ورود

View Full Version : سوال: آیا شبکه ی من ویروسی است؟

mahan rayan
شنبه 12 اردیبهشت 1388, 09:45 صبح
با سلام
من یه کافی نت دارم که با ADSL کار می کنه و به اینترنت وصل میشه وقتی که به اینترنت وصل هست کانکشن من دریافت و ارسال داره و کار می کنه حتی اگه کسی باهاش کار نکنه و کامپیوترهای کوچک task bar روشن میشن !
یک بار ویندوز سرور رو عوض کردم و پارتیشن بندی هم کردم ولی هنوز این مشکل وجود داره!
آیا سیستم من ویروسیه و ویروس داره از اینترنتم استفاده میکنه یا اینکه روشن شدن این چراغها عادیه ؟؟
و چرا هر دفعه که شارژ ADSL رو چک می کنم از شارژش کم شده اونم به شدت؟(مثلا 50 تا 60 مگا)
با تشکر

Felony
شنبه 12 اردیبهشت 1388, 21:13 عصر
یا یه کرم هست که داره اطلاعات شما رو میفرسته به جایی دیگه یا داره از جایی اطلاعات میگیره ، یا برنامه ای دارین که بدون اجازه شما داره خودشو به روز رسانی میکنه .

به وسیله ی برنامه های monitoring وضعیت سیستم خودتون رو چک کنید و ببینید چه برنامه هایی Send و Recive در پشت زمینه دارن ...

mahan rayan
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 22:59 عصر
برنامه های مونیتورینگ یعنی چی ؟ شامل چی ها میشن؟

online_mansoor2007
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 23:19 عصر
برنامه هایی که وضعیت پورت های سیستم رو به شما نشون می دن و میگن که الان چه برنامه ای با چه آی پی و پورتی در ارتباط هست و اطلاعات دیگر . مثل برنامه port explorer که خیلی میتونه کمکتون کنه

xxxxx_xxxxx
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 15:00 عصر
یا یه کرم هست که داره اطلاعات شما رو میفرسته به جایی دیگه یا داره از جایی اطلاعات میگیره ، یا برنامه ای دارین که بدون اجازه شما داره خودشو به روز رسانی میکنه .

بيشتر حالت دوم رخ ميده. نرم افزارهايي كه رو سيستم ها نصب هستند به طور خودكار خودشونو بروز مي كنند. معمولاAdobe Acrobat Readerَ و آنتي ويروس ها اين كارو بدون اجازه انجام ميدن.
شما اين نرم افزارها رو از حالت Auto Update خارج كنيد.
ولي يك كرم يا ويروس يا هر چيزي از اين قبيل هيچ وقت با اين حجم اطلاعات سرو كار نداره كه بخوايم بگيم اون داره اين كارو انجام ميده.

online_mansoor2007
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 01:22 صبح
اینم برنامه مانیتورینگ
کو؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!

Mask
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 01:25 صبح
اینم برنامه

xxxxx_xxxxx
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 01:35 صبح
اينجا (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=675890&postcount=23)
it's maybe off-topic