ورود

View Full Version : قفل سخت افزاری + اپلیکشن تحت وب

zoghal
جمعه 11 اردیبهشت 1388, 19:26 عصر
یکی از مشتریام می خواهد روی وب سایتش قفل سخت افزاری قرار بده تا فقط یک شخص بتونه از امکاناتش استفاده کنه

کمی تحقیق کردم و دو راه رو پیدا کردم

1- استفاده از ACTIVIEX که مشکلات فراوانی داره از جمله اینکه باید برای هر مرورگر اکتیویکس خاص خودش نوشته بشه و بیشتر تو ie جواب گو هست

2- استفاده از روش فقل اینترنتی بانک های ملی و صادرات که یک ماشین حساب کوچیک هست، که توسط یک فرمول و عددی کع از طرف سایت گرفته میشه یک کد ایجاد میشه؟!

روش دیگری پیدا نکردم

دوستان اگر ممکن هست راهنمایی فرمایند و اینکه ایا شرکت تولید کننده این گونه قفل ها رو میشناسند معرفی کنند

محمدامین شریفی
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 21:35 عصر
سلام رفیق
توی asp.net اگر سایت رو publish کنی،تبدیل به چند DLL میشه که هیچ کس نمیتونه به کدش دسترسی داشته باشه.
مگه همون username و password مشکلی داره؟

zoghal
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 23:01 عصر
مشکل از محافظ سورس و این حرفا نیست

مشکل همون نام کاربر و رمز عور هست که فقط یک شخص بتونه از امکانات این سیستم استفاده کنه

محمدامین شریفی
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 19:32 عصر
مشکل از محافظ سورس و این حرفا نیست

مشکل همون نام کاربر و رمز عور هست که فقط یک شخص بتونه از امکانات این سیستم استفاده کنه
سلام رفیق عزیزم:قلب: که توی پروژه snap shot نقش مهمی داشتی:بوس:
در asp.net دو تا خصوصیت هست که میتونی ازشون استفاده کنی.
توی .net 3 به بعد یک امکانی وارد شده به نام windows cardspace که برنامه نوشتنش هم خیلی راحت هست.و با همین XP هم کاربر میتونه authorization بشه.
یک امکان دیگه اسمش هست windows account،اسم دقیقش رو نمیدونم،ولی میدونم که اگر با user و pass ای که توی site ثبت شده است،وارد ویندوز بشی می تونی وارد سایت بشی،msn هم از این قابلیت استفاده کرده است.
روش اول خیلی کار باهش راحت است.
اما اگر میخوای پوشه های سایت رو فقط به یک نفر اجازه ورود بهشون بدی.یعنی اگر کاربر غیر مجاز یا search engine خواستند به اطلاعات سایتت دسترسی پیدا کنند،با خطای 403 موقف شون(پ.ن:فکر کنم همین نوع خطا باشد).باید اینکار ها رو انجام بدی:

بری توی قسمت adminstrative tools سایتت توی asp.net و برای کاربر های non authorization ات تمام پوشه های رو deny کنی و برای اون کاربر بخصوصت که با user و pass معتبر وارد شده،تمام پوشه ها رو allow کنی.

----------------------------

پ.ن:کلمات تخصصی که نوشتم شاید عین کلمات نباشد ولی هنگامی که وارد گزینه ها شدی،متوجه می شوی چه گزینه ای را باید تغییر بدهی.
اگر سایتت php باشه،باید حداقل از پشتیبانی کنه.در ضمن راه آخر هم به احتمال زیاد دارد.اگر سایتت PHP بود،این خصوصیات رو تو تالار PHP مطرح کن.
در ضمن میشه بپرسم واسه چی میخوای این کار رو انجام بدی؟
پیروز باشی رفیق:قلب:

zoghal
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 01:15 صبح
ممنون
راه اولتون باید جالب باشه، اما چشم بسته میگم که برای این راه باید از IE استفاده بشه تا بتونه اکتیویکسی نصب بشه و روی مرور گرهای دیگر جواب نمیده

راه دوم هم باید به همین صورت باشه کلا این راه های ماکروسافتی رو محصولات خودش اجرا میشند.

اما در پی اچ پی و آپاچی از این چیزا پیدا نمیشه، یا خیلی تخصصی هست.

محمدامین شریفی
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 09:25 صبح
ممنون
راه اولتون باید جالب باشه، اما چشم بسته میگم که برای این راه باید از IE استفاده بشه تا بتونه اکتیویکسی نصب بشه و روی مرور گرهای دیگر جواب نمیده

راه دوم هم باید به همین صورت باشه کلا این راه های ماکروسافتی رو محصولات خودش اجرا میشند.

اما در پی اچ پی و آپاچی از این چیزا پیدا نمیشه، یا خیلی تخصصی هست.

windows authentication
windows cardspace
Classic Login
تهنا راه های Login شده است.شما باید در نهایت باید دسترسی به همه پوشه ها را deny کنی و برای آن کاربر بخصوص allow کنی.
فکر نکم ربطی به Activx داشته باشد.البته تا کنون توی FF امتحانش نکردم.

zoghal
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 17:23 عصر
خوب فکر میکنم نیاز باشه بک بار دیگه من مجددا هدفم رو بیان کنم

فرض کنید شما یک سیستم رومیزی نوشته اید، برای محافظت از برنامه و اینکه کسانی که نرم افزار را خریداری کردن شما یک قفل سخت افزاری همراه نرم افزارتون ارائه میدید که نرم افزار فقط با اون قفل اجرا میشه

دقیقا همین موضوع رو میخواهم برای یک سایت ایجاد کنیم، و کسانی که قفل سیستم ما روی کامپیوترش هست به تونه وارد سایت شده و استفاده کنه

اما روش های شما در صورتی که نیاز به اکتیویکس نداشته باشه باز به نام کاربری ویندوز وابسته هست.
و هر کسی میتونه با ایجاد همون نام کاربری و رمز عبور وارد سیستم بشه

محمدامین شریفی
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 18:57 عصر
دقیقا همین موضوع رو میخواهم برای یک سایت ایجاد کنیم، و کسانی که قفل سیستم ما روی کامپیوترش هست به تونه وارد سایت شده و استفاده کنه

windows cardspace (http://www.google.com/search?q=windows+cardspace+PHP&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a)
راه دیگری نیست.با این توضیحات Activex یک مزیت است نه محدودیت،و در واقع یک قفل سخت افزاری است که با API نوشته شده است.نه؟.و در کل هم فکر نکم windows cardspace با activex ربطی داشته باشد.