اين توابع تحت مجموعه اي بنام فارس پرو از شركت انديشه سيستمي انتشار يافت .
اين توابع رو ميتوني از اينجا دانلود كني
براي كار كردن با اين توابع بعد از نصب هلپ و مثالهاي اون رو با دقت دنبال كن.
rahro
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 14:50 عصر
يه كم حجمش زياد بود محبور شدم خردش كنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.