ورود

View Full Version : خواندن اعداد از ديتابيس و نمايش در MaskEdit

kamand314
جمعه 11 اردیبهشت 1388, 17:38 عصر
سلام
من در برنامه ام يك Mask edit با قالب ###,###,###,###;1;_ تعريف كرده ام كه اعداد
دريافتي را سه رقم سه رقم جدا كند
موقع در يافت اعداد مشكلي ندارم اما وقتي كه مقدار فيلد عددي را از يك table ميخونم و
در آن نمايش ميدم فقط سه رقم اول را نمايش مي دهد مثلا اگر عدد 18000000 باشد فقط 180 را نمايش مي دهد دستوري هم كه در برنامه براي نمايش عدد استفاده مي كنم بصورت زير است

['maskedit1.text:=adotable1.fielvalues['price

لطفا راهنمايي كنيد

bmanfy
جمعه 11 اردیبهشت 1388, 18:11 عصر
مسله ای هست وقتی که شما دارید مقادری رو درون اون MaskEdit واردی میکنید باید تعداد صفرها رو کاملا وارد کنید . چون اون صفرهایی که خودش نشون میده درواقع فاصله خالی هستش . و زمانی که با استفاده از توابع عدد درون MaskEdit رو بدست میارید اونها رو حساب نمیکنه .
به هر حال روشی که من همیشه استفاده میکنم اینکه که ابتدا با استفاده از تابع جایگزینی (Replace) هرچی فاصله خالی هست رو با 0 (صفر)جایگزین می کنم . بعد باقی عملیات رو انجام میدم . اوقت دیگه مسله حله .

shervin farzin
جمعه 11 اردیبهشت 1388, 18:57 عصر
سلام
كافيه در قالبي كه خودتون نوشتيد ، عدد 1 رو به 0 تغيير بديد تا قالبتون مثل نمونه زير بشه :

MaskEdit1.EditMask:='###,###,###,###;0;_';

موفق باشيد.

mehdimdp
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 11:47 صبح
به جاي اينكه از maskedit استفاده كني اين كارو بكن :
يه dbedit روي فرمت بذار و انو به جدولت ارتباط بده
بعد روي tabel دابل كليك كن
در فرم كوچكي كه ظاهر مي شه راست كليك كن بعد add all field رو بزن
حالا ليست تمام فيلدها رو نشونت ميده
در اينجا فقط كافيه روي فيلد مورد نظرت كليك كني و در قسمت object inspector و گزينه ي dsiplay format رو پيدا كن و مقدار ###, رو بهش بده
ميبيني كه هرجا از اين فيلد استفاده كرده باشي، به صورت سه رقم سه رقم به نمايش در مياد.
اگه اطلاعات بيشتر خواستي برو توي help