ورود

View Full Version : گفتگو: ایجاد یک بستر نسبتا امن

bmanfy
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 21:22 عصر
با سلام به همگی دوستان .
ممکنه بگیر این سوالی که میکنم تکراریه و خیلی پرسیده شده .
یا ممکنه آقای کشاورز آدرس اون سمیناری رو که تو بخش دات نت هست رو بزارن اینجا .
همه ی این مطالب رو خوندم اما هیچ دردی از من دوا نکرد که نکرد .
اون سمینار هم خیلی سطحش بالاست و من در اون سطح نمیخوام و حرف من کلا چیز دیگه ای است .

ببینید من یک بانک دارم در SqlServer که از ExpressEdition هم استفاده کردم . این بانک قراره تحت شبکه کار کنه .
یک مسئله اینه که نمیخوام کسی بتونه اطلاعات رو ببینه و در واقع با UserName , Pas به بانک وصل بشم .
در بعضی از تاپیک ها گفتند از مد Sql استفاده کن و تمام Userهای بانک رو باید حذف کرد .
اما نه Userها بنکم حذف میشه و نه براش فرقی میکنه در چه مدی وارد بشه .

حقیقتش من از هون اول از جریان این رمز و این حرفا سر در نمیاوردم .
و مسئله اینه که اگه بخواد بانک باز باشه از هر سیستمی میشه به راحتی هر کاری کرد و این فاجعه .

راستش حرف های زیادی در این باره و ایجاد یک بستر امن دارم . که ترجیحا از اسین شروع کردم .
حقیقتش این مشکلی هست که گریبان گیر خیلی ها هست . و به نتیجه رسیدن این تاپیک نه تنها میتونه مشکل من حقیر رو رفع کنه بلکه به خیلی ها میتونه کمک بزرگی باشه و امیدوارم تو این تاپیک به کمک اساتید برنامه نویس این مسله حل بشه .

پیشاپیش از دوستان تشکر میکنم .

bmanfy
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 21:08 عصر
کسی نیست در این زمینه راهنمایی کنه ؟

Ahmad Chehreghani
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 23:23 عصر
سلام

کسی نیست در این زمینه راهنمایی کنه ؟

اين زمينه که شما بهش اشاره فرموديد هکتاري هستش، ما بيشتر تو کار ميليمتر و سانتي متر هستيم ;-)

سوال شما بيشتر به SQL Server ربط داره تا دلفي و بهتر بود تو بخش "پایگاه‌های داده" مطرح ميکرديد.
البته توي کتاب هاي اسکيوال هم اين چيزارو نوشتن!
من چون دستگاهم نمي کشه که 2008 نصب کنم و پروژه ديتابيسي هم ندارم، از SQLServer 2000 صحبت مي کنم
SQL Server چند نوع دسترسي براي کاربرانش قرار داده
- شناسه ويندوز
- از طريق نام کاربري و رمز
- از طريق هردو گزينه بالا

خوب حالا شما وقتي مي خواهيد اسکيوال را نصب کنيد ، بعد از پرسيدن instance و ... در پنجره Service accounts ، در قسمت Service Settings شما Use the local service account را انتخاب کنيد.
در پنجره بعدي (Authentication) شما Mixed mode را انتخاب کنيد تا براي SA يا همون System administrator که کاربر اصلي اسکيوال هست رمز بزاريد.
حالا چطور از برنامه دلفي به بانک وصل بشيم؟
وقتي شما با ADO وصل مي شيد و اسکيوال را انتخاب مي کنيد، در قسمت Server name نام Instance که داده بوديد را مي دهيد ("(local)" بدون کتيشن يا اسم کامپيوتر را مي دهيد )
در قسمت Username نام کاربري يا همون sa را مي دهيد و در قسمت Password رمزي را که در نصب داده بوديد را وارد مي کنيد، حالا نام بانک را انتخاب کنيد و تمام.

به نظر بنده شما بريد يه کتاب اسکيوال خوب بخريد و بخونيد (خودمم بايد همين کارو بکنم ;-) )

موفق و پيروز باشيد

goldkavir
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 08:16 صبح
ساده ترین راه اینه که رمز sql رو به کسی ندی، این راحت تر نیست؟

Ahmad Chehreghani
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 12:53 عصر

اگه منظورتون sa هست، وقتي مي تونيد نديد که کاربر شبکه نداشته باشه و برنامه شما فقط روي دستگاه کاربر نصب باشه، اکثر نرم افزارهاي تک کاربره (غير شبکه اي) هم که با Authentication ويندوز به اسکيوال وصل ميشن.
البته در اين صورت نياز چنداني هم به دادن رمز sa نيست

bmanfy
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 21:56 عصر

مرسی .
اما اگر دقت کنید اون بالا گفتم رمز بدم یا ندم خودش باز میشه . به عبارتی هذا که مثل هذا.

bmanfy
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 22:00 عصر
اين زمينه که شما بهش اشاره فرموديد هکتاري هستش، ما بيشتر تو کار ميليمتر و سانتي متر هستيم ;-)

اره میدونم . اما خدا خیرت بده من که نگفتم همه اش رو بحث کنیم . و اگه دقت بکنبد من گفتم اول از همین جریان ورود .

سوال شما بيشتر به SQL Server ربط داره تا دلفي و بهتر بود تو بخش "پایگاه‌های داده" مطرح ميکرديد.

بله میدونم تا حدی . اما خوب میدونی از طرفی هم میخوایم یه مقداری در باره دلفی هم میخوام بگم .
البته تو بخش Sql که سوال بپرسی تار عنکبوت میبنده .

ممنون از پاسختون . مطالعه میکنمش و اگر مشکلی داشتم بازم مزاهم میشم .