bmanfy
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 21:22 عصر
با سلام به همگی دوستان .
ممکنه بگیر این سوالی که میکنم تکراریه و خیلی پرسیده شده .
یا ممکنه آقای کشاورز آدرس اون سمیناری رو که تو بخش دات نت هست رو بزارن اینجا .
همه ی این مطالب رو خوندم اما هیچ دردی از من دوا نکرد که نکرد .
اون سمینار هم خیلی سطحش بالاست و من در اون سطح نمیخوام و حرف من کلا چیز دیگه ای است .
ببینید من یک بانک دارم در SqlServer که از ExpressEdition هم استفاده کردم . این بانک قراره تحت شبکه کار کنه .
یک مسئله اینه که نمیخوام کسی بتونه اطلاعات رو ببینه و در واقع با UserName , Pas به بانک وصل بشم .
در بعضی از تاپیک ها گفتند از مد Sql استفاده کن و تمام Userهای بانک رو باید حذف کرد .
اما نه Userها بنکم حذف میشه و نه براش فرقی میکنه در چه مدی وارد بشه .
حقیقتش من از هون اول از جریان این رمز و این حرفا سر در نمیاوردم .
و مسئله اینه که اگه بخواد بانک باز باشه از هر سیستمی میشه به راحتی هر کاری کرد و این فاجعه .
راستش حرف های زیادی در این باره و ایجاد یک بستر امن دارم . که ترجیحا از اسین شروع کردم .
حقیقتش این مشکلی هست که گریبان گیر خیلی ها هست . و به نتیجه رسیدن این تاپیک نه تنها میتونه مشکل من حقیر رو رفع کنه بلکه به خیلی ها میتونه کمک بزرگی باشه و امیدوارم تو این تاپیک به کمک اساتید برنامه نویس این مسله حل بشه .
پیشاپیش از دوستان تشکر میکنم .
ممکنه بگیر این سوالی که میکنم تکراریه و خیلی پرسیده شده .
یا ممکنه آقای کشاورز آدرس اون سمیناری رو که تو بخش دات نت هست رو بزارن اینجا .
همه ی این مطالب رو خوندم اما هیچ دردی از من دوا نکرد که نکرد .
اون سمینار هم خیلی سطحش بالاست و من در اون سطح نمیخوام و حرف من کلا چیز دیگه ای است .
ببینید من یک بانک دارم در SqlServer که از ExpressEdition هم استفاده کردم . این بانک قراره تحت شبکه کار کنه .
یک مسئله اینه که نمیخوام کسی بتونه اطلاعات رو ببینه و در واقع با UserName , Pas به بانک وصل بشم .
در بعضی از تاپیک ها گفتند از مد Sql استفاده کن و تمام Userهای بانک رو باید حذف کرد .
اما نه Userها بنکم حذف میشه و نه براش فرقی میکنه در چه مدی وارد بشه .
حقیقتش من از هون اول از جریان این رمز و این حرفا سر در نمیاوردم .
و مسئله اینه که اگه بخواد بانک باز باشه از هر سیستمی میشه به راحتی هر کاری کرد و این فاجعه .
راستش حرف های زیادی در این باره و ایجاد یک بستر امن دارم . که ترجیحا از اسین شروع کردم .
حقیقتش این مشکلی هست که گریبان گیر خیلی ها هست . و به نتیجه رسیدن این تاپیک نه تنها میتونه مشکل من حقیر رو رفع کنه بلکه به خیلی ها میتونه کمک بزرگی باشه و امیدوارم تو این تاپیک به کمک اساتید برنامه نویس این مسله حل بشه .
پیشاپیش از دوستان تشکر میکنم .