View Full Version : سوال: کمک در رابطه با نرم افزار VMware Workstation یا همون شبکه مجازی
elahe80
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 17:41 عصر
.
سلام / دوستان کسی آموزشی در رابطه با برنامه VMware Workstation یا همون شبکه مجازی (مانند : چه ویندوزهایی می خواد یا چه نرم افزارهایی یا نحوه تعریف دومین و ایجاد کاربر و .... ) داره یا می تونه راهنمایی کنه ؟؟؟ - نرم افزار را دانلود کردم و نصب هم کردم ولی نمی تونم شبکه اش کنم و یه شبکه مجازی راه بندازم !!!!!! - در ضمن کلی تو سایت و گوگل هم سرچ کردم و آموزش کاربردی نیافتم - مسی :بوس:
.
hraeissi
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388, 07:11 صبح
داخل انجمن هم گشتی ؟
bijibuji
جمعه 11 اردیبهشت 1388, 17:33 عصر
نوع اتصال یا همون کارت شبکه توی سیستم عامل مجازیت رو عوض کنی راه میفته.
hghyami
جمعه 11 اردیبهشت 1388, 21:24 عصر
يك سوال داشتم البته اگر به شما بر نميخورده. منظور اين دوست مون فكر ميكنم اين بود كه چه جورى باهاش كار ميشه كرد و گيره.
elahe80
جمعه 11 اردیبهشت 1388, 21:29 عصر
.
سلام / دوست عزیز من اصلا" نمی تونم با هاش کار کنم / فقط 2 تا سیستم عامل دارم / اصلا" ویندوز سرور می خواد ؟ چه جوری دامین تعریف کنم / چه جوری یوزر را برای شبکه تعرف کنم و.... .
یه آموزشی اگه بلدید لطف کنید / دستتون درد نکنه .... .:بوس:
.
azra2099
شنبه 12 اردیبهشت 1388, 17:51 عصر
شما میتونید از ویندورهای معمول مثل xp و ویندوز سرور 2003 استفاده کنید . اگه میخوای شبکه درست کنی میتونی یه ویندوز روی vm نصب کنی و با سیستم عامل اصلی یه شبکه درست کنی
یا اینکه با vw یک تیم تشکیل بدین که سخت افزار هایش را از سیستم عامل اصلی میگیره . شبکه شما هم می تونه workgroup باشه هم client- server .
امیدوارم موفق باشی
elahe80
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 00:25 صبح
شما میتونید از ویندورهای معمول مثل xp و ویندوز سرور 2003 استفاده کنید . اگه میخوای شبکه درست کنی میتونی یه ویندوز روی vm نصب کنی و با سیستم عامل اصلی یه شبکه درست کنی
یا اینکه با vw یک تیم تشکیل بدین که سخت افزار هایش را از سیستم عامل اصلی میگیره . شبکه شما هم می تونه workgroup باشه هم client- server .
امیدوارم موفق باشی
:تشویق::تشویق::تشویق:
.
از شما دوست گرامی سپاسگذارم و خدمتتون عرض کنم :
1- هدف اصلی : بنده می خواهم برای اولین بار سیستم عامل Win Server 2003 را به عنوان سیستم عامل اصلی نصب و در VMwar چند یوزر XP به صورت client- server تعریف کنم و مانند ادمین به یوزرها نظارت کرده و در موقعیت دیگر به عنوان یوزر به هک سرور و ادمین بپردازم ...
2- حالا اگه میشه در این امر ( نصب ویندوزها / تعریف client- server و ... ) راهنماییم بفرمایید - مطمئنا" این مشکل خیلی از کاربران است و یه آموزش جامع : می تونه یه سورس اساسی تا به این زمان در اینترنت و فرومها باشه ...
3- مجددا" از زمانی که صرف کردید ممنونم و متشکرم. :بوس:
.
saeed.azimi2008
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 11:24 صبح
می تونید از help جامع این نرم افزار استفاده کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.