View Full Version : چگونه میتوان با sql لیستی بدون تکرار بدست اورد
masoode
دوشنبه 21 دی 1383, 17:41 عصر
سلام
من یک جدول از نوع access دارم شامل 5 فیلد. در بعضی از رکوردهای جدول 3 فیلد مشابه و دو فیلد غیر مشابه است. چطوری میتوانم لیستی بگیرم که از این عناصر تکراری فقط یکی را در نظر بگیرد؟
Kamran.K
دوشنبه 21 دی 1383, 22:36 عصر
اگه یه مثال بزنی فکر کنم بتونم کمک کنم
alidll
سه شنبه 22 دی 1383, 09:28 صبح
با سلام به دوستان
برای گرفتن یک لیست با حذف عناصر تکراری می توان از دستور Distinct استفاده کرد به صورت زیر :
select distinct name_field(s) from name_table
:D
masoode
سه شنبه 22 دی 1383, 18:56 عصر
امیدوارم کارم راه بیفته
ممنون :reading:
masoode
سه شنبه 22 دی 1383, 22:29 عصر
نشد :cry:
:cry:
من توی دستوراتم اولا می خوام همه فیلد ها نمایش داده بشن و ثانیا کلی sql اون پیچیده است و تشکیل شده از select, from, join, order و ...
لطفا کمک کنید
خیلی بهش نیاز دارم
mkalone
سه شنبه 22 دی 1383, 23:25 عصر
متن Sql را بنویس تا اصلاحش کنیم
hps
چهارشنبه 23 دی 1383, 08:48 صبح
اگه از دستورات پیچیده SQL استفاده مىکنى، فکر نمىکنم که Access انتخاب خوبى باشه تا اونجا که به خاطر دارم با Access نمىشد از Join استفاده کرد. مطمئنى که این دستوراتى رو که مىخواى Access پشتیبانى مىکنه.
alidll
چهارشنبه 23 دی 1383, 12:37 عصر
نشد :cry:
من توی دستوراتم اولا می خوام همه فیلد ها نمایش داده بشن و ثانیا کلی sql اون پیچیده است و تشکیل شده از select, from, join, order و ...
لطفا کمک کنید
خیلی بهش نیاز دارم
با سلام مجدد به دوستان
- شما نگران نباش تمام فیلدها نمایش داده میشه .
- به قول یکی از دوستان اگه دستور sql رو نشون بدی بهتره.
- select و from جزو لاینفک یک پرس و جو است و چیزی نیست که پرس و جو رو پیچیده بکنه.!!
موفق باشی.
masoode
پنج شنبه 24 دی 1383, 18:04 عصر
دوستان دستوراتی که من نوشته ام این است:
SELECT *
FROM teams INNER JOIN (maghta INNER JOIN (dorost INNER JOIN (dorost AS dorost_1 INNER JOIN (types INNER JOIN member ON types.type_id = member.type) ON dorost_1.state = member.govahi) ON dorost.state = member.khab) ON maghta.magh_id = member.magh) ON teams.team_id = member.team
ORDER BY teams.name,member.family,member.name
چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته من می خوام فقط اون هایی که member.name و mamber.family شون (هر دو) تکراری بودند درست بشه.
masoode
شنبه 26 دی 1383, 08:22 صبح
Help Me Plaese :cry:
masoode
دوشنبه 28 دی 1383, 08:56 صبح
بابا کمک کنین. نمی بینید بچه داره گریه می کنه؟ :cry:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.