View Full Version : قطع ارتباط با شبکه
jeniferxp
شنبه 12 اردیبهشت 1388, 17:54 عصر
باسلام خدمت دوستان
من درشبکه ورک گروپی که دارم یکی از کامپیوترها که به عنوان سرور ازش استفاده می کنیم
در شبکه دیده می شه ولی زمانی که روی آیکنش کلیک می کنم تاداخلش بشم پیغام permission می ده بااین که آنتی ویروس avgآپدیت شده رویش نصب هست آیا باز هم به نظردوستان ویروس داره؟من شبکه را هم یک بار تعریف کردم اگردوستان از این ویروس جدید که روی تنظیمات شبکه اثرمی گذاره اطلاع دارند من راراهنمایی بفرماییدتا چه تنظیماتی باید انجام بدم تا شبکه ارتباطش برقراربشه
online_mansoor2007
شنبه 12 اردیبهشت 1388, 23:49 عصر
اولاً با اطمینان 100% میگم که ربطی به ویروس نداره
دوماً منظورتون از پیغام permision چیه ؟ ! user و pass میخواد؟؟ اگه یوزر و پس می خواد که باید بگم این جزو مساول امنیتی ویندوز هست و برای ورود از اکانت تعریف شده روی اون سیستم استفاده کنید
mahyar49
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 09:19 صبح
باسلام خدمت دوستان
من درشبکه ورک گروپی که دارم یکی از کامپیوترها که به عنوان سرور ازش استفاده می کنیم
در شبکه دیده می شه ولی زمانی که روی آیکنش کلیک می کنم تاداخلش بشم پیغام permission می ده بااین که آنتی ویروس avgآپدیت شده رویش نصب هست آیا باز هم به نظردوستان ویروس داره؟من شبکه را هم یک بار تعریف کردم اگردوستان از این ویروس جدید که روی تنظیمات شبکه اثرمی گذاره اطلاع دارند من راراهنمایی بفرماییدتا چه تنظیماتی باید انجام بدم تا شبکه ارتباطش برقراربشه
سلام
دوست من در شبکه ورک گروپ سروری وجود نداره...
در مورد ویروس هم نظر آقای منصور کاملا درسته و هیچ ویروسی نیست...
چندتا سیستم تو شبکه اتون دارید؟
هیچ کدوم از سیستم ها نمی تونه کامپیوتر رو تو ورک گروپ باز کنه یا فقط یکی از سیستم ها؟
alireza586
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 14:20 عصر
سلام
شما firewal windows تون را خاموش كنيد احتمالا مشكل تون حل مي شه
online_mansoor2007
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 18:35 عصر
سلام
شما firewal windows تون را خاموش كنيد احتمالا مشكل تون حل مي شه
ربطی ندارد
mahyar49
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 23:03 عصر
به نظر من file sharing رو Enable نکردید...
online_mansoor2007
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 23:42 عصر
به نظر من file sharing رو Enable نکردید...
اینم ربطی ندارد!
hraeissi
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 08:30 صبح
باسلام خدمت دوستان
نه دوست من خودتان می گوئید Permission ، یعنی سیستم مقصد دسترسی یه کاربر مربوطه را نمی دهد . پس باید این دسترسی را به هر نحو ممکن ایجاد کنید .چگونه ؟ اگر در این خصوص جستجو کنید حتماً در انجمن پیدا می کنید .
jeniferxp
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 17:54 عصر
با سلام وتشکراز همه دوستان
متوجه هستم که درشبکه ورک گروپ سرورنداریم ولی درمحل کارم روی یکی از کامپیوترها نرم افزار اتوماسیون به صورت سرور نصب شده که اصطلاحا به اون می گم سرور.به طور کلی 4 کامپیوتربه صورت ورک گروپ هستند من به این خاطر گفتم شاید ویروسی هست چون این کامپیوترکه این مشکل براش پیش آمده به صورت اتفاقی هر فایلی که می خوام ازدرایو c شیر کنم قسمت sharingغیرفعال شده وازاین کامپیوتر به هر کامپیوتری که می خوام وصل بشم پیغام permission(یعنی شما مجازنیستید وارد شوید)می دهد.در ضمن فایروال هم خاموش هست.چراقط درایو cاین مشکل راباید پیداکنه؟بازهم ازراهنمایی همه دوستان تشکرمیکنم
hraeissi
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 08:12 صبح
شده یک کاربر را با کلمات رمز یکسان در این کامپیوترها تعریف کنی و سپس امتحان کنی ؟
اینکار را انجام بده و نتیجه را بگو
Identifier
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 09:29 صبح
ربطی ندارد
امکان داره لطف بفرمایید بنده را روشن کنید ، چگونه زمانی که فایروال فعال است و Exception تعریف نشده ، بنده میتوانم از طریق کامپیوتری دیگر به منابع به اشتراک گذاشته شده توسط کامپیوتر مذکور دسترسی پیدا کنم ؟
online_mansoor2007
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 14:05 عصر
امکان داره لطف بفرمایید بنده را روشن کنید ، چگونه زمانی که فایروال فعال است و Exception تعریف نشده ، بنده میتوانم از طریق کامپیوتری دیگر به منابع به اشتراک گذاشته شده توسط کامپیوتر مذکور دسترسی پیدا کنم ؟
سوال و مشکل دوستمون ربطی به فایروال نداره . سوال رو دقیق بخونید متوجه خواهید شد .
jeniferxp
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 18:59 عصر
با سلام وتشکر
ازاین که کاربر یکسان داشته باشم چه نتیجه ای می گیرید؟؟؟؟؟ بله مثلا دویوزرguestوuser01در همه کامپیوترها مشترک است
hraeissi
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 08:42 صبح
با سلام وتشکر
ازاین که کاربر یکسان داشته باشم چه نتیجه ای می گیرید؟؟؟؟؟ بله مثلا دویوزرguestوuser01در همه کامپیوترها مشترک است
guest را بیخیال شو ولی User01 آیا رمز یکسان دارد ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.